Εκτύπωση αυτής της σελίδας

24 / 10 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

24 / 10 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Numbers and Counting Match Games (US Store)

Numbers and Counting Match Games (US Store)

Από $2,99 > Δωρεάν

ΣΧΕΔΙΑΣΜΈΝΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ.

Ιδανικό για γονείς με παιδιά στο νηπιαγωγείο.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Μόνο για σήμερα: Ξεκλειδώστε όλα τα περιεχόμενα δωρεάν: Απλά πατήστε το πλήκτρο Unlock στην κύρια οθόνη και εισάγετε τον παρεχόμενο κωδικό κι επιβεβαιώστε την ενέργειά σας. Η εφαρμογή είναι εξοπλισμένη με ώρες διασκέδασης και πολύχρωμα στοιχεία για να συνδυάσετε. Ανάλογα με το επίπεδο και την ικανότητα του παιδιού σας μπορείτε είτε να παίζετε με κρυμμένες κάρτες είτε ανοιχτές για να γίνουν τα πράγματα ευκολότερα. Συμβουλές είναι επίσης διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή εάν χρειαστεί. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επαγγελματική αφήγηση για κάθε αντικείμενο που συμπεριλαμβάνεται, θετική ενίσχυση και γονικό έλεγχο.

Game Link
Slide Tetromino Premium

Slide Tetromino Premium

Από $0,99 > Δωρεάν

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΙΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΟΥΣ ΣΤΟ SLIDE TETROMINO

Είναι για οπαδούς των slide puzzle παιχνιδιών.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Κάθε επίπεδο περιλαμβάνει μία ενιαία φλόγα, κινητά κομμάτια και πολύ λίγο χώρο για να κινηθείτε. Είναι στο χέρι σας για να σύρετε τα κομμάτια με κάθε τρόπο, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα μονοπάτι από το παγωμένο κλειδί στη φλόγα. Δεν υπάρχει χρονικό όριο στα επίπεδα αλλά προσμετρούνται οι κινήσεις που θα κάνετε. Είστε έτοιμοι για 100 επίπεδα;

Game Link
Light the Night HD

Light the Night HD

Από $4,99 - Δωρεάν

ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ OBLIVION ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ MINECRAFT

Είναι για εκείνους που απολαμβάνουν βραβευμένα παιχνίδια περιπέτειας.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι Minecraft: Story Mode σας μεταφέρει σε μία περιπέτεια όπου προσπαθείτε να σώσετε τον κόσμο από την ολοκληρωτική καταστροφή. Μια απρόβλεπτη τρομοκρατία επικρατεί κι εσείς με τους φίλους σας θα πρέπει βοηθήσετε και να σώσετε τον κόσμο από πριν το τέλος του. Οι αποφάσεις που θα λάβετε θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Game Link
DAYS -- Event countdown

DAYS -- Event countdown

Από $0,99 - Δωρεάν

ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ DAYS

Παρέχει σε όλους τους χρήστες χρήσιμες υπενθυμίσεις.

Γιατί σς την προτείνουμε;

Πρόκειται για μια απλή εφαρμογή. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε απεριόριστο αριθμό γεγονότων για αντίστροφη μέτρηση. Οι κύκλοι απεικονίζουν ενδείξεις οι οποίες εξαντλούνται σταδιακά. Τα γεγονότα μπορείτε να τα διαμοιράσετε μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε ειδοποίηση όταν η μέτρηση για ένα γεγονός πλησιάζει στο τέλος του.

App Link
Mazy : Swipe to solve mazes

Mazy : Swipe to solve mazes

Από $0,99 - Δωρεάν

ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΥΝΘΕΤΟΥΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ MAZY

Πρόκειται για ατέλειωτη διασκέδαση.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το Mazy εμπεριέχει απεριόριστο αριθμό από λαβυρίνθους για να προσπελάσετε. Σύρετε το δάχτυλό σας στην οθόνη για να μετακινηθείτε από έναν κόμβο στον επόμενο. Το βέλος θα σας συνεχίσει να κινείται μέχρι να χρειαστεί να λάβετε άλλη απόφαση για την πορεία. Όσο πιο γρήγορα κινείστε τόσο πιο γρήγορα θα αναρριχηθείτε στα σκαλιά των κορυφαίων παικτών. Το παιχνίδι διαθέτει μία ποικιλία από προσαρμογές και μία πρόκληση ημέρας.

Game Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status