5 / 11 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

5 / 11 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

hocus.

hocus.

Από $0,99 > Δωρεάν

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ HOCUS

Είναι γεμάτο puzzle με σπαζοκεφαλιές.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Στο Hocus δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Κάθε puzzle είναι και μία ψευδαίσθηση. Θα πρέπει να μετακινήσετε τον κύβο, σύροντας σε μία από τις διαθέσιμες κατευθύνσεις και φθάσετε στον προορισμό σας. Ένας κύκλος στο πάνω μέρος της οθόνης υποδεικνύει την κατεύθυνση κατά την οποία μπορεί να μετακινηθεί ο κύβος. Το παιχνίδι Hocus συμπεριλαμβάνει 85 χειροποίητα puzzle και τη δυνατότητα να δημιουργήσετε και να διαμοιραστείτε και δικά σας.

Game Link
Word Mess

Word Mess

Από $2,99 - Δωρεάν

ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΕΣΗΣ

Είναι για όσους απολαμβάνουν παιχνίδια τα οποία αναδεικνύουν τις ικανότητες αναζήτησης λέξεων.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Μας άρεσε το συγκεκριμένο παιχνίδι επειδή είναι προσιτό σε παίκτες όλων των ηλικιών. Στην αρχή κάθε γύρου παρουσιάζεται μία λέξη ή κάποιος τύπος κι εσείς πρέπει να τον ανακαλύψετε ανάμεσα στο χάος. Έχετε περιορισμένο διάστημα για να την εντοπίσετε και να πατήσετε πάνω της. Είστε σε θέση να παίξετε μόνος σας ή σε συναγωνισμό με τους φίλους σας στη λειτουργία head-to-head. Μπορείτε να συγκρίνετε τις ικανότητες σας από το Game Center.

Game Link
Kids Card Matching Educational Shapes

Kids Card Matching Educational Shapes

Από $2,99 > Δωρεάν

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΧΗΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΝΗΜΗΣ

Ιδανικό για γονείς με μικρά παιδιά.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Ποσότητα από κάρτες διαφόρων ειδών θα εμφανίζονται στην οθόνη με την όψη προς τα κάτω. Το παιδί σας θα χρειαστεί να αξιοποιήσει τη μνήμη του και να αποκαλύψει τις κάρτες. Στη συνέχεια θα σχηματίσει ζεύγη σχημάτων και χρωμάτων για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι. Αγγίζοντας κάθε αντικείμενο το παιδί σας είναι σε θέση να ακούσει την προφορά του αντικειμένου ή του χρώματος, να προφέρεται. η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης λειτουργία "Show me" όπου οι κάρτες είναι ανοιχτές για να παίξει ευκολότερα ένα μικρό παιδάκι.

Game Link
Blend - Create gradient wallpapers

Blend - Create gradient wallpapers

Από $0,99 - Δωρεάν

ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΚΡΗΞΗ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ IOS ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ

Είναι για χρήστες που επιθυμούν μία ανατρεπτική εμφάνιση στο iPhone τους.

Γιατί σας την προτείνουμε;

H εφαρμογή Blend θα σας επιτρέψει να αναδείξετε τον πραγματικό σας εαυτό. Οι τροχοί των χρωμάτων τοποθετούνται στο επάνω και κάτω μέρος της οθόνης. Πατήστε και σύρετε τη ρόδα ώστε να ρυθμίσετε το χρώμα στο ήμισυ της οθόνης. Στη συνέχεια με μία χειρονομία δακτύλων περιστρέψτε την οθόνη για να ορίσετε τη γωνία κλήσης. Πατήστε δύο φορές στην οθόνη για να αλλάξετε τα χρώματα. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα του κάθε χρώματος, σύροντας το δάχτυλό σας από το πάνω μέρος της οθόνης προς τα κάτω. Εάν δεν έχετε κάτι στο μυαλό σας, ανακινήστε την οθόνη ώστε να λάβετε μία τυχαία ταπετσαρία με πανδαισία χρωμάτων.

App Link
Convertible

Convertible

Από $0,99 - Δωρεάν

ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ

Είναι για όσους χρειάζεται καθημερινά να μετράπουν μονάδες σε άλλες μορφές.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Convertible είναι σε θέση να μετράψει μονάδες μέτρησης όπως νομίσματα ή μη τυποποιημένες μονάδες του πραγματικού κόσμου όπως για παράδειγμα τίγρης, ερυθρά αιμοσφαίρια, αλκαλικές μπαταρίες και ρόπαλα του μπέισμπολ. Το διαισθητικό interface της εφαρμογή σας επιτρέπει να σύρετε απλά τις κατηγόρίες αριστερά ή δεξιά για να τις επιλέξετε. Οι μετατροπές μπορούν να διαμοιραστούν μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή κοινωνικών δικτύων. Μπορείτε να διαλέξετε μέσα από 17 θέματα που βρίσκονται στη διάθεσή σας.

App Link