Εκτύπωση αυτής της σελίδας

MacOS Sierra - H νέα μεγάλη αναβάθμιση λογισμικού είναι διαθέσιμη!

MacOS Sierra - H νέα μεγάλη αναβάθμιση λογισμικού είναι διαθέσιμη!
ired.gr

Σπεύσατε, η νέα αναβάθμιση λογισμικού macOS Sierra φέρει την εικονική βοηθό Siri, την υπηρεσία Apple Pay στις αγορές διαδίκτυου και τη σύνδεση Apple Watch για πιστοποίηση ταυτότητας.

Η Apple κυκλοφόρησε χθες Τρίτη, το λογισμικό MacOS Sierra, φέρνοντας την εικονική βοηθό Siri στην επιφάνεια εργασίας, πολλές συγχωνεύσεις cross-platform μεταξύ iOS και MacOS, Apple Pay για το διαδίκτυο και εκατοντάδες βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων προηγούμενων εκδόσεων.

Η εικονική βοηθός Siri στους υπολογιστές Mac είναι παρόμοια με την υπηρεσία Siri του λειτουργικού iOS. Οι επιλογές που είναι διαθέσιμες στους χρήστες, περιλαμβάνουν υπενθυμίσεις, περιήγηση φωτογραφιών, Apple Music, κλήσεις FaceTime, κρατήσεις σε εστιατόρια (όπου είναι διαθέσιμη), καθώς και σημαντική ενσωμάτωση με το Finder.

Διαβάστε: iOS 10 - Γι' αυτούς που επιθυμούν να γνωρίζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια ()

H ενημέρωση MacOS, εισήγαγε επίσης cross-platform συγχρονισμό προσωρινών δεδομένων μεταξύ των λειτουργικών χωρίς την ανάγκη μεσολάβησης τρίτων εφαρμογών, το χαρακτηριστικό picture in picture και το βελτιστοποιημένο συγχρονισμό δεδομένων στο iCloud από το iOS και πρόσβαση από το λογισμικό macOS.

Άλλες αλλαγές - βελτιώσεις που συμπεριλαμβάνονται στο τελευταίο λειτουργικό σύστημα, της Apple είναι η εγκατάσταση συστήματος για πρώτη φορά, αρχείων APFS, έχοντας διευρυμένα μηνύματα, όμοια με την αντίστοιχη εφαρμογή στο λειτουργικό iOS. Επιπλέον έχουμε βελτιώσεις στην εφαρμογή φωτογραφίες, την υπηρεσία Apple Pay για πληρωμές στο διαδίκτυο και την πιστοποίηση ταυτότητας του υπολογιστή σας, μέσω της συσκευής Apple Watch.

macos sierra 01

Ανάλυση του κώδικα της δοκιμαστικής έκδοσης του MacOS Sierra, υπέδειξε 10 Gbps USB 3.1 δεύτερης γενιάς, στο μελλοντικό hardware.

Σύμφωνα με την Apple

  • Η εφαρμογή Μηνύματα κάνει τις συνομιλίες σας ποιο ενδιαφέρουσες, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν τους συνδέσμους και να αναπαράγουν video κλιπ, απευθείας.
  • Να ανταποκρίνονται στα Μηνύματα με tapback (όπως μια καρδιά ή μπράβο!) στο ίδιο το σύννεφο του διαλόγου, καθώς και να αποστέλλουν μεγαλύτερα και εντυπωσιακά Emoji icons.
  • Οι καρτέλες είναι πλέον διαθέσιμες σε όλες τις Mac εφαρμογές που υποστηρίζουν πολλαπλά παράθυρα, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών Χαρτών, Mail, Pages, Numbers, Keynote, TextEdit και εφαρμογών τρίτων κατασκευαστών.
  • Η λειτουργία “picture in picture” που που συνήθως είναι video από την εφαρμογή Safari ή το iTunes, στην ουσία επιπλέει στην οθόνη του υπολογιστή σας. Δύναται να αλλάξει μέγεθος και να τοποθετηθεί σε μία άκρη της επιφάνειας εργασίας, έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να το παρακολουθήσει καθώς θα εργάζεται.
  • Η Βελτιστοποιημένη αποθήκευση απελευθερώνει πολύτιμο αποθηκευτικό χώρο, από ένα υπολογιστή Mac, αποθηκεύοντας τα αρχεία στο iCloud και βοηθώντας τους χρήστες να καταργήσουν εφαρμογές και αρχεία που δεν χρειάζονται πλέον.
  • Η υπηρεσία Apple Music στην εφαρμογή iTunes, καθιστά ακόμη πιο εύκολο να ανακαλύψετε νέα κομμάτια και να περιηγηθείτε πρώτοι σε αποκλειστικές κυκλοφορίες.
  • Όσοι κάνουν αγορές από το διαδίκτυο μπορούν πατώντας το πλήκτρο Apple Pay στα ταμεία των ηλεκτρονικών καταστημάτων σχεδόν σε 300.000 ιστοτόπους, να πληρώσουν γρήγορα για τις αγορές τους (Όπου είναι συμβατή η υπηρεσία).
  • Η εικονική βοηθός Siri στο υπολογιστή Mac θα σας βοηθήσει να στείλετε μηνύματα κειμένου και μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, να αναζητήσετε έγγραφα, πληροφορίες, φωτογραφίες στη βιβλιοθήκη σας, να ρυθμίσετε παραμέτρους του συστήματος και πολλά άλλα.
  • Η universal προσωρινή αποθήκευση, επιτρέπει στους χρήστες να αντιγράψουν περιεχόμενο από μία εφαρμογή σε μία συσκευή της Apple και να το επικολλήσουν σε μία άλλη εφαρμογή διαφορετικής συσκευής της Apple.

Το νέο λογισμικό είναι διαθέσιμο για υπολογιστές iMac, MacBook 2009 ή νεότερους, Macbook Air 2010, Macbook Pro, Mac mini ή Mac Pro.

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status