iKlips - Η μεταφορά δεδομένων στο iPhone είναι απλή υπόθεση

iKlips - Η μεταφορά δεδομένων στο iPhone είναι απλή υπόθεση
ired.gr

Είναι εξαιρετικά εύκολη η μεταφορά πολυμέσων και δεδομένων από iOS συσκευή σε υπολογιστή και το αντίθετο. Χρειάζεστε μόνο ένα έξυπνο iKlips USB 3.0.

Το να μεταφέρετε πολυμέσα μεταξύ iOS συσκευών ή να διαμοιράσετε και να αποθηκεύσετε δεδομένα, πιθανόν να είναι μια ταλαιπωρία εάν δεν χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο.

Η συσκευή iKlips είναι από τις πρώτες διπλές (USB και Lightning) μονάδες αποθήκευσης, η οποία υποστηρίζει USB 3.0 και θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη (συντομότερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό). Η συσκευή προσφέρει πραγματικά βολική μεταφορά αρχείων, μεταξύ iOS συσκευών, υπολογιστών Mac και PC’s.

H μονάδα USB, επικαλύπτεται από κράμα αλουμίνιου, φέροντας ένα συμπαγή σχεδιασμό που σε συνδυασμό με το ενσωματωμένο κλιπ, κάνει τη μεταφορά της συσκευής και των δεδομένων σας, απλή υπόθεση.

Διατίθεται σε διάφορες αποχρώσεις μεταξύ αυτών Red, Silver, Gold, Rose Gold και Space Grey. Οι ταχύτητες ανάγνωσης κι εγγραφής είναι πραγματικά αξιοπρόσεκτες Τεχνολογία μνήμης MLC nand flash, USB 3.0 140 read/70 write MB/s, LIGHTNING 30 read/20 write MB/s. Σίγουρα απέχουν πολύ από τις μέγιστες ταχύτητες της θύρας USB 3.0, όμως δεν παύει η συσκευή iKlips, να είναι η ταχύτερη πρόταση μεταφοράς δεδομένων έως σήμερα.

iklips usb 01

Η κατανάλωση ενέργειας που απαιτεί είναι πολύ χαμηλή, λόγω της εξοικονόμησης ενέργειας της θύρας USB 3.0, σε κατάσταση αναμονής. Αυτό στην ουσία σημαίνει πως σε αντίθεση με παρόμοιες προτάσεις μεταφοράς δεδομένων, η συγκεκριμένη, δεν διαθέτει δική της μπαταρία, γι’ αυτό κι έχει λιγότερο αντίκτυπο στην αυτονομία των φορητών συσκευών σας.

Η μονάδα iKlips είναι συμβατή με λογισμικό macOS και Windows XP ή νεότερες εκδόσεις. Από πλευράς λειτουργικού iOS, απαραίτητη είναι μία υποδοχή Lightning και λειτουργικό iOS 7 ή νεότερη έκδοση. Για να χρησιμοποιηθεί ως αφαιρούμενος αποθηκευτικός χώρος, θα χρειαστεί η ομώνυμη εφαρμογή iKlips, η οποία θα κάνει τη μεταφορά των δεδομένων σας απλή, όσο η λειτουργία “Drag and Drop”. Επιπλέον είναι ικανή να δεχθεί λήψεις απευθείας από το κοινωνικό δίκτυο You Tube για αναπαραγωγή video offline.

 

Αξίζει να αναφέρουμε πως υποστηρίζονται όλα τα είδη πολυμέσων και αρχείων, χωρίς όμως να παρέχεται η δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών στη μονάδα - Η Apple δεν επιτρέπει iOS εφαρμογές να ενεργοποιούνται από εξωτερικά μέσα αποθήκευσης.

Ένα ακόμη σημείο που πρέπει να ληφθεί υπόψιν, είναι πως οι κάτοχοι των νέο MacBook είναι απαραίτητο να προμηθευτούν αντάπτορα, προκειμένου να κάνουν χρήση της μονάδας.

Μπορείτε να αποκτήσετε σήμερα κιόλας μία μονάδα iKlips σε εκδόσεις αποθηκευτικών χώρων των 16 (στα 59€), 32 (στα 79€), 64GB (στα 99€) και σε αποχρώσεις SILVER, GOLD, ROSE GOLD, SPACE GREY. Τη συσκευή θα τη βρείτε σε όλα τα καταστήματά ired. Ρωτήστε μας για λεπτομέρειες.

Το προϊόν διαθέτει πιστοποίηση MFi (Made for iDevices)

από DINFUN