Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone 7 - 25% πιο φωτεινή οθόνη με την αυτόματη φωτεινότητα

iPhone 7 - 25% πιο φωτεινή οθόνη με την αυτόματη φωτεινότητα
ired.gr

Το iPhone 7 διαθέτει μια αποκλειστική ρύθμιση που αφορά τη μέγιστη φωτεινότητα της οθόνης.

Κάθε φορά που ένα νέο iPhone κυκλοφορεί, η ομάδα μας αναζητά εξονυχιστικά όλες τις νέες ρυθμίσεις και σας τις παρουσιάζει. Το νέο iPhone 7 είναι στο επίκεντρο όλων αυτές τις ημέρες.

Γνωρίζουμε ήδη ότι διαθέτει τη μεγαλύτερη ακρίβεια χρωμάτων σε σύγκριση με κάθε άλλο smartphone. Για παράδειγμα, οι οθόνες OLED των συσκευών Samsung Galaxy, μπορεί να είναι πιο φωτεινές ή να έχουν πιο πλούσια χρώματα αλλά δεν είναι τόσο ακριβείς και κοντά στην πραγματικότητα όσο ένα iPhone 7.

Εξετάζοντας το νέο iPhone 7, ανακαλύψαμε ένα νέο χαρακτηριστικό που αποτελεί αποκλειστικότητα για το νέο smartphone της Apple.

Γνωρίζετε, ήδη, ότι όταν θέλετε να αυξήσετε τη φωτεινότητα σε οποιοδήποτε iPhone, μπορείτε να ανοίξετε το Κέντρο Ελέγχου στο iOS και να μετακινήσετε το slider προς τα δεξιά. Έχετε την ίδια δυνατότητα και στο iPhone 7 αλλά το ανώτατο όριο δεν θα είναι το τελικό, αφού η οθόνη του έχει περιθώριο να γίνει ακόμη πιο φωτεινή.

Η χειροκίνητη αύξηση της φωτεινότητας από το Κέντρο Ελέγχου δεν αρκεί για τη μέγιστη φωτεινότητα.
Αντ’ αυτού θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την αυτόματη φωτεινότητα (Auto-Brightness) που θα την αυξήσει κατά περίπου 25% από τη μέγιστη τιμή που είναι διαθέσιμη στο Κέντρο Ελέγχου. Αυτό το χαρακτηριστικό θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο όταν βρίσκεστε σε πολύ φωτεινό περιβάλλον, όπως όταν χρησιμοποιείτε το iPhone 7 σε άμεσο ηλιακό φως.

Ενεργοποίηση αυτόματης φωτεινότητας

Για να ενεργοποιήσετε την αυτόματη φωτεινότητα, η διαδικασία είναι απλή:

  • Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις.
  • Επιλέξτε Οθόνη και Φωτεινότητα.
  • Ενεργοποιήστε την Αυτόματη Φωτεινότητα.

iphone7 brightness 01

Το iPhone 7 δεν θα φτάσει την μέγιστη φωτεινότητα αν δεν έχετε ενεργοποιήσει την Αυτόματη Φωτεινότητα.

Γιατί η Apple έκανε κάτι τέτοιο;

Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα σχεδιαστική απόφαση από την Apple. Η οθόνη του iPhone είναι ήδη αρκετά φωτεινή από μόνη της, ακόμη και με τη μέγιστη ρύθμιση.

Για να περιορίσει την υπερβολική κατανάλωση της μπαταρίας σε όσους ξεχνούν να μειώσουν τη φωτεινότητα, η Apple έχει διατηρήσει την πραγματικά φωτεινότερη οθόνη μόνο για όσους έχουν ανακαλύψει την ρύθμιση του Auto Brightness.

Αυτό, βέβαια, θα δυσκολέψει όσους προτιμούν να ρυθμίζουν μόνοι τους την έντονη φωτεινότητα, σε περίπτωση που χρησιμοποιούν το iPhone σε άμεσο ηλιακό φως πολύ τακτικά.
Εσείς θα ενεργοποιήσετε την αυτόματη φωτεινότητα; Χρειάζεστε τη φωτεινότητα στο maximum;

Διαβάστε επίσης: «Τα “φωτεινότερα” smartphones για το 2015»

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status