Apple Mac Event - Τι άλλο να περιμένουμε, εκτός από τα νέα Mac;

Apple Mac Event - Τι άλλο να περιμένουμε, εκτός από τα νέα Mac;
ired.gr

 Τα νέα Mac θα είναι οι πρωταγωνιστές στο Apple Event της Πέμπτης. Ποιοι, όμως, θα είναι οι δεύτεροι ρόλοι;

Η εκδήλωση της Apple την ερχόμενη Πέμπτη στις 27 Οκτωβρίου αναμένεται να επικεντρωθεί στα νέα Mac, αλλά σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε και επιπλέον νέα. Τι μπορεί να ανακοινωθεί, εκτός από το καινούριο MacBook Pro 2016;

Διαβάστε επίσης: «MacBook Pro 2016: Νέα σχεδίαση με επιπλέον οθόνη αφής OLED και αισθητήρα Touch ID.»

AirPods

Τα νέα ασύρματα ακουστικά της Apple υποτίθεται ότι θα κυκλοφορούσαν στην αγορά τον Οκτώβριο. Και δεδομένου ότι ο μήνας σχεδόν τελειώνει, σίγουρα αναμένεται μια συγκεκριμένη ημερομηνία από την Apple. Μέχρι να τη μάθουμε, μπορείτε να διαβάσετε την παρουσίασή μας για τα AirPods εδώ:

«AirPods – Ανακαλύψτε τα νέα ασύρματα ακουστικά της Apple»

iOS 10.1

Το iOS 10.1 είναι η πρώτη μεγάλη αναβάθμιση του iOS 10, του τελευταίου λειτουργικού συστήματος για τα iPhones και τα iPads. Μαζί του, θα έρθει και το Portrait Mode για το σύστημα διπλής κάμερας του iPhone 7 Plus. Η νέα λειτουργία θα επιτρέπει στους χρήστες να μιμηθούν το “bokeh” των φωτογραφικών μηχανών DSLR. Φυσικά, η νέα έκδοση θα περιλαμβάνει και διορθώσεις σφαλμάτων για όλους τους υπόλοιπους χρήστες.

Το iOS 10.1 έχει, εδώ και μερικές εβδομάδες, κυκλοφορήσει σε beta version και έτσι υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα ότι η Apple θα ανακοινώσει την ημερομηνία όπου η τελική έκδοση θα είναι διαθέσιμη. Κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι έτοιμη για download στη συσκευή μας, σχεδόν αμέσως μετά το τέλος του event.

Διαβάστε επίσης: «Πώς θα γίνετε master στη λήψη Bokeh χωρίς το iPhone 7 Plus»

Apple Cinema Display

Η Apple απέσυρε πριν από λίγους μήνες το μόνιτορ Apple Cinema, με αποτέλεσμα ορισμένοι να πιστεύουν ότι ετοιμάζεται μια νέα έκδοση με οθόνη 5Κ. Δεν έχουν υπάρξει πολλές βάσιμες ενδείξεις για την πιθανότητα αυτή, αλλά μια τέτοιου είδους κυκλοφορία μαζί με ένα νέο MacBook Pro θα ταίριαζαν εξαιρετικά.

Διαβάστε επίσης: «Apple Hello again – Οι προσκλήσεις εστάλησαν για τις 27 Οκτωβρίου»

Από mirelen