Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iOS 10 - Οι καλύτερες μικροεφαρμογές (Widgets) για το iPhone σας

iOS 10 - Οι καλύτερες μικροεφαρμογές (Widgets) για το iPhone σας
ired.gr

«Κόψτε δρόμο» με αυτά τα καταπληκτικά widgets για το iPhone και το iPad.

Οι μικροεφαρμογές δεν κρύβονται πια στο Κέντρο Γνωστοποιήσεων. Με το iOS 10, τα widgets βρίσκονται παντού. Έτσι, οι διαδικασίες γίνονται πιο γρήγορες και η πρόσβαση στην πληροφορία είναι άμεση και to the point.
Θα τα εντοπίσετε με τους εξής τρόπους:

  • Αγγίξτε το εικονίδιο της εφαρμογής με 3D Touch για να δείτε την συμπαγή έκδοση του widget.
  • Σύρετε προς τα δεξιά την οθόνη κλειδώματος. Εάν είστε στο iPad και σε landscape mode, θα δείτε μια διάταξη με δύο στήλες.
  • Σύρετε μέχρι να φτάσετε στην πιο αριστερή οθόνη από την αρχική για να δείτε το «Σήμερα», όπου βρίσκονται όλα τα widgets.
  • Σύρετε προς τα κάτω για να ανοίξετε το Κέντρο ειδοποιήσεων και στη συνέχεια σύρετε προς τα δεξιά.

Πριν σας παρουσιάσουμε τα καλύτερα widgets που συνοδεύουν εφαρμογές που χρησιμοποιούμε καθημερινά, θα κάνουμε μια μεγάλη παρένθεση για να θυμίσουμε το πώς μπορείτε να προσθέσετε τα widgets της προτίμησής σας στην οθόνη που εμφανίζεται όταν σύρετε προς τα δεξιά, σε κλειδωμένη συσκευή ή και όχι. Έτσι, αν κάποιο από τα προτεινόμενα widgets σας αρέσει, μπορείτε να το προσθέσετε στη συσκευή σας.

Προσθέστε widget μέσω των Quick Actions (γρήγορες ενέργειες)

  • Αυτός ο τρόπος θα λειτουργήσει μόνο σε συσκευές iPhone 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus. Πατήστε με 3D Touch το εικονίδιο της εφαρμογής για να εμφανιστούν οι Quick Actions.
  • Πατήστε «προσθήκη widget” για να προσθέσετε την εφαρμογή στην προβολή «Σήμερα».

Από την προβολή «Σήμερα»

  • Πηγαίνετε στην προβολή «Σήμερα» και κάντε κύλιση στο κάτω μέρος και πατήστε Επεξεργασία. Για να προσθέσετε ένα widget πατήστε το εικονίδιο με το θετικό πρόσημο.
  • Το widget θα προστεθεί στο τέλος της λίστας. Αν θέλετε να αλλάξετε τη σειρά, πατήστε παρατεταμένα τις τρεις γραμμές στη σειρά του app και σύρετε προς τα πάνω ή προς τα κάτω για να το μετακινήσετε. Πατήστε Τέλος.

Μη ξεχνάτε ότι για να έχετε ένα widget, αυτό σημαίνει ότι έχετε ήδη κατεβάσει την αντίστοιχη εφαρμογή στη συσκευή σας. Στις προτάσεις που ακολουθούν, θα βρείτε και τα αντίστοιχα links για το App Store.

Αυτά είναι τα καλύτερα widgets για το iOS 10

 

Launcher

Launcher

Ακόμη κι αν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πια το Launcher για να μεταβείτε απευθείας σε συγκεκριμένες Ρυθμίσεις, εξακολουθεί να είναι ένα καταπληκτικό task launcher. Μπορείτε να προσαρμόσετε πολλές διαφορετικές εφαρμογές και υπηρεσίες ή απλά να εκκινείτε εφαρμογές ή κλήσεις προς συγκεκριμένους ανθρώπους.

App Link
WhatsApp

WhatsApp

Το WhatsApp είναι , ίσως, ένα από τα πιο χρήσιμα widgets στην προβολή Σήμερα. Ειδικά αν είστε καθημερινοί χρήστες, θα γλιτώσετε πολύ χρόνο, ανοίγοντας κατευθείαν μια συγκεκριμένη συνομιλία.

App Link
Wikipedia

Wikipedia

Η Wikipedia διαθέτει δυο νέα widgets για το iOS 10. Το ένα επιτρέπει την γρήγορη εμφάνιση του λήμματος που διαβάσατε τελευταίο ενώ το άλλο εμφανίζει τις καλύτερες προτάσεις για διάβασμα, καθημερινά.

App Link
Shazam

Shazam

Δεν έχει εφευρεθεί ακόμη καλύτερο app αναγνώρισης τραγουδιών από το Shazam. Με το widget του, χρειάζεται απλώς να σύρετε προς τα δεξιά την Αρχική οθόνη και να πατήσετε το κουμπί σάρωσης.

App Link
Fantastical 2

Fantastical 2

Το Fantastical είναι ένα από τα καλύτερα app ημερολογίου. Με το νέο widget του για το iOS 10 έχει δυο version: τη διευρυμένη όπου δείχνει το ημερολόγιο και τη συμπαγή όπου εμφανίζεται η επόμενη συνάντησή σας.

App Link
Cheatsheet

Cheatsheet

Αν θέλετε κάποιες σημειώσεις ή λίστες μόνιμα στην προβολή «Σήμερα», το Cheatsheet είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να το κάνετε.

App Link
Pedometer ++

Pedometer ++

Το πιο απλό app για να τσεκάρετε πόσα βήματα κάνετε καθημερινά είναι το Pedometer. Το ανανεωμένο του widget για το iOS 10 έχει νέα εμφάνιση και είναι πολύ απλό στη χρήση. Η προϋπόθεση βέβαια είναι να έχετε πάντα το iPhone πάνω σας όταν περπατάτε.

App Link

Αγαπημένα

Τα Αγαπημένα της Apple είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να καλέσετε, να στείλετε iMessage ή να κάνετε FaceTime με τις αγαπημένες σας επαφές.

Σημειώσεις

Και το widget των σημειώσεων είναι εύκολο στη χρήση με πρόσβαση στις πρόσφατες σημειώσεις.

Διαβάστε επίσης: «iOS 10 – Οι μικρο-εφαρμογές (widgets) γίνονται εξαιρετικά εργαλεία»

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status