Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iOS 10.2 - Έρχεται σύντομα και φέρει εφαρμογή TV

iOS 10.2 - Έρχεται σύντομα και φέρει εφαρμογή TV
ired.gr

Πρόκειται για έναν next gen οδηγό τηλεόρασης που θα φανεί εξαιρετικά χρήσιμος σε όσους έχουν ήδη Apple TV.

Με την έλευση του λειτουργικού συστήματος iOS 10.2, η προεγκατεστημένη εφαρμογή Βίντεο θα ανανεωθεί πλήρως και θα αλλάξει ακόμη και ονομασία. Πρόκειται για το νέο TV app, το οποίο αναμένεται επίσημα στις συσκευές μας τον Δεκέμβριο του 2016. Μια κρυφή ματιά στο νέο λογισμικό έχουν ρίξει όσοι έχουν ήδη κατεβάσει το iOS 10.2 Beta.

Η νέα ενσωματωμένη εφαρμογή παίζει το ρόλο ενός εικονικού οδηγού τηλεόρασης στο iPhone. Η Apple θέλει να παρέχει ευκολότερη πρόσβαση σε νέο περιεχόμενο και τις αγαπημένες τηλεοπτικές εκπομπές του κάθε χρήστη. Το TV app θα είναι διαθέσιμο τόσο στις iOS συσκευές, όσο και στην Apple TV.

Το γεγονός αυτό θα επιτρέψει τον πλήρη και εύκολο συγχρονισμό των τηλεοπτικών συνηθειών και την απλοποίηση της διαδικασίας ελέγχου ταυτότητας.

ΕΙΚΟΝΑ 1

Η εφαρμογή TV θα περιλαμβάνει τέσσερις «καρτέλες»: Βιβλιοθήκη, Watch Now, Store και Αναζήτηση. Η Βιβλιοθήκη θα διαθέτει τρεις υποκατηγορίες: τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και downloads. Θα περιλαμβάνει επίσης τις πρόσφατα αγορασμένες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες.

Το Watch Now θα συλλέγει όλες τις ταινίες και shows που ο χρήστης έχει ήδη εγκαταστήσει μέσω iTunes ή άλλες εφαρμογές τηλεόρασης στην Apple TV ή σε άλλη συσκευή iOS.

Το Store θα δίνει πρόσβαση σε περιεχόμενο πολυμέσων για αγορά από το iTunes, αλλά και από άλλα μέσα, όπως π.χ. το HBO. Παρεμπιπτόντως, ούτε το Netflix, ούτε το Amazon Prime θα υποστηρίζονται.

Τέλος, η λειτουργία αναζήτησης θα επιτρέπει την γρήγορη εύρεση του επιθυμητού video.

Και τώρα τα δυσάρεστα: η αλλαγή από Βίντεο σε TV app θα είναι αισθητή με την έλευση του iOS 10.2, μόνο για τους χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Η εφαρμογή δεν θα είναι διαθέσιμη για τον υπόλοιπο κόσμο, ούτε φυσικά για την Ελλάδα, από την αρχή της κυκλοφορίας της. Θα περιμένουμε Apple.

Διαβάστε επίσης: «iPhone – 7 καθημερινά λάθη που άθελα σας επαναλαμβάνετε»

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status