Super Mario Run - Έρχεται στο iOS σύντομα και με φόρα!

Super Mario Run - Έρχεται στο iOS σύντομα και με φόρα!
ired.gr

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το θρυλικό Super Mario που έρχεται επιτέλους στο iOS!

Η Nintendo εξέπληξε πολύ κόσμο στην εκδήλωση του Σεπτεμβρίου της Apple, όταν ανακοίνωσε την έλευση του πιο φημισμένου χαρακτήρα της στο iOS με το παιχνίδι Super Mario Run.

Η είσοδος της εταιρίας στα παιχνίδια τρεξίματος θα μας φέρει το Mario που θα τρέχει, θα πηδάει και θα κάνει ακροβατικά σε διάφορα χρωματιστά σκηνικά μαζεύοντας νομίσματα και πηδώντας σε Goombas.

Παρακάτω είναι όσα πρέπει να ξέρετε πριν το παιχνίδι εμφανιστεί στο App Store.

Τι είναι ακριβώς το Super Mario Run;

Το Super Mario Run θα είναι ένα παιχνίδι τρεξίματος - όπως τόσα άλλα πασίγνωστα του είδους - που θα έχει σαν ήρωα τον φημισμένο υδραυλικό της Nintendo. Θα παρουσιαστεί στο App Store στις 15 Δεκεμβρίου. Μπορείτε να κάνετε λογαριασμό για να σας έρχονται ενημερώσεις για το παιχνίδι και για την τελική κυκλοφορία του.

Πώς παίζεται;

Το παιχνίδι είναι πολύ απλό: ο Mario τρέχει από μόνος του. Απλά χρειάζεται να πατήσετε στην οθόνη για να πηδάει, ενώ πατώντας συνεχόμενα θα πηδήξει πιο ψηλά.
Όπως και στα άλλα παιχνίδια του Mario, θα μαζεύετε νομίσματα και, όσο περισσότερα μαζέψετε, τόσο το καλύτερο για το σκορ σας στο τέλος του κάθε επιπέδου.

Μπορείτε επίσης να πηδάτε πάνω σε εχθρούς και να χτυπάτε τουβλάκια για να κερδίζετε δύναμη από μανιτάρια αύξησης π.χ.

Πόσα είδη παιχνιδιού θα υπάρχουν;

Το World Tour θα είναι η έκδοση παιχνιδιού για έναν παίκτη του Super Mario Run. Θα έχει 24 πίστες σχεδιασμένες ειδικά για παιχνίδι με το ένα χέρι, που θα εκτείνονται σε 6 διαφορετικούς κόσμους.

Αν θέλετε να διαγωνιστείτε ενάντια στους φίλους σας θα υπάρχει η έκδοση Toad Rally. Αυτή η παραλλαγή θα σας επιτρέπει να δείξετε τις ικανότητές σας και να ανταγωνιστείτε ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Γεμίζοντας την αντίστοιχη μπάρα προόδου θα μπορείτε να ξεκινήσετε ένα παιχνίδι Coin Rush, που θα σας προκαλεί να μαζέψετε όσα περισσότερα νομίσματα μπορείτε. Θα σας χειροκροτήσουν στο τέλος ένα πλήθος από βατράχια (Toads) και θα μπορείτε να μαζέψετε μερικά για την τελική πίστα του παιχνιδιού.

Τα νομίσματα και τα Toads που θα μαζέψετε, θα σας βοηθήσουν στην έκδοση Kingdom Builder του παιχνιδιού. Σε αυτή την παραλλαγή θα χτίσετε το δικό σας βασίλειο. Χρησιμοποιώντας ό,τι κερδίσατε από Toad Rally, θα μπορείτε να προσθέσετε νέα κτίρια και διακοσμήσεις για να δώσετε μια πιο προσωπική χροιά στο παιχνίδι σας.

super mario 01

Πότε θα το δούμε;

Η Nintendo λέει ότι το παιχνίδι θα παρουσιαστεί σε 151 χώρες ταυτόχρονα στις 15 Δεκεμβρίου 2016. Οι γλώσσες που θα υποστηρίζει είναι: Αγγλικά, Ιαπωνικά, Γερμανικά , Γαλλικά, Ισπανικά;, Πορτογαλικά, Ιταλικά, Ολλανδικά και παραδοσιακά Κινέζικα.

Δείτε ακόμη: Super Mario Run - Όλα όσα γνωρίζουμε έως τώρα για το δημοφιλές παιχνίδι

Ποιο θα είναι το κόστος του;

Το Super Mario Run θα είναι δωρεάν για κατέβασμα με πρόσβαση περιορισμένη στις τρεις διαφορετικές εκδόσεις του παιχνιδιού. Για ξεκλείδωμα του πλήρους παιχνιδιού, θα χρειαστεί μια εφ’ άπαξ πληρωμή της τάξης των 10€ περίπου.
Δείτε βίντεο του παιχνιδιού εδώ:

 

από Elichord