Εκτύπωση αυτής της σελίδας

7 / 10 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

7 / 10 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Zero+

Zero+

Από $0,99 > Δωρεάν

ΣΥΡΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΑ ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΖΗΡΟΎ

Πρόκειται για ένα logic-based puzzle παιχνίδι όπου οι οπαδοί της κατηγορίας θα το απολαύσουν.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Η μηχανική του παιχνιδιού Zero είναι πολύ απλή. Θα πρέπει να σύρετε τα θετικά και αρνητικά πλακίδια στην οθόνη ώστε να επιτύχετε διαδοχικό αποτέλεσμα μηδέν. Τα πρώτα επίπεδα αποτελούνται μόνο από δυάρια αλλά τα πράγματα στη συνέχεια γίνονται δυσκολότερα όταν μεγάλοι αριθμοί και νέες μορφές πλακιδίων, εισάγονται στο παιχνίδι. Σημειώστε πως τα πλακίδια δεν σταματάνε εάν δεν ακουμπήσουν σε άλλο πλακίδιο. Υπολογίστε πως πρέπει να ξεπεράσετε 120 επίπεδα.

Game Link
Recipes Cook Book

Recipes Cook Book

Από $0,99 > Δωρεάν

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

Ένας πολύ καλός τρόπος για είστε οργανωμένοι.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογές Συνταγές επικεντρώνεται στο να είναι απλή. Είστε σε θέση να προσθέσετε τις δικές σας συνταγές και να τις οργανώσετε ανά κατηγορίες. Κάθε συνταγή δύναται να περιέχει μια κεντρική φωτογραφία, λίστα των υλικών και βήμα προς βήμα την περιγραφή - εκτέλεση της συνταγής. Τα υλικά από οποιαδήποτε συνταγή μπορούν να προστεθούν σε λίστα αγορών με ένα άγγιγμα. Τις συνταγές σας μπορείτε να τις μοιράσετε αποστέλλοντας τες με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης δείκτη θερμοκρασίας και μετατροπέα βάρους.

App Link
iPassion

iPassion

Από $2,99 - Δωρεάν

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΉ IPASSION.

Αναφέρεται σε ζευγάρια που επιθυμούν να βελτιώσουν τις σχέσεις τους.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Μόνο για σήμερα μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις δωρεάν. Ξεκινήστε το παιχνίδι με το ταίρι σας και θα σας βοηθήσει να τον/την γνωρίσετε καλύτερα απαλλαγμένοι από τις ενοχλητικές για πολλούς διαφημίσεις. Το iPassion μέσα από τη συζήτηση θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε μία συζήτηση και να ανακαλύψετε τον χαρακτήρα του και τις συνήθειές του. Θα πρέπει πρώτα να κάνετε μία εγγραφή και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, στέλνοντας αίτημα στο σύντροφό σας. Όταν ξεκινήσει το παιχνίδι, θα είστε σε θέση να μαντέψετε απαντήσεις που έχει δώσει ο σύντροφός σας ή να μάθετε τη σωστή. Για κάθε σωστή απάντηση θα λάβετε 10 πόντους.

App Link
Markdown

Markdown

Από $2,99 - Δωρεάν

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΆΛΛΕΤΕ MARKDOWN ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Για χρήστες που χρησιμοποιούν τη γλώσσα Markdown.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Εάν επιθυμείτε να διαμορφώσετε προσεγμένα έγγραφα και να τα διαμοιράσετε, μία εφαρμογή υπάρχει, το Markdown. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εύκολα, έγγραφα κάνοντας χρήση της εφαρμογής για να συντάσσετε κείμενα μέσα από το προσαρμοσμένο της πληκτρολόγιο. Τα έγγραφα σας είναι σε θέση να περιλαμβάνουν έντονο κείμενο, επικεφαλίδες, συνδέσμους, πίνακες και πολλά ακόμη με το άγγιγμα ενός πλήκτρου. Η εφαρμογή Markdown σας επιτρέπει να ελέγξετε την εργασία σας για να εξασφαλίσετε τη σωστή διαμόρφωση πριν από τη μετατροπή σε ιστοσελίδα ή την αποστολή στο Dropbox.

App Link
The Blocking Dead

The Blocking Dead

Από $0,99 - Δωρεάν

ΣΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ BLOCKING DEAD

Είναι για οπαδούς των puzzle games.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Τελικά φαίνεται πως τα zombie είναι υπαρκτά. Ήρθε η στιγμή για την οποία προετοιμαζόσασταν μια ζωή. η αποστολή σας είναι να σώσετε τους εγκεφάλους από τα zombie. Το μόνο πρόβλημα είναι πως αυτά στοιβάζονται όλα μαζί. Πρέπει να αφαιρέσετε τα σωστά κεφάλια των zombie γρήγορα και αποτελεσματικά, προκειμένου να αποφευχθεί η αφαίρεση. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 70 επίπεδα με μία ποικιλία τύπων block για να σας κρατήσει το ενδιαφέρον.

Game Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status