Yup, Ήρθε η σειρά της συσκευής iPhone για “εκρηκτική” συμπεριφορά

Yup, Ήρθε η σειρά της συσκευής iPhone για “εκρηκτική” συμπεριφορά
ired.gr

Αρχίσαμε! Συσκευή iPhone 7 Plus στη διαδρομή για παράδοση, εξερράγη. Ανοίγοντας τη συσκευασία ο κάτοχος αντίκρισε αυτή την εικόνα.

Οι κορυφαίοι κατασκευαστές smartphone στον κόσμο συνεχίζουν να αντιγράφουν ο ένας τον άλλο. Παρότι η εικόνα της Apple σε αυτόν τον τομέα έχει βελτιωθεί, η Samsung παραμένει ως διάσημος μιμητής της εταιρείας Apple. Nα θυμίσουμε πως οι εταιρείες έχουν αλληλομηνυθεί επανειλημμένα τόσο για κλοπή τεχνολογίας όσο και σχεδίαση συσκευών.

Κάποια στιγμή - όπως είχε διαδοθεί - τα πράγματα είχαν ξεφύγει από κάθε έλεγχο, καθώς η Samsung διακινούσε εσωτερικό έγγραφο 132 σελίδων, προκειμένου να βοηθήσει τους μηχανικούς της να αντιγράψουν τη συσκευή iPhone σημείο προς σημείο. Η Apple φυσικά σε όλα αυτά δεν είναι εντελώς αμέτοχη.

Η κατασκευάστρια εταιρεία της συσκευής iPhone, έχει μιμηθεί αρκετές φορές χαρακτηριστικά του λειτουργικού Android, κατά τα τελευταία χρόνια. Επίσης δεν νομίζουμε πως θα βλέπαμε iPhone με μεγαλύτερη οθόνη, αν η Samsung δεν είχε ανοίξει το δρόμο.

Έχουμε ξεφύγει όμως, ας επιστρέψουμε στο θέμα μας γιατί αυτή η συζήτηση δεν οδηγεί πλέον πουθενά.

Ποια είναι λοιπόν η τελευταία δυνατότητα που φαίνεται πως αναζητά να αντιγράψει η Apple; Προφανώς τις εκρηκτικές - στην κυριολεξία - συσκευές της εταιρείας Samsung. Η εταιρεία φαίνεται πως ζήλεψε τις εκρήξεις των Galaxy Note 7 και είπε να κάνει μία προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση και στις δικές της συσκευές.

Εδώ το αστείο τελειώνει. Το διαδίκτυο έχει γεμίσει από αναρτήσεις για ένα μεμονωμένο περιστατικό όπου, ένα iPhone 7 Plus αυτοκαταστράφηκε.

Η εικόνα που δημοσιεύουμε αναρτήθηκε στη δημοφιλή κοινότητα Reddit από τον χρήστη “kroopthesnoop” την Τετάρτη, και απεικονίζει ένα Μαύρο iPhone 7 Plus, σαν να έχει εξερράγη.

Σε αντίθεση με τα πιο διαδεδομένα περιστατικά του Galaxy Note 7, το οποίο οφείλονται σε ελαττωματικές μπαταρίες, το συγκεκριμένο iPhone εξερράγη κατά τη μεταφορά, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της συσκευής. Παραλαμβάνοντας το νέο iPhone και ανοίγοντας τη συσκευασία, αντίκρισε την παραπάνω εικόνα.

Διαβάστε επίσης: Galaxy Note 7 - Τα προβλήματα μπαταρίας δεν περιορίζονται μόνο στην πρώτη παρτίδα

Αξίζει να αναφέρουμε πως η εταιρεία Apple δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο δημόσια όπως επίσης και η εταιρεία αποστολής UPS. Αναμένεται να διερευνήσουν το θέμα, μόλις ο ιδιοκτήτης επικοινωνήσει με την εταιρεία και αναφέρει το περιστατικό.

από DINFUN