Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Είστε κάτοχος iPhone; Το iKlips σας είναι απαραίτητο!

Είστε κάτοχος iPhone; Το iKlips σας είναι απαραίτητο!
ired.gr

Όταν εισέλθετε για πρώτη φορά στο οικοσύστημα της Apple με την αγορά μίας iOS συσκευής (iPhone / iPad), η πρώτη αδυναμία που θα διαπιστώσετε άμεσα, είναι η έλλειψη χωρητικότητας, για την καθημερινή σας χρήση. Εάν είστε και απαιτητικός χρήστης, ένας λόγος παραπάνω. Θα διαπιστώσετε επίσης πως υπάρχει ένα κενό στη διαχείριση των πολυμέσων όπως Φωτογραφίες, video, μουσική έγγραφα κλπ. και στην ασφαλή μεταφορά τους.

Οι έως τώρα διαθέσιμες επιλογές μεταφοράς που έχετε ως κάτοχοι μιας iOS συσκευής, είναι ασύρματα μέσω του διαδίκτυου με σύνδεση στην υπηρεσία iCloud - με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την ιδιωτικότητά σας - ή ενσύρματα με τη χρήση υπολογιστή, μεταφέροντας μέρος των αρχείων σας για να απελευθερώσετε πολύτιμη μνήμη.

Δεν είναι λίγες επίσης οι φορές που μπρος τη φοβία της απώλειας των δεδομένων σας, αποφασίζετε να ζητήσετε τη βοήθεια των ειδικών, φυσικά με το αζημίωτο.

Πώς μπορείτε να λύσετε αυτόν τον γόρδιο δεσμό μεταξύ συσκευής και δεδομένων με την ασφαλέστερη δυνατή μέθοδο; Εδώ έρχεται μία συσκευή η οποία θέλει να αποκαλείται iKlips!

Τι είναι το iKlips;

iklips 02

Το iKlips είναι εξωτερική μνήμη (APPLE LIGHTΝING FLASH DRIVE), έχει χαρακτηριστεί ως ένα τεχνολογικό κόσμημα για συσκευές iOS και είναι σίγουρα το πιο απαραίτητο αξεσουάρ μετά το φορτιστή.

Το iKlips σας δίνει τη λύση στο πρόβλημα της γεμάτης μνήμης, της άμεσης μεταφοράς δεδομένων, της ασφαλούς διαχείρισης και αποθήκευσης αυτών αλλά και επιπλέον μέσα από την εφαρμογή του (APPLICATION), σας δίνει δυνατότητες νέων χρήσεων της συσκευής που θα σας εντυπωσιάσουν ευχάριστα.

Ο σχεδιασμός του iKlips ακολουθεί τη φιλοσοφία και την καλαισθησία των iOS συσκευών. Έτσι έχετε την δυνατότητα να το αποκτήσετε σε PERFECT COLOR MATCH με την χρωματική απόχρωση της συσκευής σας καθώς διατίθεται σε πέντε διαφορετικά χρώματα τα οποία είναι : SILVER, SPACE GREY, GOLD, ROSE/GOLD αλλά και το υπέροχο RED. Οι χωρητικότητες που μπορείτε να επιλέξετε, είναι 16GB / 32GB / 64GB / 128GB και το πρώτο παγκοσμίως 256GB, ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες.

Η σχεδιαστική αυτή φιλοσοφία κέρδισε την παγκόσμια αναγνώριση χαρίζοντάς στη συσκευή δύο διεθνή βραβεία design, τo RED DOT DESIGN AWARD 2015 και το GERMAN DESIGN AWARD 2017.

iklips app 02

H ποιότητα κατασκευής του εντυπωσιακή και ασύγκριτη. Το iKlips διαθέτει από τη μια πλευρά θύρα Lightning, η οποία είναι αυθεντική APPLE και όχι συμβατού τύπου, προσφέροντας έτσι ποιοτική και τέλεια εφαρμογή, καθώς και μέγιστες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων 30read/20write MB/SEC.

