Η συσκευή-φάντασμα της Apple «στοιχειώνει», για άλλη μια φορά, τις φήμες

Η συσκευή-φάντασμα της Apple «στοιχειώνει», για άλλη μια φορά, τις φήμες
ired.gr

 Ποια είναι η νέα, μυστηριώδης συσκευή που ετοιμάζει η Apple; Μήπως μπορείτε να μαντέψετε;

Μια νέα και μυστηριώδης Apple συσκευή, που δεν έχουμε ξαναδεί, εμφανίστηκε «στα χαρτιά» στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC). Τα έγγραφα αποκαλύπτουν ελάχιστα στοιχεία για τη λειτουργία και την εμφάνιση της συσκευής.

Αυτά είναι όσα μπορέσαμε να συγκεντρώσουμε:

  • Πρόκειται για μία ασύρματη συσκευή που περιλαμβάνει κεραίες για NFC και Bluetooth.
  • Αξίζει να σημειωθεί ότι απουσιάζει οποιαδήποτε αναφορά σε Wi-Fi.
  • Ο αριθμός του μοντέλου αναγράφεται ως Α1844, το οποίο δεν συμπίπτει με οποιαδήποτε υπάρχουσα γραμμή προϊόντων της Apple.
  • Τα μοναδικά εξαρτήματα που γνωρίζουμε είναι δυο βίδες Torx σε ένα σασί με ελαφρώς στρογγυλεμένες γωνίες. Η Apple ζήτησε επισταμένως από την FCC να αφαιρέσει τυχόν διαγράμματα, ηλεκτρικές σχηματικές αναπαραστάσεις ακόμη και τεχνική περιγραφή της συσκευής.
  • Οι φωτογραφίες του προϊόντος θα είναι διαθέσιμες για το κοινό μετά από τη χορήγηση της άδειας λειτουργίας του εξοπλισμού, σε 180 ημέρες.

Τι μπορεί να είναι;

Η συσκευή-μυστήριο θα μπορούσε να είναι μια ενημερωμένη έκδοση της Apple TV, ενδεχομένως με 4Κ και HDR υποστήριξη, κάτι που έλειπε από την τέταρτη γενιά Apple TV. Ωστόσο, το MacRumours σημειώνει ότι είναι ασυνήθιστο για την Apple να συμπεριλάβει ένα κείμενο κανόνων χαραγμένο στο πίσω μέρος μιας συσκευής, το οποίο περιλαμβάνει οδηγό καλωδίωσης.

Κάποιοι πιθανολογούν αν η συσκευή θα μπορούσε να είναι ένα ηχείο με ενσωματωμένη τη λειτουργία Siri, αν και η έλλειψη Wi-Fi δεν βγάζει και πολύ νόημα σε αυτή την περίπτωση. Άλλες ιδέες είναι μια νέα συσκευή δικτύου Airport Extreme, αν και εδώ περισσεύει το NFC.

Τελευταίο αλλά σημαντικό! Υπάρχει πάντα η πιθανότητα αυτή η συσκευή να προορίζεται για εσωτερική χρήση στην Apple. Μέχρι να έχουμε μια πιο συγκεκριμένη εικόνα από την Apple, θα συνεχίσουμε να αναρωτιόμαστε, ενώ ο κόσμος του internet θα ασχολείται με το αγαπημένο του χόμπι: τις φήμες!

Διαβάστε επίσης: «iPhone 7 – Πόσο κοστίζει στην Apple η κατασκευή του;

Από mirelen