Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Samsung Galaxy S7 - Νέα πρωτότυπη απόχρωση “Jet Black”

Samsung Galaxy S7  - Νέα πρωτότυπη απόχρωση “Jet Black”
ired.gr

Report: Η Samsung στις αρχές του Δεκέμβρη θα κυκλοφορήσει το Galaxy S7 σε μια νέα (;) απόχρωση

Αν και προσωπικά προτιμώ το μαύρο ματ iPhone 7, οι χρήστες δείχνουν μεγάλη αδυναμία στη γυαλιστερή, jet black απόχρωση. Δεν πτοήθηκαν καν από τις προειδοποιήσεις της Apple για τη μεγαλύτερη πιθανότητα εμφάνισης γρατζουνιών σε αυτή την απόχρωση και την έχουν “εκτοξεύσει” ως μία από τις δημοφιλέστερες (αν και επίσημα στατιστικά δεν έχουμε δει, τα στοιχεία τα αντλούμε από τα διάφορα reports που κυκλοφορούν και από τα γραφόμενα στα διεθνή fora).

Διαβάστε επίσης: iPhone 7, Jet Black: το νέο “φινίρισμα” της Apple που προκαλεί χαμό, αλλά και προβληματισμό

Αυτά λοιπόν είδε και η Samsung και αποφάσισε να κάνει λίγο πιο γυαλιστερό, πιο... glossy στα Ελληνικά, το Samsung Galaxy S7. Αν και η ναυαρχίδα της μετράει μόνο εννέα μήνες ζωής, αλλά και διαθέτει ήδη ένα σχετικά γυαλιστερό περίβλημα στην απόχρωση “Black Onyx”, η εταιρία αποφάσισε πως χρειάζεται ένα boost στις πωλήσεις της και πιστεύει πως αυτό μπορεί να το επιτύχει μέσω μίας νέας, πιο γυαλιστερής μαύρης απόχρωσης.

Δεν πρόκειται για μία κίνηση που είναι ακόμη “στα σκαριά”, καθώς η νέα απόχρωση αναμένεται να είναι στα ράφια των καταστημάτων στις αρχές του Δεκέμβρη.

Από τη μία πλευρά η Samsung προσπαθεί να σταθεί επάξια στον συνεχή ανταγωνισμό της με την Apple, η οποία με τις αποχρώσεις Jet Black και “μαύρο ματ”, μάλλον έκανε κινήσεις ...ματ. Από την άλλη, προσπαθεί να “ισοσκελίσει τον προϋπολογισμό” της. Άλλους υπολογισμούς είχε κάνει η Κορεατική εταιρεία με το Note 7 στο line up της και άλλα νούμερα βλέπει μετά την παγκόσμια μόνιμη ανάκληση του εν λόγω μοντέλου.

Αν αυτή η αναφορά αποδειχθεί ακριβής, δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Samsung ακολουθεί τα βήματα της Apple, ως προς τις αποχρώσεις των συσκευών της. Νωρίτερα φέτος, είχε δώσει στην κυκλοφορία την απόχρωση “Pink Gold” στις συσκευές της Galaxy S7 και Galaxy S7 edge, προφανώς “εμπνευσμένη” από την Rose Gold απόχρωση των iPhones.

από Kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status