iPhone 8 Rumors - Έρχεται με νέο, επαναστατικό σχεδιασμό, που κανείς δεν περιμένει

iPhone 8 Rumors - Έρχεται με νέο, επαναστατικό σχεδιασμό, που κανείς δεν περιμένει
ired.gr

Νέα έκθεση ανατρέπει τις φήμες και μιλά για μια διάφανη συσκευή. Να κρατήσουμε μικρό καλάθι;

Σε ένα χρόνο, η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα πλήρως ανασχεδιασμένο iPhone 8 για να γιορτάσει την επέτειο των 10 χρόνων από το αρχικό iPhone.

Μετά από τρία χρόνια, όπου βλέπουμε να επαναλαμβάνεται περίπου το ίδιο σχέδιο, με το iPhone 6, το iPhone 6s και το iPhone 7, η Apple αναμένεται να κάνεις δραματικές αλλαγές στην εμφάνιση της επόμενης γενιάς iPhone αλλά και στην τεχνολογία που θα συμπεριλαμβάνεται στο εσωτερικό της συσκευής.

Προηγούμενες εκθέσεις έχουν αναφέρει ότι το νέο iPhone 8 θα διαθέτει OLED οθόνη που θα καλύπτει σχεδόν το σύνολο της μπροστινής όψης και ότι το home button και το scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων θα ενσωματωθούν στην οθόνη. Η συσκευή αναμένεται, επίσης, να έχει πίσω όψη από γυαλί, αντί αλουμίνιο, ενώ οι εξωτερικές άκρες θα είναι από μέταλλο, όπως ακριβώς στο iPhone 4.

Σύμφωνα όμως με μια νέα έκθεση, όλες αυτές οι φήμες είναι εντελώς λάθος και ο νέος σχεδιασμός του iPhone 8 δεν θα έχει καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο έχει δει ο κόσμος μέχρι σήμερα. Τα αποκαλυπτήρια των όσων γνωρίζει έκανε o Robert Scoble στη σελίδα του στο Facebook. Η γνώμη του μετράει επειδή είναι tech blogger για πολλά χρόνια και επί του παρόντος επικεφαλής του Upload VR.

Σύμφωνα με τις πηγές του:

  • Το επόμενο iPhone θα αποτελείται από ένα κομμάτι γυαλιού το οποίο θα είναι ένα μείγμα Gorilla Glass μαζί με άλλα πολυκαρβονικά ώστε να είναι ανθεκτικό και να μην θρυμματίζεται σε περίπτωση πτώσης.
  • Όλες οι πηγές επιβεβαιώνουν ότι η οθόνη θα είναι OLED.
  • Η συσκευή θα είναι εντελώς διάφανη ώστε οι χρήστες να μπορούν να βλέπουν στο εσωτερικό της. Με αυτόν τον τρόπο, η Apple θα μπορούσε να τροφοδοτήσει μια εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας, παρόμοια με αυτή που προσφέρεται από το HoloLens της Microsoft.
  • Το τηλέφωνο θα διαθέτει έναν αισθητήρα 3D από την PrimeSense. Ήδη 600 μηχανικοί στο Ισραήλ εργάζονται μόνο για αυτόν τον αισθητήρα.
  • Η μπαταρία και οι γραμμές της κεραίας θα είναι κρυμμένες στις άκρες της οθόνης.

Μπορεί να γίνει πραγματικότητα;

Οι φήμες είναι εκπληκτικές αλλά παραμένουν φήμες. Η τεχνολογία υπάρχει ήδη σε τηλεοράσεις, π.χ. η διάφανη τηλεόραση από την Panasonic που είναι ...αόρατη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορεί να εφαρμοστεί σε τόσο μικρή κλίμακα όσο ένα smartphone, μέσα στο 2017.

Η συγκεκριμένη έκθεση, επίσης, έρχεται σε αντίθεση με την πλειοψηφία όσων έχουμε ακούσει από αξιόπιστες πηγές, όπως από την The Wall Street Journal και τον αναλυτή Ming-Chi Kuo. Να εμπιστευτούμε τον Scoble επειδή έχει γνωριμίες στη start up κοινότητα και είχε κάποιες σωστές προβλέψεις στο παρελθόν; Πολύ θα το θέλαμε αλλά θα πρέπει να περιμένουμε.

Διαβάστε επίσης: «iPhone 4 – Η Apple σκοτώνει τα άλογα όταν γεράσουν»

Από mirelen