iPhone 7 Plus - “Ρωμαίος και Ιουλιέτα”, νέα διαφήμιση

iPhone 7 Plus - “Ρωμαίος και Ιουλιέτα”, νέα διαφήμιση
ired.gr

Η νέα διαφήμιση της Apple “Οι ταινίες σας θα μοιάζουν με ταινίες” ακολουθεί το πνεύμα των Χριστουγέννων, με ένα πραγματικά ξεχωριστό τρόπο. Απολαύστε τη!

H νέα διαφήμιση της Apple “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” τοποθετεί το iPhone 7 Plus στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Η εταιρία χθες Δευτέρα, κυκλοφόρησε την τελευταία της διαφήμιση για τη νέα συσκευή iPhone - μία συγκινητική 30 δευτερολέπτων ταινία - η οποία τονίζει το σύστημα διπλής κάμερας που είναι εξοπλισμένη η ναυαρχίδα της Apple.

To τηλεοπτικό spot αποκαλείται “Ρωμαίος και Ιουλιέτα" - το αριστούργημα όπως αντιλαμβάνεστε του Σαίξπηρ. Για τους απλούς τηλεθεατές, είναι η σκηνή στο μπαλκόνι των Καπουλέτων μια αναμφισβήτητα από τις πιο διάσημες σκηνές όλων των θεατρικών έργων. Στην εκδοχή της Apple τους ρόλους υποδύονται μόνο παιδιά.

Η διαφήμιση απεικονίζει ένα εξωτερικό νυχτερινό κινηματογραφικό πλάνο στα ανάκτορα των Καπουλέτων. Στο εσωτερικό η Ιουλιέτα πανικοβλημένη αλλά και ενθουσιασμένη συνάμα, από την παρουσία του Ρωμαίου, τρέχει να τον συναντήσει. Βγαίνει στο μπαλκόνι και αναφωνεί “Ο Ρωμαίο, Ρωμαίο γιατί να είσαι ο Ρωμαίο”.

Παραλείπονται κάποιες γραμμές και ο Ρωμαίο απαντά κατευθείαν “Με κάλεσε η αγάπη”. “Aνοίγοντας” η σκηνή, μας δείχνει ένα συγκινημένο άντρα να κρατά ένα iPhone 7 Plus. Aντί για μία εναλλακτική κινηματογραφική έκδοση του θεατρικού έργου με πρωταγωνιστές παιδιά, συνειδητοποιούμε πως πρόκειται για μία σχολική αναπαράσταση, μέσα από τα μάτια του πατέρα της Ιουλιέτας, ο οποίος έχει κινηματογραφήσει το έργο.

Δείτε τη διαφήμιση:

Με τα κατάλληλα εργαλεία όπως το iPhone 7 Plus το οποίο προσφέρει ασυναγώνιστη ποιότητα, μία ερασιτεχνική σύλληψη ξεχωριστών στιγμών, γίνεται κινηματογραφική. Το τηλεοπτικό spot τελειώνει με την ετικέτα, “Οι ταινίες σας μοιάζουν με ταινίες στο iPhone 7”.

Διαβάστε επίσης: Open Your Heart to Everyone - H νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Apple

Η διαφήμιση με τίτλο “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” είναι η τελευταία της καμπάνιας "practically magic” η οποία ξεκίνησε το Σεπτέμβριο με την πρώτη διαφήμιση “Ballons”.

Όπως και οι περισσότερες εταιρείες που απευθύνονται στον καταναλωτή, η Apple δεν μπορούσε να μην μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων. To Χριστουγεννιάτικο κλιπ, ακολουθεί τη διαφήμιση “Holiday Frankie” του προηγούμενου μήνα.

από DINFUN