Balloons - Η νέα διαφήμιση της Apple εστιάζει στις “Επιδράσεις”

Balloons - Η νέα διαφήμιση της Apple εστιάζει στις “Επιδράσεις”
ired.gr

Με μία εξαιρετική διαφήμιση, η Apple στοχεύει στην εστίαση του θεατή στο νέο χαρακτηριστικό των Μηνυμάτων “Επιδράσεις”.

H Apple μοιράστηκε σήμερα μαζί μας μία νέα τηλεοπτική διαφήμιση, στο κανάλι της στο YouTube, με σκοπό να γνωρίσουν οι άνθρωποι το χαρακτηριστικό ‘Επιδράσεις”, στο λειτουργικό iOS 10.

Σε ένα μονόλεπτο διαφημιστικό σποτ, ένα κόκκινο μπαλόνι, παρασύρεται από τον άνεμο και ταξιδεύει μέσα από βουνά, περνάει πάνω από θάλασσες και δέντρα για να φθάσει στην πυκνοκατοικημένη πόλη. Εκεί θα συναντήσει εκατοντάδες άλλα χρωματιστά μπαλόνια, να χύνονται με ορμή στους δρόμους της πόλης.

Η κάμερα δείχνει στη συνέχεια έναν χρήστη iPhone, ο οποίος λαμβάνει ένα μήνυμα “Happy Birthday” και δεκάδες μπαλόνια γεμίζουν την οθόνη του, για να συνοδέψουν το κείμενο. Η διαφήμιση τελειώνει με το σύνθημα "Expressive messages on iPhone 7. Practically magic."

Τα νέα χαρακτηριστικά Εφέ (ή αλλιώς “Επιδράσεις της οθόνης”), έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τα μηνύματα κειμένου περισσότερο συναισθηματικά, προσωπικά και διασκεδαστικά.

Οι Επιδράσεις αλλάζουν προσωρινά την εμφάνιση της οθόνης “Μηνύματα”, με κινούμενες εικόνες, οι οποίες συμπληρώνουν τα μηνύματα κειμένου. Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές επιλογές όπως μπαλόνια κομφετί, λέιζερ, πυροτεχνήματα και άλλα.

Πληκτρολογώντας ορισμένες λέξεις κλειδιά όπως “Συγχαρητήρια” ή “Χαρούμενα Γενέθλια”, οι επιδράσεις στην οθόνη προστίθενται αυτόματα, κάθε φορά που στέλνετε τη συγκεκριμένη φράση σε χρήστη iPhone που έχει εγκαταστήσει το iOS 10.

Απολαύστε τη διαφήμιση:

από DINFUN