Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κίνα - Kάνετε το iPhone σας να μοιάζει με iPhone 7

Κίνα -  Kάνετε το iPhone σας να μοιάζει με iPhone 7
ired.gr

Καλύπτουν ακόμη και τη θύρα ακουστικών της συσκευής τους για να προσποιηθούν ότι αγόρασαν καινούρια.

Ορισμένοι Κινέζοι κάτοχοι iPhone προτιμούν να κάνουν ένα γενικό «makeover» στις συσκευές τους για να μοιάζουν περισσότερο με τα iPhone 7, παρά να τα αγοράσουν.

Online sites προσφέρουν διάφορα kit, ψεύτικες κάμερες, αλλά ακόμη και βύσματα για να κρύψουν την υποδοχή ακουστικών για να δώσουν στο iPhone 6 ή iPhone 6s την εμφάνιση του iPhone 7, της τελευταίας ναυαρχίδας των προϊόντων της Apple, που κυκλοφόρησε πριν από έναν μήνα.

Με μια σύντομη αναζήτηση σε πλατφόρμες όπως το Taobao και το Alibaba θα ανακαλύψετε μια σειρά από προϊόντα «μεταμόρφωσης» μιας παλαιότερης συσκευής σε iPhone 7: αυτοκόλλητα, υπηρεσίες χαρακτικής, αντικατάσταση του εξωτερικού περιβλήματος, ακόμη και αλλαγή του hardware.

Φυσικά, κανένα από αυτά τα προϊόντα δεν έχουν την έγκριση της Apple. Αλλά οι τιμές τους είναι τόσο χαμηλές συγκριτικά με το iPhone 7 που στην Κίνα κοστίζει 7049 yuan, δηλαδή περίπου 962 ευρώ.

china iphone 01

Η ιδέα της «αλλαγής» αντικατοπτρίζει μια ευρύτερη άποψη ότι το iPhone 7 δεν έχει αρκετά νέα χαρακτηριστικά ώστε να πείσει τον κόσμο να το αγοράσει. Η αμέσως επόμενη λύση είναι να μετατρέψουν με μικρές αλλαγές την υπάρχουσα συσκευή τους στο να θυμίζει, τουλάχιστον εξωτερικά, τη νέα συσκευή.

Κάποιοι, επίσης, ενώ θέλουν να αναβαθμίσουν, δεν έχουν τα χρήματα για την αγορά ενός iPhone 7, οπότε προτιμούν να αλλάξουν το περίβλημα του iPhone 6 με ένα ψεύτικό κέλυφος.

Υπάρχουν δύο τρόποι να «διαβάσει» κανείς αυτή την τάση. Η πρώτη; Αν αυτή η τάση γίνει παγκόσμια, τότε θα έχει σοβαρό αντίκτυπο στις πωλήσεις της Apple στο μέλλον. Η δεύτερη; Όταν κάνεις τόσο μεγάλη προσπάθεια να δείξεις ότι έχεις ένα iPhone 7 αποδεικνύει την μεγάλη εμπιστοσύνη που έχεις στο brand της Apple.

Εξάλλου, δεν αναβαθμίζουν όλοι οι χρήστες τις συσκευές τους κάθε χρόνο. Οπότε για φέτος, μπορούν να «παίξουν» με μικροαλλαγές και “συγκαλύψεις της αλήθειας”. Και να ξεκινήσουν αποταμίευση για το επόμενο iPhone της δεκαετίας.

Διαβάστε επίσης: «iPhone 7 Plus – ακόμη και η Apple πιάστηκε στον ύπνο»

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status