31 / 10 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

31 / 10 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Static Motion

Static Motion

Από $0,99 - Δωρεάν

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ STATIC MOTION

Πρόκειται για ένα μαγευτικό arcade παιχνίδι για τους οπαδούς του γρήγορου ρυθμού.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Διάφοροι στόχοι εχθρού θα εισέλθουν στην οθόνη περιμετρικά. Θα πρέπει να πατάτε πάνω τους για να συλλέξετε την ενέργειά τους και να διατηρήσετε τη δική σας, γι' αυτό θα πρέπει οι κινήσεις να είναι γρήγορες. Η ακρίβεια είναι το κλειδί καθώς κάθε λάθος κίνηση θα σας αναγκάσει να χάσετε ενέργεια. Το παιχνίδι περιλαμβάνει δύο λειτουργίες, 77 επίπεδα, 4 ρυθμίσεις ταχύτητας καθώς και υποστήριξη ρεκόρ και υποστήριξη Game Center.

Game Link
Four: The Space Fight

Four: The Space Fight

Από $0,99 - Δωρεάν

ΕΝΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ SHOOTER ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ IPAD.

Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να φέρετε κοντά τους φίλους σας.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Μπορείτε να ελέγχετε το διαστημόπλοιό σας μέσω ενός joystick και να πυροβολείτε με δύο διαφορετικά όπλα με ένα ακόμη πλήκτρο δεξιά της οθόνης. Στόχος σας είναι να εξουδετερώσετε τους εχθρούς σας έτσι ώστε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 4 διαφορετικά διαστημόπλοια για να επιλέξετε. Επίσης έχετε υποστήριξη για τα ρεκόρ και φυσικά με την υπηρεσία Game Center.

Game Link
Coloring Farm Touch

Coloring Farm Touch

Από $2,99 - Δωρεάν

ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ

Ένα διαδραστικό βιβλίο ζωγραφικής σχεδιασμένο για μικρά παιδιά.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιδί σας θα είναι σε θέσει να ζωγραφίσει περισσότερες από 10 διαφορετικές σκηνές, αγγίζοντας τον άχρωμο καμβά. Καθώς το παιδί σας προχωράει στο έργο του, διαδραστικά πλάσματα και αντικείμενα εμφανίζονται στο δρόμο του μέσα από κάθε σκηνή. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης χρήσιμες συμβουλές, έτσι ώστε ακόμη και τα μικρά παιδιά να μπορούν να συμμετέχουν στη διασκέδαση.

Game Link
Mojidog

Mojidog

Από $0,99 - Δωρεάν

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MOJIDOG

Μία καλή μέθοδος για να επεκτείνετε τη συλλογή των αυτοκόλλητων σας.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Όσοι λατρεύουν τα σκυλάκια θα πρέπει να είναι χαρούμενοι. Πρόκειται για ένα αξιολάτρευτο πακέτο αυτοκόλλητων το οποίο σχεδιάστηκε, ειδικά για εσάς. Περιλαμβάνει 50 διαφορετικές ράτσες σκύλων για να διαλέξετε. Μόλις αποφασίσετε, η εφαρμογή θα δημιουργήσει για εσάς αυτοκόλλητα με όλων των ειδών τα επιφωνήματα. Στη συνέχεια μπορείτε να τα στείλετε όπου εσείς επιθυμείτε, μέσω των μηνυμάτων σας.

App Link
Ski Safari 2

Ski Safari 2

Από $1,99 - Δωρεάν

ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΕΝΟΣ ΒΟΥΝΟΥ ΜΕ ΤΟ SKI SAFARI 2

Είναι για οπαδούς των Edless distance παιχνιδιών.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Στο παιχνίδι Ski Safari 2, θα πρέπει να βοηθήσετε τον Sven ή την αδελφή του Evana, να αποφύγουν την αμείλικτη χιονοστιβάδα. Απλά αγγίξτε την οθόνη για να περάσουν πάνω από πέτρες και άλλα εμπόδια που θα συναντήσουν στο δρόμο τους. Κρατήστε το δάχτυλο σας πάνω στην οθόνη για να εκτελέσετε backflips, τα οποία θα σας προσφέρουν προσωρινή ώθηση και bonus πόντους. Σε περίπτωση πτώσης, πατήστε επανειλημμένα την οθόνη για να σηκωθείτε γρήγορα. Πατήστε στη ράχη των ζώων για να κερδίσετε κάποια power ups. Το παιχνίδι περιλαμβάνει head-to-head multiplayer, ξεκλείδωμα ταχυτήτων και την ικανότητα να συλλάβετε και να μοιραστείτε φωτογραφίες από τις επικές στιγμές σας.

Game Link