2 / 11 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

2 / 11 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Tesla Wars - II

Tesla Wars - II

Από $0,99 - Δωρεάν

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΤΙΤΛΟΥ TESLA WARS

Είναι για όσους απόλαυσαν την πρώτη έκδοση κι επιθυμούν μεγαλύτερη δόση δύναμης πυρός.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Ακριβώς όπως και στο πρωτότυπο παιχνίδι, αποστολή σας είναι να κρατήσετε μακριά τους εισβολείς από την κατάληψη του πύργου σας. Αυτή τη φορά όμως θα έχετε μεγαλύτερα και πιο ισχυρά όπλα που στη διάθεσή σας, συμπεριλαμβανομένων κι 6 βοηθητικών πυργίσκων. Ο κεντρικός πύργος θα είναι το πιο ισχυρό σας οχυρό το οποίο σας επιτρέπει να απομακρύνετε τα ηλεκτρικά φορτία. Με την ολοκλήρωση διάφορων στόχων και τη διασφάλιση πως κανένας εισβολέας δεν θα πλησιάσει τον πύργο σας, η αμοιβή σας θα είναι μεγάλη. τα μετρητά που θα σας προσφερθούν, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε αναβαθμίσεις. Το παιχνίδι περιλαμβάνει συνολικά 80 επίπεδα και μία έκδοση επιβίωσης.

Game Link
Gif Me! Camera

Gif Me! Camera

Από $1,99 - Δωρεάν

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ GIF, ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ GIF ME

Είναι για εκείνους που λατρεύουν την κοινή χρήση μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Gif Me σας επιτρέπει να συλλάβετε video με τρεις διαφορετικές οδούς: normal, multi-record kai stop motion. Είστε επίσης σε θέση να εισάγετε φωτογραφίες ή video από τη βιβλιοθήκη σας. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επεξεργασίας μπορείτε να περικόψετε frames ή να προσθέσετε φίλτρα, να ρυθμίσετε το φωτισμό να προσθέστε κείμενα και αυτοκόλλητα να αλλάξετε την ταχύτητα αναπαραγωγής ή να προσθέσετε frames.

App Link
Dream-X

Dream-X

Από $2,99 - Δωρεάν

ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

Μια τέλεια εφαρμογή η οποία θα σας βοηθήσει να απεικονίσετε τις σκέψεις σας.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Δέν έχει σημασία πόσο μεγάλη ή μικρή είναι μια ιδέα. Η εφαρμογή Dream-X, θα σας βοηθήσει να την οπτικοποιήσετε. Είστε σε θέση να επιλέξτε ανάμεσα σε δύο διαφορετικά θέματα και στη συνέχεια να ξεκινήσετε τη χαρτογράφηση. Σημειώστε την βασική ιδέα και στη συνέχεια με διακλαδώσεις, εμβαθύνετε. Για παράδειγμα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο σημείο και στη συνέχεια διατηρώντας πατημένο το δάχτυλό σας στην οθόνη να προσθέσετε παρακλάδια. Κάθε διακλάδωση κωδικοποιείται και με διαφορετικό χρώμα. Μπορεί να συμπεριλάβει φωτογραφία, μήνυμα, μια εργασία, μια υπο-εγρασία και να προστεθεί εικονίδιο. Αλλαγές μπορείτε να κάνετε εύκολα σε όλες τις ιδέες σας, σύροντας απλά στη νέα τοποθεσία. Με την ολοκλήρωση της χαρτογράφησης σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε εξαγωγή και να την μοιραστείτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Η εφαρμογή περιλαμβάνει εκπαιδευτικό video και οδηγίες για να ξεκινήσετε να την χρησιμοποιείτε.

App Link
Blicke

Blicke

Από $0,99 - Δωρεάν

ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΑ BLOCKS ΣΕ ΖΩΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ BLICKE

Είναι ένα πολύχρωμο puzzle λογικής.

Γιατι σας το προτείνουμε;

Ενδεχομένως να σας φανεί πολύ εύκολο στην αρχή το παιχνίδι αλλά σας λέμε με ειλικρίνεια πως κάνετε λάθος. Στόχος σας είναι να τοποθετήσετε κάθε χρωματιστό σε ζώνη που να ταιριάζει. Το block θα σταματήσει όταν φθάσει σε άλλο τοίχο ή block. Θα πρέπει να αξιοποιήσετε τους δύο τοίχους προκειμένου να περάσετε σε επόμενο επίπεδο. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 84 χειροποίητα επίπεδα για να ολοκληρωθεί.

Game Link
Hiversaires

Hiversaires

Από $1,99 - Δωρεάν

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΏΔΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟ HIVERSAIRES

Είναι για οπαδούς των παιχνιδιών περιπέτειας point-and-click.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το Heversaires δεν είναι του χεριού σας. Πέφτετε κατευθείαν στο σκοτεινό λαβύρινθο χωρίς να έχετε κάποια κατεύθυνση ή οδηγίες. Αποστολή σας είναι να ανακαλύψετε ενδείξεις που θα βοηθήσουν να βρείτε το δρόμο σας, μέσα από διαδρόμους κι έξω από το σκοτάδι. Είναι καλύτερα να σχεδιάσετε έναν χάρτη προκειμένου να αντεπεξέλθετε στο παιχνίδι. Καλή διασκέδαση.

Game Link