Η δεύτερη θύρα του iKlips είναι USB 3.0 ExFAT για σύνδεση με MAC/PC/LAPTOP, με κανένα περιορισμό όγκου δεδομένων σε υψηλές ταχύτητες μεταφοράς 130read/70write MB/SEC. Οι υψηλές αυτές ταχύτητες και των δύο θυρών, χάρισαν στο iKlips το βραβείο απόδοσης TWEAK TOWN PERFOMANCE AWARD, κερδίζοντας με αισθητή διαφορά τον ανταγωνισμό της κατηγορίας.

iklips 05

Το εξωτερικό του κέλυφος είναι από κράμα διέλασης αλουμινίου προσφέροντάς του αντοχή, στιβαρότητα και μικρό βάρος. Διαθέτει ισχυρό ‘’κλιπ’’ από ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο δένει ισχυρά με το κέλυφος, κάνοντας ασφαλή τη μεταφορά του επάνω σε ρούχο ή σε τσάντα.

Εναλλακτικά μπορείτε να το μεταφέρετε στο ανθεκτικό πουγκί που βρίσκεται στην συσκευασία του. Οι θύρες Lightning/USB 3.0 καλύπτονται από ελαστικά καπάκια σιλικόνης, προσφέροντας τη μεγίστη ασφάλεια από πτώσεις, σκόνη και υγρασία.

Το εσωτερικό, η καρδιά του iΚlips, είναι ανώτερης ποιότητας τεχνολογίας MLC NAND FLASH, στοιχείο που την κάνει ταχύτατη, αξιόπιστη και εγγυάται υγιή και καλή λειτουργία για πολλά χρόνια.

Η άριστη ποιότητα κατασκευής του συνδέεται άψογα με την ομώνυμη εφαρμογή, της οποίας το φιλικό περιβάλλον διεπαφής κάνει τη χρήση εύκολη και ευχάριστη.

iklips 03

Υποστηρίζεται από ενημερώσεις και αναβαθμίσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα , βελτιώνοντας τις υπάρχουσες λειτουργίες αλλά και προσθέτοντας καινούργιες, κρατώντας το δικαίως, στην κορυφή της κατηγορίας του.

Όταν "κουμπώσετε " για πρώτη φορά το iΚlips στην iOS συσκευή, σας συνδέει με το App Store για να κατεβάσετε την εφαρμογή , η οποία είναι δωρεάν . Η γλώσσα της εφαρμογής προσαρμόζεται αυτόματα στη γλώσσα που έχετε στη iOS συσκευή σας ,φυσικά και στα Ελληνικά!

iklips app 00

Ανοίγοντας την εφαρμογή εμφανίζεται η παρακάτω αρχική εικόνα, όπου παρουσιάζεται το ποσοστό της μνήμης που έχετε χρησιμοποιήσει από το IΚlips, καθώς και τα εικονίδια του 1. Κεντρικού Μενού, 2. Φωτογραφιών, 3. Μουσικής, 4. Βίντεο και 5. Εγγράφων (Όλα αρχ.) ενώ αν σύρετε την εικόνα προς τα αριστερά εμφανίζεται το ποσοστό μνήμης που χρησιμοποιείται στην iOS συσκευή σας.

iklips app 03

Σε όλες τις εικόνες εμφανίζεται ένα ερωτηματικό (?) , το οποίο είναι το help desk της εφαρμογής. Ανάλογα με το ποιο σημείο βρίσκεστε μέσα στην εφαρμογή προσαρμόζεται αυτόματα και η βοήθεια που θα χρειάζεστε για να σας κατευθύνει. Στην αρχική εικόνα είναι στην πάνω δεξιά γωνία .

Πατώντας την επιλογή 1. Κεντρικό Μενού εμφανίζονται η παρακάτω εικόνες

iklips app 04

Οι επιλογές εδώ αλλάζουν την επαφή που είχατε μέχρι τώρα με την iOS συσκευή σας. Πλέον μπορείτε να βγάζετε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και βίντεο έως 4Κ απευθείας στο iKlips. Έχετε τη δυνατότητα καταγραφής φωνής, επίσης απευθείας στο iKlips.

  • Δυνατότητα άμεση σύνδεσης με τους προσωπικούς σας λογαριασμούς σε FACEBOOK και INSTAGRAM για κατέβασμα και αποθήκευση όλων των φωτογραφικών αρχείων.
  • Δημιουργία αντιγράφων ασφάλειας (full backup) των τηλεφωνικών επαφών, των στοιχείων του ημερολογίου σας και των φωτογραφιών σας.
  • Δυνατότητα σύνδεσης με το κανάλι ΥouTube για ταχύτατο κατέβασμα αρχείων σε μορφή MP4. Αυτόματη αποθήκευση στο iKlips και άμεση αναπαραγωγή.
    Σύνδεση και ταχύτατο upload/download με Clouds.

