8 / 12 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

8 / 12 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Jigsaw Wonder Puppies Puzzles

Jigsaw Wonder Puppies Puzzles

Από $1,99 - Δωρεάν

ΤΟΠΟΘΕΤΉΣΤΕ ΜΑΖΙ ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΑ PUZZLE ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ JIGSAW PUZZLE GAME

Σκυλάκια για όλη την οικογένεια.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Δεν μπορείτε να αντισταθείτε στη γοητεία του συγκεκριμένου puzzle game. Κάθε ένα από τα 35 puzzle απεικονίζει ένα πανέμορφο σκυλάκι - φωτογραφία για επαναφορά. Τα puzzle είναι σε θέση να χωριστούν από 4 έως και 24 κομμάτια. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε αν θέλετε έγχρωμο φόντο και υποδείξεις με περίγραμμα. Πείτε μου τι άλλο θα μπορούσατε να ζητήστε;

Game Link
 BLOCnog

BLOCnog

Από $1,99 - Δωρεάν

ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΉ

Πρόκειται για ένα παιχνίδι για όλη την οικογένεια.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι BLOCnog είναι καθαρά διασκεδαστικό παιχνίδι. Αποστολή σας είναι να σύρετε τετράγωνα γύρω από μία οθόνη ώστε να φθάσετε στην περιοχή στόχο. Τα τουβλάκια θα συνεχίσουν να γλιστράνε έως ότου συναντήσουν αντίδραση. Το BLOCnog διαφέρει από τα άλλα παιχνίδι του είδους καθώς απαιτεί από εσάς να συλλέξετε και να μετακινήσετε πολλά τουβλάκια την ίδια στιγμή. Το παιχνίδι μπορείτε να το απολαύσετε και στη συσκευή Apple TV.

Game Link
Huerons

Huerons

Από $1,99 - Δωρεάν

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΛΕΓΜΑ

Οι φανατικοί του είδους, θα το λατρέψουν.

Γιατί σας το προτείνουμε;

To Hueros πρόκειται για ένα απλό αλλά σύνθετο παιχνίδι. η ιδέα είναι να συγχωνευτούν Huerons του ίδιου χρώματος μεταξύ τους αγγίζοντας τον ελεύθερο χώρο. μόνο ένα Hueron μπορεί να παραμείνει και μόνο τα παρακείμενα μπορούν να συγχωνευτούν, Τα πρώτα επίπεδα θα σας εισάγουν στις βασικές αρχές της μηχανικής. Όσο ανεβαίνετε βαθμό δυσκολίας θα συναντάτε νέα χρώματα και νέες μεθόδους για να συγχωνεύετε Huerons περιπλέκοντας λίγο την κατάσταση. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 125 επίπεδα.

Game Link
Sero

Sero

Από $0,99 > Δωρεάν

ΣΥΛΛΕΞΤΕ ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ SERO

Είναι για οπαδούς παιχνιδιών puzzle.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι Sero είναι μία μικρή μπάλα η οποία ξεκινά από το άνοιγμα ενός σωλήνα με ένα άγγιγμα. Πρώτα όμως θα πρέπει να χειριστείτε τα κομμάτια προκειμένου να καθοδηγήσετε με ασφάλεια το sero στην επίτευξη του στόχου και παράλληλα να συγκεντρώσετε όλα τα τρίγωνα κατά μήκος. Θα πρέπει να συλλέγονται με συγκεκριμένη σειρά και θα το καταλάβετε αν κάτι δεν πάει καλά με το στόχο σας. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 60 επίπεδα.

Game Link
Pennies Mini

Pennies Mini

Από $0,99 - Δωρεάν

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ PENNIES MINI ΕΙΝΑΙ MIA KILLER IMESSAGE ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Θα σας βοηθήσει να είστε πάντα σε επαφή.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Πρόκειται για μία εφαρμογή της δημοφιλούς ομώνυμης εφαρμογής προϋπολογισμού. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε απλούς προϋπολογισμούς σε λίγα δευτερόλεπτα μόνο με ένα άγγιγμα. Στη συνέχεια εισάγετε έναν τίτλο το νόμισμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ύψος του προϋπολογισμού, και να τον μοιράσετε στα μέλη της οικογένειά σας. Κάθε φορά που γίνεται μία αγορά, συνυπολογίζεται στο συνολικό απόθεμα του λογαριασμού σας. Η εφαρμογή σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε όσους προϋπολογισμούς επιθυμείτε, χωρίς κανένα όριο.

App Link