iPhone - Εφαρμογές που «σαρώνουν» τις ανεπιθύμητες κλήσεις

iPhone - Εφαρμογές που «σαρώνουν»  τις ανεπιθύμητες κλήσεις
ired.gr

Περάστε από ...κόσκινο τις άγνωστες κλήσεις και επιλέξτε αν θα απαντήσετε ή όχι.

«Κερδίσατε ένα δώρο, έχουμε μια καλύτερη προσφορά για εσάς, γνωρίζετε τα προϊόντα μας, μπορείτε να απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις;».

Συμβαίνει συχνά να λαμβάνουμε ανεπιθύμητες κλήσεις για telemarketing και προσφορές οι οποίες δεν μας ενδιαφέρουν και μάλιστα τις πιο ακατάλληλες ώρες. Αν οι κλήσεις αυτές γίνονται συνήθως προς το κινητό σας, τότε μπορείτε να αποκλείσετε όποιον θέλετε από το να σας καλεί και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τις ανεπιθύμητες κλήσεις.

Σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες εφαρμογές iPhone για να μπλοκάρετε τις κλήσεις που δεν θέλετε να απαντήσετε.

 

Hiya Call Security

Hiya Call Security

Η εφαρμογή προσφέρει ανίχνευση spam σε αληθινό χρόνο και αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου. Είναι εξαιρετικά έγκυρο app γιατί τροφοδοτείται από μια τεράστια βάση δεδομένων αριθμών τηλεφώνου. Ο κατάλογος των ανεπιθύμητων ενημερώνεται πολλές φορές την ημέρα και κάθε φορά που ένας spammer σας καλεί θα εμφανίζεται μια ειδοποίηση στην οθόνη.

App Link
Truecaller

Truecaller

Κορυφαία εφαρμογή με ταυτοποίηση ανεπιθύμητων αριθμών. Θα είστε σε θέση να αναγνωρίζετε τις αναπάντητες κλήσεις, να αποφεύγετε κλήσεις που δεν θέλετε και να βλέπετε πόσες φορές ένα νούμερο spam έχει «αναφερθεί» από τους άλλους χρήστες της εφαρμογής. Το app διαθέτει και widget για το Κέντρο Ειδοποιήσεων.

App Link
Sync.ME

Sync.ME

Το Sync.ME προσφέρει μεγάλες δυνατότητες για να σας προστατεύσει από τις ανεπιθύμητες κλήσεις. Εντοπίζει τους άγνωστους αριθμούς και σας προειδοποιεί για κλήσεις spam. Μπορεί, ακόμη, να προσθέσει φωτογραφίες στις επαφές σας χρησιμοποιώντας το Google+, το Instagram, το Facebook και το Twitter. Ανιχνεύει αυτόματα τις εισερχόμενες κλήσεις για τηλεμάρκετινγκ. Διαθέτει widget, ώστε να μην χρειάζεται να ανοίγετε την εφαρμογή για να εντοπίσετε τους άγνωστους αριθμούς.

App Link
Mr. Number

Mr. Number

Η εφαρμογή σας βοηθά να αποφύγετε τις ανεπιθύμητες κλήσεις spam και να κάνετε αναζήτηση σε όσους τηλεφωνικούς αριθμούς δεν γνωρίζετε. Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο όταν η εισερχόμενη κλήση είναι spam ή σχετίζεται με απάτη. Έτσι θα μπορέσετε να δημιουργήσετε την προσωπική σας μαύρη λίστα. Συγχρόνως, κοινοποιώντας τη λίστα, μπορείτε να βοηθήσετε τους υπόλοιπους χρήστες να γλιτώσουν τα ενοχλητικά τηλεφωνήματα.

App Link

Διαβάστε επίσης: iPhone SE – Θα έχουμε νέα έκδοση της συσκευής το 2017;

Aπό mirelen