Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Apple Watch - Εξοικονομήστε ενέργεια κατά τη διάρκεια της προπόνησης

Apple Watch - Εξοικονομήστε ενέργεια κατά τη διάρκεια της προπόνησης
ired.gr

Υπάρχει πρόβλεψη για λιγότερη κατανάλωση ενέργειας κατά τη διάρκεια της προπόνησης από τη συσκευή σας Apple Watch, δεν το γνωρίζετε;

Πώς θα μπορούσατε να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας και να επιμηκύνετε τον χρόνο διάρκειας μιας συσκευής Apple Watch, κατά την ώρα της προπόνησης; Η συντακτική ομάδα του ired είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει.

Υπάρχουν διάφορα είδη προπόνησης. Κάποια είναι ιδιαίτερα απαιτητικά, καθώς θα πρέπει να παρακολουθείτε τον καρδιακό ρυθμό και την κατανάλωση θερμίδων με μεγαλύτερη ακρίβεια, ενώ σε άλλα είδη προπονήσεων, κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο.

Αυτός είναι και ο λόγος που το λειτουργικό σας δίνει την επιλογή να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού κατά την διάρκεια ορισμένων ασκήσεων. Η ενέργεια αυτή με τη σειρά της θα σας προσφέρει επιπλέον διάρκεια ζωής της μπαταρίας στη συσκευή σας Apple Watch.

Aς δούμε πώς θα το επιτύχετε!

Ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες το Apple Watch θα σταματήσει να διατηρεί πληροφορίες για την καρδιακή συχνότητα κατά το βάδισμα ή τις προπονήσεις. Εννοείται πως θα συνεχίσει να παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα.

Εάν αισθανθείτε πως είναι αναγκαία η άμεση πληροφόρηση των παραπάνω δεικτών, μπορείτε κάλλιστα να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εκ νέου, ώστε να τους ανακτήσετε κατά την άσκηση.

Πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε επιπλέον διάρκεια ζωής από την μπαταρία του Apple Watch

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Apple Watch από την οθόνη Αφετηρίας του iPhone.
  • Από την λίστα ενεργειών επιλέξτε “Προπόνηση”.
  • Ενεργοποιήστε τη λειτουργία “Εξοικονόμηση ενέργειας” ώστε η εναλλαγή να πάρει πράσινο χρώμα.

 apple watch 01

Μπορείτε επίσης να διατηρήσετε τη διάρκεια της μπαταρίας της συσκευής σας Apple Watch, χρησιμοποιώντας αξεσουάρ για την παρακολούθηση των δεικτών. Όπως για παράδειγμα, μια συσκευή Bluetooth παρακολούθησης καρδιακής συχνότητας, θα περιορίσει την κατανάλωση ενέργειας της συσκευής σας.

Αν διαθέτετε ή αποκτήσετε την έκδοση Series 2 της συσκευής Apple Watch, δεν θα χρειάζεται να “συνοδεύεται” η συσκευή σας κατά τη διάρκεια της προπόνησης από το iPhone σας.

Αναλύσαμε τη δυνατότητα αποταμίευσης ενέργειας από τη συσκευή σας Apple Watch κάνοντας χρήση της λειτουργίας “Εξοικονόμησης ενέργειας”. Εάν υπάρχουν απορίες, παρακαλώ ενημερώστε μας στα σχόλια.

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status