28 / 9 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

28 / 9 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Grocery List - Remember To Buy

Grocery List - Remember To Buy

Από $1,99 - Δωρεάν

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ REMEMBER TO BUY

Είναι για όσους δεν τα πάνε καλά με το μολύβι και το χαρτί.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Remember To Buy θα σας βοηθήσει να γίνετε ένας πιο αποτελεσματικός καταναλωτής. Νέα προϊόντα μπορείτε να τα εισάγετε με ένα και μόνο άγγιγμα. Μπορείτε να ομαδοποιήσετε τα στοιχεία της λίστας κάνοντας χρήση των έγχρωμων ετικετών. Κατά τη διάρκεια των αγορών σας αγγίξτε για να επισημάνετε στοιχεία εκτός λίστας. Η εφαρμογή σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε πολλές λίστες και να τις διαμοιράσετε μέσω μηνυμάτων η ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Game Link
Flowing ~ Meditation & Mindfulness

Flowing ~ Meditation & Mindfulness

Από $2,99 - Δωρεάν

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ FLOWING

Πρόκειται για ένα πανίσχυρο εργαλείο χαλάρωσης.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Η εφαρμογή Flowing είναι η τρίτη κατά σειρά έκδοση που ακολουθεί τη συνταγή της δημοφιλούς εφαρμογής Windy. Διαθέτει τρισδιάστατη ψυχοακουστική επιτρέποντας μια φανταστική και καθαρή εμπειρία ακρόασης. Είστε σε θέση να ακούσετε 6 διαφορετικές εκδοχές ήχων, όπως τρεχούμενο νερό σε συνδυασμό με μουσική, τη βροχή και ήχους πουλιών. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης χρονοδιακόπτη ύπνου, χρονόμετρο, εικόνες από τη Marie Beschorner, μουσική από τον David Bawiec και έλεγχο κίνησης μέσω 3-D paralax.

App Link
Vintage Radio™

Vintage Radio™

Από $1,99 - Δωρεάν

ΞΑΝΑΖΗΣΤΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ VINTAGE RADIO.

Για τους νοσταλγούς του παρελθόντος.

Γιατί σας τη προτείνουμε;

Έρχεται με προ εγκατεστημένα 4.000 επεισόδια από τις πιο δημοφιλείς παραγωγές που μεταδίδονταν στη δεκαετία του '30, του '40 και της δεκαετίας του '50. Τα επεισόδια μπορείτε να τα αναζητήσετε ανά είδος ή να ανακαλέσετε τα πιο δημοφιλή. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής, να ανατρέξετε στο ιστορικό σας, να αποθηκεύσετε και να διαμοιραστείτε τα πιο αγαπημένα. Η εφαρμογή συμπεριλαμβάνει κι ενσωματωμένο διακόπτη ύπνου, για παραμυθένιες νύχτες. Επιπλέον 40.000 επεισόδια είναι διαθέσιμα μέσω μηνιαίας ή ετήσιας συνδρομής.

App Link
TABATACH

TABATACH

Από $0,99 > Δωρεάν

ΔΩΣΤΕ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ TABATACH.

Είναι ιδανική για όσυς ασχολούνται με προπόνηση υψηλής έντασης (High Intensity Interval Training).

Γιατί σας την προτείνουμε;

H συγκριμένη εφαρμογή δεν έχει σχεδιαστεί μόν για HIIT είναι επίσης ιδανική για προπόνηση γιόγκα, τρέξιμο, Tabata, Kettlebell και Crossfit. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να ορίσετε χρονικά διαστήματα προπόνησης και ανάπαυσης και τις επαναλήψεις σε ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα. Τα διαστήματα χωρίζονται από ήχους υπενθύμισης αναβοσβήνοντας παράλληλα η οθόνη διασφαλίζοντας τη σωστή εκτέλεση του προγράμματός σας. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης τη δυνατότητα να κάνετε παύση στην προπόνηση, να ορίσετε φωνητικά ένα πρόγραμμα, και να μεταφέρεστε από τη μία άσκηση στην άλλη.

App Link
Ruler - tape measure length 17ft

Ruler - tape measure length 17ft

Από $0,99 - Δωρεάν

ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΈΩΣ 30 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ RULER

Ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους.

Γιατί σας τη προτείνουμε;

Αυτή η εικονική μεζούρα σας επιτρέπει να μετρήσετε αντικείμενα μέχρι και 30 εκατοστά σε μήκος με υψηλό βαθμό ακρίβειας. Η ιδέα είναι να τοποθετήσετε τη συσκευή στο αντικείμενο που επιθυμείτε να μετρήσετε και αγγίξτε με το δάχτυλό σας την οθόνη. Στη συνέχεια σύρετε τη συσκευή σας με το άλλο χέρι. Συνεχίστε μέχρι να φθάσετε στο τέλος του αντικειμένου και σύρετε το βέλος προς τα κάτω για να τυλίξετε την ταινία.

App Link