Επιπλέον μπορείτε να φορτώσετε από MAC/PC/LAPTOP αρχεία βίντεο (ταινίες/σειρές) στο iKlips και να κάνετε άμεση αναπαραγωγή αυτών και με δυνατότητα υποστήριξης αρχείων υποτίτλων SRT. Φυσικά με τον ίδιο εύκολο τρόπο μπορείτε να απολαύσετε αρχεία μουσικής.

Το iKlips κατέχει το σπάνιο 100% ικανοποιημένων καταναλωτών για την χρήση και την απόδοση του. Εδραίωσε παγκοσμίως την κατηγορία που έλειπε ως εξωτερική μνήμη για συσκευές iOS, ενώ κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεπεράσει ακόμη και τον ‘εαυτό’ του προσφέροντας λειτουργίες και δυνατότητες στις συσκευές iOS που μέχρι τώρα ήταν απλά... επιθυμίες !!

Το iKlips είναι το απόλυτο αξεσουάρ για επαγγελματική και προσωπική χρήση.

Αναλυτικές πληροφορίες προϊόντος

  • Πιστοποίηση Apple MFi: Πλήρως πιστοποιημένο και με άδεια από την Apple ως ένα προϊόν που κατασκευάζεται για το iPhone, iPad και iPod, το iKlips πληροί αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και απόδοσης.
  • Κατασκευασμένο αποκλειστικά για: iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE, iPhone 6/6s Plus, iPhone 6/6s, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Air 2, iPad mini 3, iPad Air, iPad mini 2, iPad mini, iPad (4th generation), iPod touch (5th generetion)
  • Music - Movie Player & Photo - Document Viewer (file format support) (Music -Movie Player : .mp4, .mov, .mkv, .avi, .rmvb. Υποστηρίζει αρχεία SRT .mp3, .wav, .acc, .aiff, .m4a, Photos - Document Viewer : .pdf, .txt, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .jpg .png, .tiff, .gif, .bmp)

iklips 04

  • Ταινία streaming Full HD: Απευθείας αναπαραγωγή από iKlips.
  • Ταχύτητες Ανάγνωσης/Εγγραφής: Τεχνολογία μνήμης MLC nand flash, USB 3.0 130 read/70 write MB/s, LIGHTNING 30 read/20 write MB/s.
  • Διαχείριση αρχείων: Κλείδωμα /Κρυπτογράφηση /Αντιγραφή / Αποκοπή / Επικόλληση / Διαγραφή / Μετονομασία / Δημιουργία φακέλου / 3D TOUCH
  • Backup: Λίστα επαφών, Ημερολογίου, Φωτογραφιών, Βίντεο, Κειμένων, Μουσικής (περιλαμβανομένων iTunes Music Library).
  • Internet & Clouds, share & download: Facebook, Instargram, YouTube, Dropbox, Google Drive, iCloud Drive, OneDrive.
  • Λήψη φωτογραφιών / ηχογράφηση / βίντεο: Βγάλτε και αποθηκεύστε απευθείας φωτογραφίες, ηχογραφήσεις και βίντεο εώς 4Κ στο iKlips χωρίς να πιάνουν χώρο στο iPhone / iPad σας.
  • Εγγύηση Συσκευής: Το iklips διαθέτει ένα χρόνο εγγύηση.

 

Εν κατακλείδι

Το iKlips είναι ικανό καλύψει όλες τις ανάγκες κι έρχεται να συμπληρώσει τις δυνατότητες που σας παρέχει το οικοσύστημα των Apple συσκευών. Μπορείτε μέσα από την ομώνυμη εφαρμογή να διαχειριστείτε φωτογραφίες, video, μουσική και να τα μεταφέρετε με ασφάλεια όπου εσείς επιθυμείτε.

Την καταπληκτική αυτή συσκευή θα τη βρείτε ετοιμοπαράδοτη σε όλα τα επισκευαστικά κέντρα ired.

Εάν επιθυμείτε αποστολή στο χώρο σας, καλέστε στο 211 212 0400. 

Πίνακας τιμών

iKlips 16GB

iKlips 16GB

59 €
iKlips 32GB

iKlips 32GB

79 €
iKlips 64GB

iKlips 64GB

99 €
iKlips 128GB

iKlips 128GB

179 €
iKlips 256GB

iKlips 256GB

399 €

* Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται το Φ.Π.Α. (24%)

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status