Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προσέξατε την αντίδραση της Apple, στην ανάκληση του Galaxy Note 7;

Προσέξατε την αντίδραση της Apple, στην ανάκληση του Galaxy Note 7;
ired.gr

Τι απάντησε η Apple στη Samsung για τις εκρήξεις του Galaxy;

Δύο πράγματα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο της τεχνολογίας των κινητών και είναι και τα δύο υπέρ της Apple. Το ένα είναι η εμφάνιση των iPhone 7 και 7 Plus στην αγορά προσφάτως, που έχουν ήδη ξεπουλήσει, εις πείσμα της κάθε Κασσάνδρας που περίμενε την παταγώδη αποτυχία τους.

Το άλλο είναι η σκανδαλώδης και πρωτοφανής στα χρονικά υπόθεση με τις εκρήξεις των Galaxy Note 7, που όσο πάει χειροτερεύει μέρα τη μέρα, καθώς και η ολική παγκόσμια ανάκλησή τους.

Και βεβαίως, καθώς είμαστε όλοι μας εστιασμένοι στα γεγονότα με την παρουσίαση του iPhone 7 και τις ειδήσεις που το συνοδεύουν στον πρώτο καιρό λειτουργίας του, χάσαμε την ευφυέστατη απάντηση της Apple στη Samsung, όσον αφορά την πρωτοφανή ανάκληση του Galaxy Note 7.

Είστε έτοιμοι να την ακούσετε; Ωραία, γιατί απλά ΔΕΝ υπήρξε! Η Apple δεν κορόιδεψε τη Samsung για την τρομερή σχεδιαστική αμέλεια που την εξανάγκασε να αποσύρει τουλάχιστον 2,5 εκατομμύρια συσκευές. Σκεφτείτε το λίγο. Η Apple είχε τη Samsung «πεσμένη στα γόνατα» και δεν ασχολήθηκε καν! Δεν έκανε πλακίτσα όταν παρουσίαζε την μπαταρία των iPhone 7 και 7 Plus. Και αν ήθελε, αυτή θα ήταν η πιο κατάλληλη στιγμή για «κάρφωμα».

Αντίθετα, η Apple συμπεριφέρθηκε σαν να μην υπήρχε καν ανάκληση των Galaxy από τη Samsung. Και αυτό έδειξε το επίπεδό της, μιας και οι εκρήξεις τηλεφώνων που τραυμάτισαν μέχρι και μικρά παιδιά και κατέστρεψαν περιουσίες, δεν είναι κάτι το αστείο.

Είναι αλήθεια ότι τέτοια περιστατικά μπορούν να συμβούν σε κάθε κατασκευαστή τηλεφώνων και έχουν συμβεί και στο iPhone ακόμη, απλά η κλίμακα με την οποία εμφανίστηκαν στο Galaxy ήταν πρωτοφανής και έδειχνε γενικό πρόβλημα και σχεδιαστική ατέλεια κι όχι απλά τυχαίο μεμονωμένο περιστατικό.

Ακόμη περισσότερο, η Apple έκανε σα να μην υπήρχε καν η Samsung. Ή το Android. Δεν έκανε καμία σύγκριση του iOS με το Android μάλιστα. Η παρουσίαση του iPhone 7 είχε να κάνει με την Apple και μόνο με την Apple και με κανέναν άλλον.

Από την άλλη, η Motorola, δεν έχασε την ευκαιρία να «τα χώσει» στη Samsung, ενώ η Apple δεν κλότσησε τον πεσμένο αντίπαλο. «Στη Motorola η ασφάλεια έρχεται πρώτη. Αντίθετα με κάποιους κατασκευαστές, εμείς δίνουμε μέγιστη προτεραιότητα στην ποιότητα και τη δοκιμή των μπαταριών μας», έγραψαν από τη Motorola σε κάποια διαφημιστικά υλικά.

Σκεφτείτε, τέλος, τι θα είχε κάνει η Samsung αν αυτό είχε συμβεί στην Apple. Θυμηθείτε τι έκανε η Samsung με την είσοδο ακουστικών που κατήργησε η Apple και πώς την κορόιδεψε κατά την παρουσίαση του - πολύπαθου πια - Galaxy Note 7.

Και συχνά κάνει πλάκα στην Apple - όπως με εκείνες τις διαφημίσεις παλαιότερα που παρουσίαζαν σαν ζόμπι τους χρήστες iPhone - οπότε είμαστε σίγουροι ότι η Samsung θα χόρευε από ευτυχία αν το κακό είχε συμβεί στην Apple. Και φυσικά θα το εκμεταλλευόταν στο έπακρο.

Από την άλλη όμως, η Apple αφήνει τα προϊόντα της να μιλούν για τον εαυτό τους ή, όπως λέμε πολλές φορές: «Η σιωπή μου προς απάντησή σου».

Δείτε ακόμη: Samsung Galaxy Note 7 - Τα περιστατικά εκρήξεων είναι ατελείωτα 

από Elichord

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status