iPad Pro - 3 νέες εκδόσεις αναμένονται τον Μάρτιο μία εξ αυτών bezel free

iPad Pro - 3 νέες εκδόσεις αναμένονται τον Μάρτιο μία εξ αυτών bezel free
ired.gr

Αν σκοπεύετε να αποκτήσετε το iPad Pro, προτείνουμε να περιμένετε. Τον Μάρτιο θα διατεθούν νέες εκδόσεις. Δείτε σήμερα τα χαρακτηριστικά τους.

H Apple αναμένεται να διαθέσει μία τριάδα από συσκευές iPad Pro τον ερχόμενο Μάρτιο, συμπεριλαμβανομένων των εκδόσεων 9,7” και 12,9” ιντσών και την προσθήκη μία νέας έκδοσης χωρίς ακμές (bezel free) των 10.9” ιντσών.

Την παραπάνω αναφορά συνυπογράφουν οι αναλυτές της Barclays Research, Blayne Curtis, Christopher Hemmeigam, Thomas O’ Malley και Jerry Zhang, επικαλούμενοι πηγές από προμηθευτή της αλυσίδας εφοδιασμού στην Ασία.

Σε ερευνητικό σημείωμα προς τους επενδυτές το οποίο έλαβε και η τεχνολογική ιστοσελίδα MacRumors, οι αναλυτές αναφέρουν πως ο σχεδιασμός της αναμενόμενης 10.9” ιντσών έκδοσης, θα επιτρέψει την ενσωμάτωση μία ευρύτερης σε μέγεθος οθόνης, στις ίδιες διαστάσεις με την τωρινή έκδοση των 9,7” ιντσών iPad Pro.

Αυτό σημαίνει πως η οθόνη της νέας συσκευής θα εκτείνεται από άκρη σε άκρη, σηματοδοτώντας πιθανόν την αφαίρεση του πλήκτρου αφετηρίας.

Τώρα τελευταία πολλές φήμες συμφωνούν στο γεγονός πως η Apple αναπτύσσει ένα νέο iPad στην περιοχή των 10” ιντσών, αλλά για το ακριβές μέγεθος οθόνης, οι απόψεις διίστανται. Ο γνωστός αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, κάνει λόγο για ένα νέο iPad Pro 10,5” ιντσών, το οποίο θα διατεθεί μέσα στο 2017, ενώ η ιστοσελίδα Mac Otakara υποστηρίζει πως το iPad Pro που θα αναμένεται στις αρχές του 2017, θα είναι 10.1 ίντσες.

Τόσο η Barclays όσο και ο Kuo αναμένουν η έκδοση των 9.7” ιντσών iPad Pro, να είναι μία “χαμηλού κόστους” συσκευή, σε συνδυασμό με το μικρότερο μέλος της οικογένειας, iPad mini των 7,9” ιντσών.

ipad pro 01

Οι αναλυτές πιστεύουν πως η μικρότερη έκδοση δεν υπάρχει λόγος να ακολουθεί τις μεγαλύτερες και να ανανεώνεται παράλληλα. Στο σημείωμά τους αναφέρουν πως η Apple θα συνεχίσει να παράγει και να πωλεί το iPad mini 4, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2015.

Η ιστοσελίδα Mac Otakara είχε αναφέρει πως στα χαρακτηριστικά της έκδοσης iPad Pro, των 12,9” ιντσών θα συμπεριληφθεί οθόνη τύπου True Tone, η οποία φέρει προηγμένους αισθητήρες τεσσάρων καναλιών φωτός περιβάλλοντος και προσαρμόζει το χρώμα και την ένταση της οθόνης σύμφωνα με το περιβάλλον που βρίσκεται η συσκευή.

Διαβάστε επίσης: iPhone 7 - Επαναφέρετε δεδομένα που διαγράψατε από την υπηρεσία iCloud

Στην εν λόγω αναφορά και οι τρεις εκδόσεις iPad Pro, θα διαθέτουν μικρόφωνα quad, αντικαθιστώντας τα μέχρι τώρα dual setups, διατηρώντας όμως την 3,5” ιντσών, υποδοχή ακουστικών.

Η μεγαλύτερη έκδοση, αναμένεται να αποκτήσει iSight FaceTime κάμερα και μία οπίσθια στα 12 MP, όμοια με την έκδοση των 9,7” ιντσών και True Tone flash.

Ολοκληρωτικές αλλαγές περιμένουμε στη μεθεπόμενη έκδοση, στις οποίες θα συμπεριλαμβάνεται και η αντικατάσταση οθονών με OLED, σύμφωνα πάντα με πηγές που επικαλείται ο Kuo.

από DINFUN