Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone 7 Plus - Ξεχάστε τις φωτογραφίες, πρέπει να δείτε τα βίντεο

iPhone 7 Plus - Ξεχάστε τις φωτογραφίες, πρέπει να δείτε τα βίντεο
ired.gr

Τα βίντεο του iPhone 7 Plus είναι απίστευτα.

Με τόση προσοχή που έχει δοθεί στην κάμερα του iPhone 7 Plus και τις εκπληκτικές φωτογραφίες που είδαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, ξεχάσαμε ότι η καταπληκτική αυτή κάμερα είναι ιδανική και για βίντεο επίσης. Και μάλιστα σε πλήρη 4Κ ανάλυση.

Η Apple πρωτο-εισήγαγε την ανάλυση 4Κ στο προηγούμενο μοντέλο της - το iPhone 6s - και βέβαια και το «απλό» iPhone 7 μπορεί να συλλαμβάνει βίντεο ανάλυσης 4Κ. Αλλά, αυτό που μπορεί να “τραβήξει” η διπλή κάμερα του iPhone 7 Plus, είναι το όνειρο κάθε χρήστη που έχει πάθος με το βίντεο, για να μην πούμε ότι καλύπτει άνετα και επαγγελματίες ακόμη.

Με το οπτικό ζουμ 2Χ και την πολύ βελτιωμένη λήψη του σε καταστάσεις χαμηλού φωτισμού, το iPhone 7 Plus φέρνει την επαγγελματική λήψη στον καθένα που θα το αποκτήσει.

Από τη στιγμή λοιπόν, που εμφανίστηκε το iPhone 7 Plus - κάπου 10 μέρες πριν - χρήστες ανά τον κόσμο δοκιμάζουν τις δυνατότητες της κάμεράς του σε βίντεο και ανεβάζουν βίντεο που «σου κρεμάει το σαγόνι» και που δείχνουν λεπτομερώς πόσο καταπληκτικές λήψεις μπορεί να κάνει η κάμερα του συγκεκριμένου iPhone.

Θα θυμάστε ίσως σε προηγούμενο άρθρο μας που δείξαμε το βίντεο που τράβηξαν με ένα iPhone 6s από ελικόπτερο κάποιοι παραγωγοί του σινεμά πάνω από διάφορες πόλεις των ΗΠΑ. Φανταστείτε τι θα μπορούσαν να κάνουν με το iPhone 7 Plus και το Filmic Pro.

Δείτε ακόμη: Filmic Pro - Κάνετε λήψη επαγγελματικού βίντεο με το iPhone σας

Για να σας «φτιάξουμε» λοιπόν, έχουμε πιο κάτω μια λίστα με διάφορα εκπληκτικά βίντεο που τράβηξαν διάφοροι χρήστες και τυχεροί κάτοχοι iPhone 7 Plus, σε ανάλυση 4Κ πάντα.

Προηγείται βέβαια το βίντεο που ανέβασαν τα παιδιά από το γνωστό EverythingApplePro που κάνουν παρουσίαση και ανάλυση των δυνατοτήτων της κάμερας του iPhone 7 Plus σε συνθήκες λήψης βίντεο.

Αν λοιπόν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ως προς το τι μπορεί να κάνει η συγκεκριμένη κάμερα, αυτό το βίντεο θα σας τις λύσει στα σίγουρα. Αυτό που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το κομμάτι που αναφέρεται στις δυνατότητες της κάμερες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και σε σύγκριση με το iPhone 6s.

Καλή διασκέδαση.

βίντεο εδώ ...

 

 

 

 

από Elichord

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status