Εκτύπωση αυτής της σελίδας

19 / 10 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

19 / 10 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Notes.xls tiny spreadsheet (Excel edition)

Notes.xls tiny spreadsheet (Excel edition)

Από $2,99 > Δωρεάν

ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ NOTES.XLS

Μπορεί να γίνει απλό ή σύνθετο αναλόγως τι χρειάζεστε.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Η εφαρμογή Note.xls είναι ένα Excel στη τσέπη σας. Είστε σε θέση να το χρησιμοποιήσετε για να υπολογίσετε τα καθημερινά σας έξοδα, τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς, να κάνετε έναν προϋπολογισμό ή οποιαδήποτε άλλη αριθμητική πράξη επιθυμείτε. Εάν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει το Excel σε καθημερινή βάση, θα είστε πραγματικά χαρούμενοι αν γνωρίζετε πως οι τύποι που συμπεριλαμβάνονται λειτουργούν το ίδιο. Η εφαρμογή συμπεριλαμβάνεις δύο στήλες οι οποίες ελέγχονται με χειρονομίες, τη δυνατότητα εισαγωγής γραμμών καθώς και τη δυνατότητα διαμοιρασμού των φύλλων μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

App Link
After3D Prism

After3D Prism

Από $2,99 - Δωρεάν

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΤΕΛΑ 3D ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ AFTER3D

Εφαρμογή με απλό, καλλιτεχνικό περιβάλλον.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Με την εφαρμογή After3D, μπορείτε να δημιουργήσετε τρισδιάστατα μοντέλα εύκολα, χάρη στο μοναδικό Interface που διαθέτει. Η οθόνη χωρίζεται σε δυο με μία προεπισκόπηση του προτύπου και την περιοχή σχεδίασης στα δεξιά. Η δεύτερη περιοχή παρέχει μία 2D απεικόνιση του αντικειμένου. Εσείς απλά σχεδιάστε γραμμές. Οι γραμμές αυτές ενδέχεται να παραμορφωθούν, προκειμένου να δημιουργήσουν το τρισδιάστατο μοντέλο. Είναι εκπληκτικά εύκολη και αποτελεσματική. Στο τέλος είστε σε θέση να μοιραστείτε τις δημιουργίες σας σε μορφή εικόνας ή ως αρχεία όπου εκτυπωτές 3D, μπορούν να αναγνωρίσουν.

App Link
Meteor Notes

Meteor Notes

Από $2,99 - Δωρεάν

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ METEOR

Είναι για χρήστες με πολλές σημειώσεις

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Meteor προσφέρει μία οικία μέθοδο για να ταξινομήσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Κατά τη δημιουργία μιας σημείωσης ή προσθήκη μιας φωτογραφίας, πρώτο μέλημά σας είναι να επιλέξετε ένα φάκελο προορισμού. Στη συνέχεια μπορείτε να προσθέσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που επιθυμείτε. Η εφαρμογή επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν απεριόριστο αριθμό φακέλων και υποφακέλων κι εύκολα να μετακινήσετε μεταξύ τους αρχεία. Η εφαρμογή συμπεριλαμβάνει επίσης υποστήριξη Dropbox, αναζήτηση, προστασία των σημειώσεων με κωδικό πρόσβασης και τη δυνατότητα διαμοιρασμού σημειώσεων, σε τοπικό επίπεδο μέσω σύνδεσης Wi-Fi.

App Link
Minecraft: Story Mode

Minecraft: Story Mode

Από $4,99 - Δωρεάν

ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ OBLIVION ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ MINECRAFT

Είναι για εκείνους που απολαμβάνουν βραβευμένα παιχνίδια περιπέτειας.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι Minecraft: Story Mode σας μεταφέρει σε μία περιπέτεια όπου προσπαθείτε να σώσετε τον κόσμο από την ολοκληρωτική καταστροφή. Μια απρόβλεπτη τρομοκρατία επικρατεί κι εσείς με τους φίλους σας θα πρέπει βοηθήσετε και να σώσετε τον κόσμο από πριν το τέλος του. Οι αποφάσεις που θα λάβετε θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Game Link
Feelca Daylight

Feelca Daylight

Από $0,99 - Δωρεάν

ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ FEELCA DAYLIGHT

Είναι για εκείνους που αναπολούν τις παλιές καλές στιγμές.

Γιατί σας την προτείνουμε;

H εφαρμογή Feelca Daylight μιμείται την εμφάνιση των καμερών με φιλμ. Είστε σε θέση να επιλέξετε ανάμεσα σε φιλμ 24 και 36 λήψεων. Στη συνέχεια επιλέξτε το θέμα σας και συλλάβετε τη φωτογραφία. Η εφαρμογή οργανώνει αυτόματα τις φωτογραφίες σας όπως τα παλιά φιλμ ρολό. Στη συνέχεια μπορείτε να προσθέσετε μια λεζάντα ή οποία παρουσιάζεται ως μία Polaroid λήψη φωτογραφίας και μπορείτε να τη διαμοιραστείτε ακριβώς ως έχουν.

App Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status