Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone 7 - Νέα διαφήμιση τονίζει τα αδιάβροχα ηχεία της συσκευής (Video)

iPhone 7 - Νέα διαφήμιση τονίζει τα αδιάβροχα ηχεία της συσκευής (Video)
ired.gr

Δείτε πως θέλει να παρουσιάσει η Apple τον αδιάβροχο σχεδιασμό των συσκευών iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Πάντα ευρηματική αυτή η εταιρεία.

Η τελευταία διαφήμιση της Apple, δείχνει ένα iPhone 7 δίπλα στην πισίνα, τονίζοντας τα νέα πιο δυνατά ηχεία της συσκευής και τον αδιάβροχο σχεδιασμό τους, σε συνδυασμό με το αδιάβροχο σώμα.

Διαβάστε επίσης: iKlips - Η μεταφορά δεδομένων στο iPhone είναι απλή υπόθεση

Όπως και σε κάθε μία από τις τελευταίες διαφημίσεις του iPhone 7, υπάρχει η αφήγηση μιας ιστορίας, καθιστώντας την πιο προσωπική από μία απλή τοποθέτηση προϊόντων. Το story της διαφήμισης παρουσιάζει έναν ηλικιωμένο λουόμενο, ο οποίος χαλαρώνει δίπλα σε μία πισίνα ακούγοντας μουσική. Σε μια στιγμή αποφασίζει να σηκωθεί, δυναμώνει την ένταση της μουσικής, αφήνει τη συσκευή του στο τραπεζάκι και αδιαφορώντας για το αν υπάρχουν νερά πάνω του, απομακρύνεται από την ξαπλώστρα.

Η αυξημένη ένταση της μουσικής προκαλεί κυματισμούς στην ποσότητα νερού που βρίσκεται πάνω στο τραπεζάκι. Οι παρευρισκόμενοι παρακολουθούν τον ηλικιωμένο άντρα να ανεβαίνει την πλατφόρμα καταδύσεων, συνοδευόμενος από τον ρυθμό της μουσικής που ακούγεται δυνατά από τη συσκευή του.

 

Παίρνοντας μια βαθιά ανάσα βουτάει στο κενό, κάνοντας μία καταπληκτική κατάδυση. Παρότι η ανάδειξη της στεγανοποίησης είναι ο στόχος προβολής της διαφήμισης, εν τούτοις το μόνο χαρακτηριστικό που αναφέρεται στο κείμενο που εμφανίζεται στο τέλος της διαφήμισης, είναι τα αδιάβροχα ηχεία και το σλόγκαν “practically magic”.

Το σενάριο στις προηγούμενες διαφημίσεις βασιζόταν στα νέα δυναμικά μηνύματα, τη διπλών φακών κάμερα με λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, καθώς και σε έναν ποδηλάτη, ο οποίος χρησιμοποιεί τη συσκευή του εν μέσω καταιγίδας.

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status