5 / 12 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

5 / 12 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Multiple Exposure

Multiple Exposure

Από $1,99 - Δωρεάν

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ MULTIPLE EXPOSURE ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΆΝ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Είναι για ώριμους αλλά και για ερασιτέχνες φωτογράφους.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η λήψη πολλαπλών στάσεων δεν θα μπορούσε πραγματικά να είναι ευκολότερη. Πιέζετε απλά το μικρό πλήκτρο για τη λήψη της αρχική φωτογραφίας και στη συνέχεια και στη συνέχεια πατήστε το μεγάλο πλήκτρο για τη λήψη και αποθήκευση στη βιβλιοθήκη μια δεύτερης. Αυτό ήταν όλο. Μέσα από την εφαρμογή, έχετε στη διάθεσή σας ζωντανή προεπισκόπηση, αντιστάθμιση έκθεσης και 8 διαφορετικά φίλτρα για να χρησιμοποιήσετε.

App Link
Nighty Night Circus

Nighty Night Circus

Από $2,99 - Δωρεάν

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ - ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ - ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ NIGHTY NIGHT CIRCUS

Είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι για γονείς και παιδιά που πέφτουν πάντα την ίδια ώρα για ύπνο.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Τα παιδιά σας θα βρεθούν στο περιβάλλον ενός τσίρκου το οποίο αποτελείται από 8 διαφορετικά ζώα τα οποία επιθυμούν να αναδείξουν τα κόλπα τους πριν κατευθυνθούν στο κρεβάτι. Μετά την καθημερινή παράσταση, μπορείτε να κλείσετε το διακόπτη και να πέσει για ύπνο. Η επαγγελματική αφήγηση θα καθοδηγήσει το παιδί βήμα βήμα στην ιστορία.

Game Link
Runtastic Sit Ups

Runtastic Sit Ups

Από $1,99 - Δωρεάν

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ RUNTASTIC SIT UPS TRAINER ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Είναι χρήσιμη για οποιονδήποτε επιθυμεί να ρίξει μερικά κιλά και να ενισχύσει τον οργανισμό του.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Πρόκειται για μία εφαρμογή η οποία πραγματικά κάνει την άσκηση ευχάριστη. Είναι σε θέση να μετρά sit-ups αυτόματα, κάνοντας χρήση του επιταχυνσιόμετρου της συσκευής σας και σας ειδοποιεί πότε πρέπει να κάνετε διαλείμματα. Τα προσωπικά σας στατιστικά συμπεριλαμβανομένων και των θερμίδων που καίγονται καταγράφονται ώστε να σου δίνουν κίνητρα να συνεχίσετε. Τα τρία σχέδια προπόνησης θα διασφαλίσουν πως όλα θα γίνουν γρήγορα και με ασφάλεια από 0-100 sit-ups χωρίς την πίεση χρόνου.

App Link
Animal Math Games

Animal Math Games

Από $3,99 - Δωρεάν

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ

Είναι για γονείς με παιδιά στην προσχολική ηλικία.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Για να βοηθήσει κάθε ζώο να βρει το σπίτι του, το παιδί σας θα πρέπει να ολοκληρώσει με επιτυχία μια σειρά από δραστηριότητες μαθηματικών. Οι δραστηριότητες αυτές έχουν ως αντικείμενο την πρόσθεση και την αφαίρεση, προκειμένου το παιδί σας να ταυτοποιήσει γεωμετρικά σχήματα. Η εφαρμογή περιλαμβάνει συνολικά 13 αξιολάτρευτα ζωάκια και πάνω από 100 δραστηριότητες. Συμπεριλαμβάνει επίσης επαγγελματική αφήγηση και οδηγίες, καθώς και θετικές ενθαρρύνσεις.

Game Link
Anim8

Anim8

Από $4,99 - Δωρεάν

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ANIM8 ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ 3D ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΤΕ ΕΊΣΤΕ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΕΊΤΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα διασκεδαστική εφαρμογή για επιθυμούν να ασχοληθούν με αυτό το hobby.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Anim8 σας επιτρέπει να δώσετε κίνηση σε 5 έτοιμους 3D χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων δίποδων, έναν δεινόσαυρο, κι ένα τετράποδο. Κάθε μοντέλο έχει 30 σημεία άρθρωσης και είναι δυνατό να τα χειριστείτε με απλές χειρονομίες. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να δείτε προηγούμενες κινήσεις για να σχεδιάσετε τις επόμενες. Είστε σε θέση να καταγράψετε και να μοιραστείτε τις κινήσεις σας μέσω Facebook, Twitter ή το YouTube.

App Link