Σχεδόν έτοιμο το Apple Campus 2 (Full HD Flyover VIDEO)

Σχεδόν έτοιμο το Apple Campus 2 (Full HD Flyover VIDEO)
ired.gr

Δείτε το νέο video με την εξέλιξη των εργασιών στο Apple Campus 2

Αποτέλεσε ένα από τα όνειρα του Steve Jobs. Το Apple Campus 2, το «κτίριο σαν διαστημόπλοιο» που θαυμάσαμε από τα πρώτα του σχέδια (και μερικοί δεν πιστέψαμε πως μπορεί να χτιστεί κάτι τέτοιο), σε λίγους μήνες θα είναι έτοιμο.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, εντός του 2017 το Apple Campus 2 θα υποδεχθεί την συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων της εταιρείας και όπως όλα δείχνουν, η πρόοδος των έργων είναι μεγάλη και τα πάντα θα ολοκληρωθούν εντός χρονοδιαγράμματος (ναι, συμβαίνει και αυτό στις σύγχρονες χώρες).

Η απόλυτη αλήθεια είναι πως το πρόγραμμα «πήγε» δυο - τρεις μήνες πίσω, αλλά στην ουσία πρόκειται για τον εξωτερικό «διάκοσμο» και το προσωπικό θα «μετακομίσει» στις νέες εγκαταστάσεις εντός χρονοδιαγράμματος.

campus 01

Όπως μπορούμε να δούμε στο video που ακολουθεί, τα ηλιακά πάνελς έχουν τοποθετηθεί στο μεγαλύτερο μέρος των οροφών των κτιρίων («λειτουργικών», αλλά και των εγκαταστάσεων parking).

H Apple φιλοδοξεί το σύνολο των εγκαταστάσεών της να είναι ενεργειακά αυτόνομο, τουλάχιστον κατά τις ηλιόλουστες ημέρες, ενώ, ως εφεδρική και συμπληρωματική πηγή ενέργειας θα χρησιμοποιηθούν οι «λύσεις» της Bloom Energy (για τις μη ηλιόλουστες ημέρες), οι οποίες και αυτές χρησιμοποιούν Ανακυκλώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Διαβάστε επίσης: Apple - Ο Τραμπ “έταξε” στον Tim Cook μεγάλες φορολογικές ελαφρύνσεις

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες δηλώσεις του Tim Cook, η μεταφορά του προσωπικού αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του Ιανουαρίου του 2017 και η ανάπλαση των εξωτερικών χώρων θα διεξάγεται παράλληλα με τη «μετακόμιση». Λέτε άραγε να προλάβουμε κάποιο ανοιξιάτικο event (μας χρωστάει νέα iPads άλλωστε η Apple) στο νέο αμφιθέατρο του Apple Campus 2;

Απολαύστε το flyover video σε ανάλυση 1080p, στα 60 fps:

 

από Kostthem