Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έξαλλος άντρας τα σπάει σε γαλλικό Apple Store

Έξαλλος άντρας τα σπάει σε γαλλικό Apple Store
ired.gr

Αντέχετε να το δείτε; Ή θα πονέσει η καρδιά σας;

Η υποστήριξη πελατών της Apple συχνά κατέχει πολύ υψηλή βαθμολογία σε όλο τον κόσμο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η εταιρεία δεν έχει και δυσαρεστημένους πελάτες. Το θέμα βέβαια πάνω από όλα είναι ο τρόπος που εκφράζει κανείς τη δυσαρέσκειά του.

Ένας πελάτης εισήλθε σε ένα Apple Store στη Dijon της Γαλλίας και, μπροστά στα έκπληκτα μάτια προσωπικού και πελατών, έσπασε αρκετές συσκευές που ήταν προς δοκιμή στους πάγκους. Υπολογίζεται ότι διέλυσε τουλάχιστον 10 iPhone και ένα MacBook Air με μια μεταλλική μπάλα, η οποία ονομάζεται boulle και χρησιμοποιείται σε ένα γαλλικό παιχνίδι, το Petanque.

Ακούγεται να λέει «η Apple είναι μια εταιρεία που παραβίασε τα δικαιώματα των Ευρωπαίων καταναλωτών. Αρνήθηκαν να με αποζημιώσουν. Τους είπα να μου δώσουν τα λεφτά μου πίσω. Είπαν όχι. Ε, ξέρετε τι συμβαίνει; Αυτό συμβαίνει!» και συνέχισε, με χαρακτηριστική ηρεμία, καταστρέφοντας άλλο ένα iPhone.

Αν αντέχετε να το δείτε, το περιστατικό καταγράφηκε από κάποιον άλλον πελάτη και φυσικά ανέβηκε στο YouTube.

Το βίντεο έχει φτάσει το 1,5 εκατομμύριο views σε δυο ημέρες αλλά τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο θυμωμένος άντρας επέλεξε να παραπονεθεί με αυτόν τον εκκεντρικό τρόπο για τα δικαιώματά του ως καταναλωτή ενώ διεκδικούσε μια επιστροφή χρημάτων για κάτι που είχε ήδη αγοράσει.

Όπως ήταν φυσικό, ανέλαβε η αστυνομία και ο άντρας τέθηκε υπό κράτηση και απομακρύνθηκε από το κατάστημα. Δεν έχουν γίνει αναφορές για τραυματισμούς, εκτός, φυσικά, από τον σπασμένο εξοπλισμό της Apple.

Στο παρελθόν, έχουν συμβεί παρόμοια περιστατικά σε Apple Stores από αγανακτισμένους πελάτες αλλά αυτή τη φορά νομίζουμε πως ο συγκεκριμένος ήταν πολύ αποφασισμένος. Και ελπίζουμε να μπορέσει να πληρώσει, κυριολεκτικά, τα σπασμένα!

Διαβάστε επίσης: «Σπαθοφόρος επιχειρεί κούρεμα τιμών στο Apple Store της 5ης Λεωφόρου»

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status