Μετά την επιτυχία του iPhone 7 Jet Black, έρχεται το Jet White;

Μετά την επιτυχία του iPhone 7 Jet Black, έρχεται το Jet White;
ired.gr

iPhone 7: Νέα αναφορά κάνει λόγο για ένα νέο, Jet White φινίρισμα!

Μία νέα αναφορά, αυτή τη φορά από το γιαπωνέζικο blog, Macotakara, κάνει λόγο για ένα νέο φινίρισμα (sic) στα iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Μετά την επιτυχία (βασικά περί ντόρου ο λόγος) της Jet Black απόχρωσης, η Apple, σκέφτεται να προσθέσει ένα γυαλιστερό άσπρο χρώμα στις επιλογές των καταναλωτών, με την ονομασία Jet White, πάντα σύμφωνα με την αναφορά.

Αυτή τη στιγμή οι αποχρώσεις που διατίθενται από την Apple είναι το ασημί, το ματ μαύρο, το γυαλιστερό μαύρο, το χρυσό (αν και πλέον μάλλον ...χαλκό θυμίζει το χρώμα) και το ροζ χρυσό. Είναι αλήθεια πως απουσιάζει μία “άσπρη επιλογή”.

Διαβάστε επίσης: iPhone 7, Jet Black: το νέο “φινίρισμα” της Apple που προκαλεί χαμό, αλλά και προβληματισμό

Βέβαια, θα πρέπει να “αντιμετωπίσουμε” αυτή την αναφορά με σκεπτικισμό, καθώς αυτή δεν περιλαμβάνει λεπτομέρειες και μία τέτοια κίνηση από την Apple (προσθήκη χρώματος σε συσκευή που ήδη κυκλοφορεί) είναι αντίθετη με τις συνήθεις πρακτικές της. Συνήθως, η Apple προσθέτει νέα χρώματα στις συσκευές της, κατά την κυκλοφορία τους.

Αντίστοιχη πρακτική είχαμε συναντήσει με το iPhone 4 και την προσθήκη του άσπρου χρώματος εννέα μήνες μετά την κυκλοφορία της συσκευής. Βέβαια τότε το άσπρο iPhone 4 είχε ανακοινωθεί κατά το επίσημο λανσάρισμα της συσκευής και η καθυστέρηση είχε προκύψει λόγω προβλημάτων κατά την κατασκευή του.

Από την άλλη, το blog Macotakara έχει ένα καλό ιστορικό ως προς τις προβλέψεις του.

Οι πρώτες φήμες για μία Jet White απόχρωση άρχισαν να κάνουν δειλά την εμφάνισή τους, αμέσως μετά την ανακοίνωση του κεραμικού Apple Watch, το οποίο και αντικατέστησε τη χρυσή έκδοση. Σαφώς βέβαια, αν και η ιδέα ενός κεραμικού iPhone 8 φαντάζει θαυμάσια, μάλλον κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, τουλάχιστον με τον ισχύοντα (και ήδη “επιβαρυμένο”) τιμοκατάλογο της Apple.

Πραγματικά, δεν είμαστε σε θέση να προβλέψουμε αν αυτή η αναφορά έχει βάση. Σίγουρα από την παλέτα των επιλογών των χρηστών απουσιάζει το άσπρο χρώμα, αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα θα πρέπει η Apple να ξεφύγει από τις συνήθεις πρακτικές της.

από Comball