Apple 'Best of 2016' - Ποιες ήταν οι καλύτερες εφαρμογές, ταινίες και βιβλία

Apple 'Best of 2016' - Ποιες ήταν οι καλύτερες εφαρμογές, ταινίες και βιβλία
ired.gr

Δείτε ποιες δημοφιλείς και μη εφαρμογές κέρδισαν τίτλους τιμητικούς για το έτος 2016. Το Pokemon Go έχει συμπεριληφθεί άραγε, τι λέτε;

Η Apple παρουσίασε χθες, Τρίτη, τις “Best of” επιλογές για το 2016, τονίζοντας τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές, τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, e-Books, και άλλο περιεχόμενο, το οποίο διατίθεται μέσα από τις ψηφιακές πλατφόρμες της εταιρείας.

Η εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών Prisma, της συσκευής iPhone, και το τεράστιας επιτυχίας real-time multiplayer στρατηγικής, Clash Royale, κέρδισαν επάξια τις κορυφαίες διακρίσεις ως η καλύτερη εφαρμογή της χρονιάς και το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς, αντίστοιχα. Επιλαχούσες εφαρμογές κρίθηκαν οι βελτιώσεις προσώπου και εισαγωγής φίλτρων MSQRD και η Reigns.

Παρότι δεν συμπεριλαμβάνεται στην κορυφή - αν και θα το περιμέναμε - το πιο επιτυχημένο παιχνίδι του App Store Pokemon Go, της Niantic, έλαβε ειδική αναγνώριση ως "Breakout Hit” για το 2016.

Η εφαρμογή Sketchbook Motion έλαβε τον κορυφαίο τίτλο για τη συσκευή iPad της Apple, ενώ το πολυβραβευμένο παιχνίδι Severed, προστέθηκε στη λίστα ως το καλύτερο παιχνίδι του App Store για iPad για το 2016.

Η εφαρμογή fitness tracker για τη συσκευή Apple Watch, MySwimPro, κέρδισε τον τίτλο (πιθανόν να οφείλεται και στην αδιαβροχοποίηση της συσκευής στην έκδοση series 2) και το παιχνίδι τύπου φάρμας, Field Day, επίσης ως το καλύτερο παιχνίδι για τη wearable συσκευή της Apple. Οι νεότερες εφαρμογές Twitter και Riptide GP: Renegade, έλαβαν τον τίτλο της καλύτερης εφαρμογής και του καλύτερου παιχνιδιού για το λειτουργικό tvOS.

Συνεχίζοντας με την υπηρεσία Apple Music, τα κομμάτια Drake swept και One Dance από το άλμπουμ “Views” κέρδισαν τον τίτλο ως τα Top songs, για τη χρονιά που φτάνει στο τέλος της. Η Apple δημοσιοποίησε επίσης και μία ειδική λίστα αναπαραγωγής με τα 100 καλύτερα κομμάτια από Chainsmokers, Justin Bieber, twenty one pilots και άλλα.

Τα “Best of” της ενότητας της εφαρμογής iTunes Movies αναδείχθηκαν με βάση το είδος, οι "Deadpool," "Sausage Party," "La La Land," "Kubo and the Two Strings," "Weiner," "Sing Street," American Honey" and “Moonlight" όπου η καθεμία έλαβε το “Home awards”, ενώ όμοιο τίτλο για τις τηλεοπτικές εκπομπές κέρδισαν οι "The People V. O.J. Simpson," "O.J.: Made in America," "Full Frontal with Samantha Bee," "Atlanta," "Steven Universe," RuPaul's Drag Race All Stars," "The Americans" και η "This is Us."

Τα βραβεία Podcast εκπομπών έλαβαν οι "Revisionist History," "How I Built This," "In the Dark," "Jocko Podcast," "Anna Faris is Unqualified," "FiveThirtyEight Politics," "Pardon My Take" και άλλες.

Κλείνοντας, από την πλατφόρμα iBooks Store, οι συντάκτες της Apple επέλεξαν ορισμένα μη δημοφιλή βιβλία συμπεριλαμβανομένων των "Moonglow," "Evicted," "If I was Your Girl," "Homegoing," "Sweetbitter" και "Dark Money," μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης: iPhone 8 - Τρία μοντέλα θα μονοπωλήσουν το 2017;

Έναν πλήρη κατάλογο των νικητών μπορείτε να συναντήσετε στο App Store, το iTunes και το iBooks Store.

από DINFUN