iPhone 8 - Τρία μοντέλα θα μονοπωλήσουν το 2017;

iPhone 8 - Τρία μοντέλα θα μονοπωλήσουν το 2017;
ired.gr

Τα μοντέλα του iPhone φαίνεται να αυξάνουν καθώς ένα ακόμη φημολογείται να προστίθεται στη σειρά.

Απλό, Plus ή Pro; Η Apple φαίνεται πώς τελικά θα παρουσιάσει τριών ειδών μοντέλα για το επερχόμενο επετειακό iPhone 8 του 2017 σύμφωνα με τον αναλυτή της KGI Securities, Ming Chi Kuo, κάτι που θα ανεβάσει τις πωλήσεις σε πάνω από 120 εκατομμύρια κομμάτια.

Τα iPhone 6 και 6 Plus ήταν τα μοντέλα της Apple με τη μεγαλύτερη επιτυχία στην πρόσφατη ιστορία της. Τα δύο μοντέλα πούλησαν πολλά εκατομμύρια κομμάτια και βοήθησαν ιδιαίτερα στην ανάπτυξη του οικοσυστήματος των συσκευών της Apple και στο όνομά της. Όμως αυτό που έγινε με το iPhone 6 θα είναι ασήμαντο μπροστά σε αυτό που αναμένεται να γίνει με το iPhone του 2017.

Η KGI Securities λέει ότι η Apple θα παρουσιάσει σίγουρα τρία μοντέλα του iPhone 8 το 2017 και το αποτέλεσμα θα είναι τα επίπεδα ζήτησης να εκτοξευθούν σε τέτοια ύψη, που θα κάνουν τα κάποτε best sellers iPhone 6 και 6 Plus να χλωμιάσουν σε σύγκριση.

Αναμένεται η Apple να κάνει πωλήσεις που θα φτάσουν τα 125 με 150 εκατομμύρια τεμάχια λόγω της μεγάλης ζήτησης που θα υπάρξει και στα τρία μοντέλα λόγω τριών κυρίως παραγόντων: νέας σχεδίασης, OLED οθονών και ασύρματης φόρτισης.

Σύμφωνα με την αναφορά, η ασύρματη φόρτιση θα εμφανιστεί και στα τρία μοντέλα, κάνοντας τις «χαμηλότερου επιπέδου» συσκευές εξίσου επιθυμητές για το καταναλωτικό κοινό. Οι συσκευές θα μοιάζουν κάπως στο iPhone 7 - χωρίς όμως να είναι σχεδόν ίδιες όπως ήταν το 7 με το 6 - και θα αντικαταστήσουν την αλουμινένια πλάτη με γυάλινη (όπως είχε γίνει με το iPhone 4) για να μπορούν να φορτιστούν ασύρματα, ενώ θα περιλαμβάνουν καινούριες κάμερες επίσης, πέρα από τις συνήθεις αναβαθμίσεις σε CPU και GPU.

Αν και θα μοιάζουν αρκετά σε μέγεθος με το iPhone 7, θα είναι ταυτόχρονα πολύ διαφορετικές στη σχεδίαση, με το όλο-γυάλινο σασί τους που μπροστά θα έχει την OLED οθόνη και με ελαχιστοποίηση των περιγραμμάτων γύρω από αυτήν και - σύμφωνα με πολλές φήμες - την ενσωμάτωση του γνωστού μας Home button στην οθόνη, θα είναι πραγματικά κοσμήματα.

Η διπλή κάμερα θα δεχτεί και αυτή μια γενναία αναβάθμιση με βάση τις καινούριες τεχνολογίες που επεξεργάζεται η Apple γι’ αυτήν με τη βοήθεια της LG. Έτσι θα συνεχιστεί η «παράδοση» που ξεκίνησε με το iPhone 7 Plus.

Ο συνδυασμός των μοντέλων σε high-end και low-end ταυτόχρονα, θα επιτρέψει στην Apple να πουλήσει πολύ περισσότερα iPhone από οποιαδήποτε άλλη φορά.

Οι προμηθευτές της Apple προετοιμάζουν τα stock τους από τώρα για μεγέθη πωλήσεων της τάξης των 120-150 εκατομμυρίων κομματιών για να είναι έτοιμοι για το iPhone 8 - αρκετά περισσότερα από τα 110-120 εκατομμύρια κομμάτια που πούλησε το iPhone 6.

Η αναφορά επίσης επιβεβαιώνει τις φήμες για την πρώτη παρουσίαση κι ενός iPhone 8 Pro μοντέλου (πέρα από το Plus), με OLED οθόνη 5,8 ίντσες και την καλύτερη δυνατή τεχνολογία, ενώ το iPhone 8 Plus θα είναι λίγο μικρότερο σε μέγεθος και χαρακτηριστικά.

Τέλος, το «σκέτο» iPhone 8 θα απευθύνεται στο χαμηλότερο κομμάτι της αγοράς.

Έτσι λοιπόν, έχουμε τρία μοντέλα που έχουν σκοπό να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις και ανάγκες. Για να δούμε ...

Δείτε ακόμη: 3D Camera - Η Apple και η LG συνεργάζονται για τη δημιουργία της

από Elichord