Do not try this - Ένα τρυπάνι, το iPhone 7 και η αναζήτηση της θύρας ακουστικών

Do not try this -  Ένα τρυπάνι, το iPhone 7 και η αναζήτηση της θύρας ακουστικών
ired.gr

 Ένα βίντεο-φάρσα στο YouTube, που υποστηρίζει ότι οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν μια υποδοχή ακουστικών στο iPhone 7, αν το τρυπήσουν στο κάτω μέρος, έχει γίνει το viral hit των ημερών.

Κάθε φορά που κυκλοφορεί ένα νέο μοντέλο iPhone στην αγορά ο κόσμος χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες:

  • Αυτοί που το λατρεύουν
  • Αυτοί που το μισούν
  • Αυτοί που θέλουν να το καταστρέψουν

Οι τελευταίοι κάνουν συνήθως διάφορα τεστ αντοχής και τα ανεβάζουν στο YouTube, όπου φυσικά γίνεται χαμός από views.

Δείτε ορισμένα παραδείγματα: «Τα τεστ αντοχής για iPhone 6s και 6s Plus δείχνουν εντυπωσιακά»

Φέτος, ο χορός των καταστροφολόγων ξεκίνησε διαφορετικά, με κεντρικό θέμα την έλλειψη θύρας ακουστικών στο iPhone 7. Πιο συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε στο YouTube βίντεο όπου ένας άντρας, χρησιμοποιώντας ένα τρυπάνι και μια μέγκενη, κάνει μια τρύπα 3,5 χιλιοστών στο κάτω αριστερό άκρο του iPhone 7.

Αν αντέχετε να το δείτε, μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω:

Ο άντρας υπενθυμίζει ότι το iPhone 7 δεν έχει πια τη θύρα ακουστικών και ισχυρίζεται ότι με αυτόν τον τρόπο θα αποκαλυφθεί ένα πλήρως λειτουργικό headphone jack. Μάλιστα, μόλις τελειώσει τη διαδικασία, δείχνει το iPhone 7 να παίζει μουσική. Βέβαια, ο ήχος αναπαράγεται από το ηχείο, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.

(δεν το πιστεύουμε ότι πρέπει να το πούμε αλλά.....)

ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ!

Δεν ξέρουμε αν πράγματι το βίντεο κατάφερε να πείσει κάποιους χρήστες αλλά ορισμένα σχόλια στο YouTube εμφανίζουν απελπισμένους και έξαλλους χρήστες που το δοκίμασαν.

Το αποτέλεσμα: κατέστρεψαν το iPhone 7 προσπαθώντας να δημιουργήσουν την τρύπα για τα ακουστικά. Η ειλικρίνειά τους αμφισβητείται, αλλά αν σκεφτεί κανείς ότι το viral video έχει 13 εκατομμύρια προβολές και 92.896 dislike, ίσως κάποια iPhone 7 να «έφυγαν» άδικα και νωρίς.

Σε κάθε περίπτωση, μην το επιχειρήσετε ούτε κατά διάνοια, αφού πρόκειται για βίντεο παρωδία. Μπορείτε όμως, αν θέλετε, να αφήσετε ένα δικό σας ευφάνταστο σχόλιο troll, που θα αναφέρει πως μόλις καταστρέψατε το δικό σας iPhone 7.

Ο YouTuber Taras Maksimuk, σύμφωνα με το προφίλ του, ειδικεύεται στη «συντριβή της τεχνολογίας προς ευχαρίστηση». Μερικά από τα άλλα videos του, αφορούν το «τι θα συμβεί αν ένα iPhone 7 μπει στο φούρνο μικροκυμάτων» και «μπορεί το iPhone 7 να επιβιώσει σε υγρό άζωτο για πέντε λεπτά;». Αν μη τι άλλο, έχει φαντασία.

Από mirelen