Εκτύπωση αυτής της σελίδας

14 / 11 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

14 / 11 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Chain Breaker

Chain Breaker

Από $0,99 - Δωρεάν

ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΑΓΕΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ENDLESS RUNNER ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Χάρη στο συνδυασμό των στοιχείων παιχνιδιού και puzzle μπορείτε να επιτύχετε υψηλές βαθμολογίες.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Ο Ιππότης είναι έτοιμος να επιταχύνει, γι' αυτό εσείς θα πρέπει να βεβαιωθείτε πως ο δρόμος του μπροστά, είναι ασφαλής. Απομακρύνετε πλατφόρμες και άλλα αντικείμενα τα οποία θα εμποδίσουν τον ιππότη. Ο χειρισμός γίνεται με ισχυρά χτυπήματα της οθόνης για να δημιουργήσετε μονοπάτια. Το ίδιο ισχύει και για τους εχθρούς σας, μπορείτε να τους αντιμετωπίστε με τις ίδιες χειρονομίες. Το παιχνίδι περιλαμβάνει μία ποικιλία από power-ups, για να ανακαλύψατε και κερδίσετε κρυμμένους θησαυρούς.

Game Link
Aromatherapy Guide

Aromatherapy Guide

Από $1,99 - Δωρεάν

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ESSENTIAL

Είναι για όσους ενδιαφέρονται για εναλλακτική ιατρική.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή OILS Best Essential Oils and Aromatherapy Guide συμπεριλαμβάνει οδηγίες σε έξι διαφορετικές ενότητες. Οδηγός, Εφαρμογή, Αιθέρια Έλαια, Ενιαία έλαια και Αρωματοθεραπεία, για την απώλεια βάρους. Κάθε ενότητα περιλαμβάνει λεπτομερείς πληροφορίες για να διασφαλίσει πως θα ωφεληθείτε τα μέγιστα από τα αιθέρια έλαια που θα επιλέξετε. Είστε σε θέση να περιηγηθείτε μέσα από τις κατηγορίες, να αναζητήσετε κάποιο συγκεκριμένο, να προσθέσετε δικές σας σημειώσεις και να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας. Η εφαρμογή συμπεριλαμβάνει επίσης και καταστήματα με αιθέρια έλαια.

App Link
Reminders Widget

Reminders Widget

Από $1,99 - Δωρεάν

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ IOS ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΕΣ ΕΝΩ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ΕΊΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ

Είναι για όσους πρέπει να θυμούνται πολλές εργασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Reminders Widget δείχνει τον δρόμο για το πως πρέπει να είναι οι υπενθυμίσεις. Βασίζεται στην προεγκατεστημένη εφαρμογή Υπομνήσεις, ώστε να συγχρονίσει τις υπενθυμίσεις που ήδη έχετε ορίσει. Στη συνέχεια μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις υπομνήσεις της ημέρα σας από την οθόνη σήμερα της συσκευής σας. Η μικρο-εφαρμογή, σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε νέες υπενθυμίσεις, να ταξινομήσετε τις υπάρχουσες ή να μετακινηθείτε μέσα από ομάδες ή πραγματοποιημένες υπομνήσεις.

App Link
Brain Wave Headache Relief

Brain Wave Headache Relief

Από $0,99 - Δωρεάν

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΥΓΕΙΑΣ

Είναι ένας έξυπνος τρόπος για να χαλαρώσετε τον εγκέφαλό σας.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Η εφαρμογή Brain Wave Headache Relief προσφέρει προηγμένη θεραπεία. Είστε σε θέση να επιλέξετε προγράμματα μεταξύ ημέρας και νύχτας και τον χαλαρωτικό ήχο που επιθυμείτε να ακούτε στο υπόβαθρο. Στη συνέχεια αγγίξτε το Play κι επιτρέψτε στην εφαρμογή να συγχρονιστεί με τα εγκεφαλικά σας κύματα για μία βαθιά χαλάρωση. Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την ένταση του σήματος και να αποθηκεύσετε της ρυθμίσεις σας για μελλοντική χρήση.

App Link
OrgChart

OrgChart

Από $2,99 - Δωρεάν

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ERGCHART

Είναι ιδανική για επαγγελματίες και επιχειρήσεις που χρειάζονται μια απεικόνιση των ομάδων τους ή των πελατών τους.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή OrgChart απλοποιεί τη διαδικασία οργάνωσης μεγάλων ομάδων με προσωπικά δεδομένα. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε δομές τύπου διακλαδώσεων χωρίς την ανάγκη να ζωγραφίσετε τις συνδέσεις. Όλη η διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη. Το μόνο που θα χρειαστεί, είναι οι λεπτομέρειες όπως ονόματα, μέγεθος, σχέδιο, χρώματα και ιδιότητες. Η εφαρμογή περιλαμβάνει πολλές δυνατότητες προσαρμογής και μπορείτε να δημιουργήσετε έναν απεριόριστο αριθμό δομών του δέντρου και να χρησιμοποιηθεί όπως νομίζετε καλύτερα. Επίσης σας επιτρέπει να κάνετε εξαγωγή των διαγραμμάτων σας και να τα μοιραστείτε με ποικίλους τρόπους.

App Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status