BREAKING NEWS - Τα νέα AirPods είναι διαθέσιμα από την Apple

BREAKING NEWS - Τα νέα AirPods είναι διαθέσιμα από την Apple
ired.gr

Εάν ανήκετε στους ανυπόμονους υποψήφιους αγοραστές των νέων ασύρματων ακουστικών της Apple AirPods, έχουμε ευχάριστα νέα.

Τα νέα ακουστικά της Apple AirPods, είναι διαθέσιμα προς πώληση μετά από καθυστέρηση περίπου 2 μηνών. Η πρώτη ημερομηνία κυκλοφορίας υπολογιζόταν στα μέσα Οκτωβρίου. Τα ασύρματα ακουστικά με κόστος $159, θα είναι διαθέσιμα με ετικέτα “later in December” και μπορείτε να τα παραγγείλετε από την επίσημη ιστοσελίδα της Apple.

Στις αρχές του μήνα η εταιρεία είχε δηλώσει πως θα χρειαζόταν περισσότερο χρόνο ώστε τα νέα ακουστικά να είναι έτοιμα προς παράδοση στους υποψήφιους πελάτες (“will be shipping in limited quantities at launch,”).

Σε δελτίο τύπου το οποίο ανάρτησε η Apple στην ιστοσελίδα της, αναφέρει πως οι πρώτες αποστολές θα είναι σε περιορισμένες ποσότητες και τα καταστήματα θα λάβουν στην αρχή μόνο τις προ-παραγγελίες.

Στις προσθήκες των καταστημάτων καθώς και στους πιστοποιημένους συνεργάτες τα νέα ασύρματα ακουστικά της εταιρείας αναμένονται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα για επίδειξη. Στόχος της διανομής είναι περισσότερες από 100 χώρες συμπεριλαμβανομένων αρχικά των Ηνωμένων Πολιτειών, την Αυστραλία, τον Καναδά, την Κίνα, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ινδία το Μεξικό την Ιαπωνία και φυσικά τη χώρα μας.

 

 

Τα ακουστικά AirPods αποτελούν βασικό αξεσουάρ της συσκευής iPhone 7, συσκευή η οποία δέχθηκε μια σημαντική αλλαγή, την αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών των 3,5 mm. Σε εμφάνιση φαίνονται σχεδόν πανομοιότυπα με τα τωρινά EarPods της Apple, χωρίς φυσικά την ενσύρματη σύνδεση και κάνοντας χρήση του ασύρματου επεξεργαστή W1.

Διαβάστε επίσης: AirPods - Aνακαλύψτε τα νέα ασύρματα ακουστικά της Apple

Με $159 θα λάβετε ένα ζευγάρι ακουστικά AirPods, μια μικρή και βολική θήκη αποθήκευσης και φόρτισης κι ένα καλώδιο φόρτισης Lightning σε USB. Τα νέα ακουστικά θεωρητικά προσφέρουν 5 ώρες ασταμάτητης ακρόασης με μία φόρτιση και η θήκη τους σας επιτρέπει να τα φορτίζετε εντός της τσάντας σας.

Για τα άλλα ακουστικά που ανακοινώθηκαν Apple’s Beats X earbuds, δεν έχουμε προς το παρόν καμία ενημέρωση! Πιθανολογούμε πως μεταφέρεται η κυκλοφορία τους, για το επόμενο έτος.

από DINFUN