Εκτύπωση αυτής της σελίδας

13 / 10 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

13 / 10 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Ask Me Colors Preschool

Ask Me Colors Preschool

Από $3,99 - Δωρεάν

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ

Μια εκπαιδευτική εφαρμογή για παιδιά ηλικίας μεταξύ τριών και έξι ετών.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Μόνο για σήμερα ξεκλειδώστε όλα τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής, εντελώς δωρεάν. Πατήστε το εικονικό πλήκτρο και εισάγετε τον κωδικό που θα σας δοθεί. Η εφαρμογή παρουσιάζει στο παιδί σας με ένα χαριτωμένο και πολύχρωμο τρόπο και θα ζητήσει να ταιριάξει όλα τα αντικείμενα στο κάτω μέρος της οθόνης. κάθε αντικείμενο συνοδεύεται από μουσική χειροκρότημα και ομοιοκαταληξίες στην αφήγηση. Η εφαρμογή περιλαμβάνει πάνω από 100 αντικείμενα για να ανακαλύψετε.

Game Link
CALC Swift

CALC Swift

Από $1,99 - Δωρεάν

ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ CALC SWIFT

Ιδανική για φοιτητές, καθηγητές και για οποιονδήποτε άλλο έχει ανάγκη από μία ισχυρή αριθμομηχανή.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Calc Swift είναι μια πολυ-λειτουργική επιστημονική αριθμομηχανή η οποία θα κάνει απλοποιήσει τους καθημερινούς σας υπολογισμούς. Διαθέτει 2 βασικές μεθόδους υπολογισμού τις οποίες μπορείτε να προσεγγίσετε με χειρονομίες. Θα συναντήσετε περισσότερες από 50 προηγμένες λειτουργίες. Αρχείο καταγραφής διατηρεί ιστορικό των υπολογιστών σας προκειμένου να αντιγράψετε πράξεις σε άλλες εφαρμογές ή έγγραφα. Η εφαρμογή Calc Swift περιλαμβάνει επίσης μικρο-εφαρμογή, αναζήτηση Spotlight, υποστήριξη Apple Watch και πολύχρωμα θέματα για να επιλέξετε.

App Link
Todokit - To-Do List

Todokit - To-Do List

Από $1,99 - Δωρεάν

ΟΡΓΑΝΩΣΤE ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΑΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ TODOKIT

Είναι για πολυάσχολους κυρίως χρήστες.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Δεν έχει σημασία η εργασία, η εφαρμογή Todokit θα σας βοηθήσει να τη διεκπεραιώσετε. Μπορείτε να προσθέσετε μία εργασία με μία και μόνη χειρονομία. Έχετε την επιλογή να δώσετε χρώμα σε κάθε κατηγορία εργασίας ή σε επιμέρους εργασίες ενός εγχειρήματός. Στη συνέχεια προσθέστε εργασίες τις οποίες μπορείτε να τις χαρακτηρίσετε ως επείγουσες ή σε διαφορετικά επίπεδα προτεραιότητας. Όλες οι εργασίες είναι δυνατό να συγχρονιστούν σε όλες τις συσκευές σας κάνοντας χρήση της υπηρεσίας iCloud.

App Link
Materials

Materials

Από $2,99 - Δωρεάν

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MATERIALS

Είναι αποκλειστικά για επενδυτές.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Materials σας παρέχει άμεση εικόνα από των κόσμο των προϊόντων. καλύπτει Soft και Hard προϊόντα όπως ο καφές, το κακάο, και σκληρά όπως ο χρυσός και το πετρέλαιο. Είστε σε θέση να προσθέτετε προϊόντα σε έναν ενιαίο κατάλογο και να παρακολουθείτε τις μεταβολές των τιμών τους, σε πραγματικό χρόνο. Επιλέξτε ένα από τα προϊόντα ώστε να λάβετε περισσότερες λεπτομέρειες. Τέλος σας δίνεται η δυνατότητα για προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις τιμών.

App Link
Easy Spending Expense Tracker

Easy Spending Expense Tracker

Από $1,99 - Δωρεάν

ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ ΣΕ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ EASY SPENDING EXPENSE TRACKER

Αυτή η εφαρμογή ελέγχου οικονομικών είναι πραγματικά σημαντική για χρήστες οι οποίοι ψάχνουν έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για να γνωρίζουν τι χρήματα έχουν ξοδέψει.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Οι περισσότερες εφαρμογές του είδους, είναι γεμάτες με περιττές επιλογές και δεδομένα και δεν είναι καθόλου εύκολες να παρακολουθήσετε τα έξοδά σας και το τρέχον υπόλοιπα. Στη αρχική οθόνη της εφαρμογές θα συναντήσετε δύο εικονικά πλήκτρα, Έσοδα και Έξοδα για προσθήκη ποσών. Θα πρέπει κατά την εισαγωγή να καθορίσετε το ποσό και να επιλέξτε μία από τις διαθέσιμες κατηγορίες. Το ποσό θα προστεθεί ή θα αφαιρεθεί αυτόματα από το συνολικό απόθεμα. Επιπλέον μπορείτε να ελέγξετε το ιστορικό των συναλλαγών σας και να δημιουργήσετε αναφορές από το σύνολο των δεδομένων σας.

App Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status