Next iPhone 8 - Aναμένεται να εκτινάξει τις πωλήσεις της συσκευής σε νέα υψηλά

Next iPhone 8 - Aναμένεται να εκτινάξει τις πωλήσεις της συσκευής σε νέα υψηλά
ired.gr

Σε απίστευτα υψηλά πωλήσεων αναμένεται να φτάσει η εταιρεία Apple κατά το 2ο τρίμηνο του 2017. Δείτε γιατί θα συμβεί αυτό, γιατί θα συμβεί.

Η επόμενη συσκευή iPhone, αναμένεται να ξεπεράσει σε πωλήσεις τις 150.000.000 συσκευές, καθώς ήδη οι συνεργαζόμενοι κατασκευαστές εξαρτημάτων ανεβάζουν ταχύτητες. Η ζήτηση για τη νέα σχεδίαση και τα νέα χαρακτηριστικά όπως η ασύρματη φόρτιση, θα είναι υψηλή.

Συγκεκριμένα, οι προμηθευτές τις Apple ετοιμάζονται για τη συναρμολόγηση 120 - 150 εκατομμυρίων μονάδων iPhone για το δεύτερο εξάμηνο του 2017, όπως αποκάλυψε ο αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, σε σημείωμά του προς τους επενδυτές.

Εάν επικρατήσει αυτή η αναφορά τότε συζητάμε πως τα 110.000.000 για το οποία ήταν προετοιμασμένες οι εταιρείες συναρμολόγησης κατά την κυκλοφορία του iPhone 6, θα υπερκαλυφθούν. Σημειώστε δε πως η συσκευή iPhone 6 / Plus ήταν ένα best seller προϊόν για την εταιρεία Apple.

Κατά τις υποθέσεις του αναλυτή, ο συνδυασμός χαρακτηριστικών και εμφάνισης της συσκευής iPhone που θα διατεθεί το 2017, θα προκαλέσει άνευ προηγουμένου ζήτηση για αντικατάσταση. Ο λόγος όπως προαναφέραμε είναι η προσθήκης της OLED ποιοτικής οθόνης και οι High end προδιαγραφές της, σε σύγκριση με τις τωρινές οθόνες LCD.

iphone 8 01

Μεγάλες ελπίδες σε πωλήσεις τρέφει ο Kuo και για τη μικρότερη LCD έκδοση, λόγω της προσθήκης πίσω γυάλινης πλευράς και της δυνατότητας ασύρματης φόρτισης, η οποία θα το μετατρέψει ως το νέο mid-range προϊόν. H συγκεκριμένη έκδοση, απευθύνεται σε μία μεγάλη μερίδα καταναλωτών.

Η έκδοση των 5,5 ιντσών LCD, αναμένεται να κανιβαλιστεί από τη νέα ναυαρχίδα της εταιρείας με οθόνη OLED. H νέα αυτή συσκευή θα κυμαίνεται μεταξύ των 5,1 - 5,2 ίντσες σε διαγώνια μέτρηση.

Στις αρχές του μήνα, ο αναλυτής, είχε κάνει λόγο τόσο για μία συσκευή Plus των 5,5 ιντσών, όσο και για μία μικρότερων διαστάσεων OLED iPhone 8, η οποία θα διαθέτει επίσης σύστημα διπλής κάμερας. Κάτι τέτοιο δεν θα ισχύσει - τουλάχιστον όχι για το 2017 - και για τις συσκευές των 4,7 ιντσών των εκδόσεων του 2017, όπως το iPhone 7 Plus.

Πιστεύεται πως η νέο εισερχόμενη στην οικογένεια iPhone συσκευή OLED, δημιουργήθηκε ως επετειακή, των 10 χρόνων της επαναστατικής συσκευής της Apple, την οποία ο Steve Jobs την αποκάλεσε, iPhone. Όλες οι μέχρι τώρα αναφορές τείνουν στο γεγονός μιας καθαρής σχεδίασης, η οποία θα επιτρέψει βασικά εξαρτήματα όπως η FaceTime κάμερα το ακουστικό και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, θα ενσωματωθούν στην οθόνη προσφέροντας μία πραγματικά edge-to-edge, εμφάνιση.

Ο Kuo έχει ένα εξαιρετικά ισχυρό ιστορικό στην πρόβλεψη των μελλοντικών σχεδίων της εταιρείας Apple για το προϊόν της. Να θυμίσουμε πως προέβλεψε τα 3 GB ποσότητας μνήμης RAM στο επεξεργαστή A10 του τωρινού iPhone 7 Plus το Νοέμβριο του 2015 και στη συνέχεια ακολούθησε με λεπτομέρειες για το νέο σύστημα διπλής κάμερας της Apple και της ενσωμάτωσης αυτού στο iPhone 7 Plus, τον Ιανουάριο του 2016.

Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε και τις υποθέσεις περί της έκδοσης series 2 για τη wearable συσκευή Apple Watch, τον Απρίλιο του ίδιου έτους.

Ήταν επίσης ο πρώτος που αποκάλυψε πως τα νέα ανανεωμένα μοντέλα MacBook Pro της Apple, θα διαθέτουν OLED Touch Bar, αισθητήρα Touch ID και πως η διάθεσή τους θα ξεκινήσει το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Τέλος προέβλεψε επίσης πως μία νέα έκδοση entry-level 13 ιντσών MacBook Pro, αναμένεται να αντικαταστήσει το απερχόμενο MacBook Air.

από DINFUN