iOS 10 iMessages - Οι καλύτερες εφαρμογές και αυτοκόλλητα

iOS 10 iMessages - Οι καλύτερες εφαρμογές και αυτοκόλλητα
ired.gr

To iMessage άνοιξε την «πόρτα» στο App Store. Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα αυτοκόλλητα και apps που μπορείτε να κατεβάσετε.

Το ανανεωμένο iMessage περιλαμβάνει πλέον υποστήριξη GIFs, σκίτσων, ενισχυμένων emoticon, εφαρμογές τρίτων και νέα πακέτα με αυτοκόλλητα.

Ενώ θα σας μαθαίνουμε συνεχώς και νέα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε με το iMessage, σας παραθέτουμε τις πρώτες ανακαλύψεις μας: αυτοκόλλητα και apps για ακόμη πιο διασκεδαστικό τρόπο επικοινωνίας.

Στο τέλος του κειμένου, υπάρχει ένας σύντομος οδηγός για το πώς θα έχετε πρόσβαση στις εφαρμογές και τα αυτοκόλλητα στο iMessage.

Super Mario Run Stickers (δωρεάν)

Super Mario Run Stickers (δωρεάν)

Εν αναμονή του Super Mario Run στις συσκευές μας στο τέλος του χρόνου, η Nintendo κυκλοφόρησε αυτοκόλλητα Mario για το iMessage, με χαρακτήρες και εικονίδια από το παιχνίδι.

App Link
Grammar Snob (0,99€)

Grammar Snob (0,99€)

Το συγκεκριμένο sticker app θα ευχαριστήσει όσους έχουν μανία με τη γραμματική και τα ορθογραφικά λάθη. Οι διορθώσεις είναι γραμμένες με κόκκινο και μπορείτε να τις εφαρμόσετε πάνω στα λάθη των άλλων, σαν να διορθώνατε γραπτό στο σχολείο.

App Link
PAC-MAN moving Stickers (0,99€)

PAC-MAN moving Stickers (0,99€)

Άλλος ένας διασκεδαστικός τρόπος να συζητάτε στο iMessage. Η κίτρινη κουκκίδα του Pac Man μπορεί να κυνηγάει τα φαντασματάκια ανάμεσα στα μηνύματά σας.

App Link
GIF keyboard (δωρεάν)

GIF keyboard (δωρεάν)

Αν σας αρέσει η λειτουργία με τα GIF στο Facebook Messenger, το GIF Keyboard κάνει ακριβώς το ίδιο στο iMessage: δίνει πρόσβαση σε μια τεράστια ποικιλία από αστεία GIF.

App Link
iTranslate (δωρεάν)

iTranslate (δωρεάν)

Το iTranslate είναι συμβατό με το νέο iMessage. Μπορείτε να μεταφράσετε μηνύματα που λαμβάνετε ή και τα δικά σας σε άλλη γλώσσα. Διαθέτει επίσης αυτοκόλλητα σημαίες και αυτόματη αναγνώριση γλώσσας.

App Link
Survi (δωρεάν)

Survi (δωρεάν)

Το app σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε απλές δημοσκοπήσεις για ομαδικές συνομιλίες, ώστε να αποφασίσετε από κοινού π.χ. που και τι θα φάτε, ποια ταινία θα δείτε ή αν σας άρεσε το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones. Λειτουργεί μόνο αν το έχουν κατεβάσει όλοι, οπότε ενημερώστε τους φίλους σας.

App Link

ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Οι εφαρμογές είναι ενσωματωμένες στο iMessage.

  • Ανοίξτε τα Μηνύματα.
  • Πατήστε το εικονίδιο των Apps (μοιάζει με αυτό του App Store)
  • Αν έχετε ήδη ξεκινήσει να πληκτρολογείτε, το εικονίδιο θα έχει κρυφτεί. Για να το εμφανίσετε πατήστε το βελάκι στα αριστερά.
  • Κυλήστε δεξιά για να επιλέξετε αυτό που θέλετε.
  • Πατήστε στο αυτοκόλλητο ή στο app και μεταφέρετέ το στην συνομιλία.

Από mirelen