Open Your Heart to Everyone - H νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Apple

Open Your Heart to Everyone - H νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Apple
ired.gr

Η νέα διαφήμιση της Apple μας βάζει στο πνεύμα των Χριστουγέννων

Η Apple, έχοντας στο οπλοστάσιό της το πλήρες line up των προϊόντων της (αν και το “πλήρες” μάλλον είναι σχετικό - αρκετά προϊόντα της εταιρίας δεν αναβαθμίστηκαν), εστιάζει πλέον στην πιο δυνατή περίοδο για τις πωλήσεις της, την περίοδο των εορτών.

Το holiday season για την Apple ανέκαθεν ήταν το δυνατό της χαρτί, καθώς οι πωλήσεις της κάθε χρόνο, τη συγκεκριμένη περίοδο, πραγματικά εκτοξεύονται. Εκτός όμως από το οικονομικό σκέλος, η εταιρία κατά καιρούς προσπαθεί να περάσει και άλλα μηνύματα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως στα video που μας ετοιμάζει δεν “πρωταγωνιστούν” οι συσκευές της, τουλάχιστον ως προς τη χρονική διάρκεια της εμφάνισής τους σε αυτά.

Σε αυτά τα πλαίσια, ένα νέο διαφημιστικό έκανε το ντεμπούτο του στην Αμερικανική τηλεόραση αλλά και σε όλο τον κόσμο μέσω του διαδικτύου. Με τίτλο "Frankie's Holiday” και με μότο το “open your heart to everyone” μας καλεί να μπούμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Διαβάστε επίσης: Με αυτό το ελληνικής προέλευσης app, μπορείτε να δείτε όλα τα κοντινά σας γεγονότα, με ένα κλικ 

Στο νέο video της Apple, πρωταγωνιστεί ο Φρανκεστάιν, ο οποίος και τραγουδάει το "Home for the Holidays" (από Perry Como) στο iPhone του, τη στιγμή που έχει παραδώσει ένα κουτί με στολίδια στην κεντρική πλατεία μιας πόλης.

Αν και στην αρχή οι παρευρισκόμενοι είναι σοκαρισμένοι και διστακτικοί, ένα μικρό κορίτσι ζητάει - με τον δικό του τρόπο - από τον Φρανκεστάιν να “βγει μπροστά”, με αποτέλεσμα όλοι, να τραγουδήσουν μαζί του.

Η εορταστική περίοδος είναι μπροστά μας και δεν αναφέρομαι στην καταναλωτική της οπτική. Ας ανοίξουμε λοιπόν τις καρδιές μας σε όλους και ας προσπαθήσουμε (όσο “πεζή” και δύσκολη και αν είναι η καθημερινότητα) να τις “κρατήσουμε ανοικτές” και όταν οι γιορτές θα αποτελούν παρελθόν...

Απολαύστε το:

 

από Kostthem