20 / 9 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

20 / 9 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Work Time

Work Time

Από $1,99 - Δωρεάν

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ιδανική εφαρμογή για όσους επιθυμούν να εγκαταλείψουν τις προεγκατεστημένες εφαρμογές και επιθυμούν να στήσουν το δικό τους πλήρες γραφείο.

Γιατί σας την προτείνουμε;

H εφαρμογή Work Time εμφανίζει στην οθόνη την τρέχουσα ημερομηνία και ώρα, ένα μηνιαίο ημερολόγια με τις επερχόμενες εκδηλώσεις σας, καθώς και τις καιρικές συνθήκες. Εάν βαρεθείτε το προεπιλεγμένο θέμα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τα πράγματα επιλέγοντας ένα, από τα υπόλοιπα 18. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης 12ωρη και 24ωρη μορφή ώρας, προσαρμογή δεδομένων ημερολογίου και συγχρονισμό καιρικών συνθηκών από Forecast.io.

App Link
Coinverter

Coinverter

Από $0,99 - Δωρεάν

ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ COINVERTER

Είναι ιδανική για επαγγελματίες και συχνούς ταξιδιώτες.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Αυτή η πανεύκολη εφαρμογή μετατροπής νομισμάτων θα λύσει τα χέρια σας σε ταξίδια εξωτερικού. Η εφαρμογή δεν απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο εκτός εάν χρειαστεί να ενημερώσετε τα ποσά μετατροπής. Το μόνο που θέλει να κάνετε είναι να εισάγετε μια τιμή και θα τη μετατρέψει σε όλα τα διαθέσιμα νομίσματα. Μπορείτε να προσθέσετε ή και να αλλάξετε τη σειρά των νομισμάτων και να αντιγράψετε τις τιμές μέ ένα παρατεταμένο πάτημα. η εφαρμογή συνολικά περιλαμβάνει 160 νομίσματα για να επιλέξετε συμπεριλαμβανόμενου και του Bitcoin.

App Link
Orderly

Orderly

Από $0,99 - Δωρεάν

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΤΑΞΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΩΝ

Μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή για να διαχειριστείτε τις υποχρεώσεις σας.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Το να έχει τακτοποιημένες τις υποχρεώσεις είναι η αρχή ώστε να διασφαλίσετε πως θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους. Όταν δημιουργείτε μία λίστα εργασιών είστε σε θέση να δώσετε ένα τίτλο σε αυτή και να προσθέσετε όσα στοιχεία είναι απαραίτητα. Τα εικονίδια στη γραμμή μενού στο πάνω μέρος, θα σας επιτρέψουν να αλλάξετε γρήγορα το χρώμα του φόντου, κείμενο ή γραμματοσειρά και να κάνετε τη λίστα να ξεχωρίζει. Υπάρχει η δυνατότητα ορισμού επιπέδου προτεραιότητας, υπενθύμιση, καθώς και υπενθύμιση τοποθεσίας (εγγύτητας). Όλες οι λίστες σας θα εμφανιστούν ως μικρές σημειώσεις στην αρχική οθόνη της εφαρμογής με σειρά σπουδαιότητας.

App Link
Compass by iVogel

Compass by iVogel

Από $0,99 - Δωρεάν

ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΛΑΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ

Είναι η τέλεια εφαρμογή για όσους απολαμβάνουν την ύπαιθρο.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Δεν πρόκειται για μία απλή καθημερινή πυξίδα. εννοείται πως μπορεί να σας προσανατολίσει σε πραγματικό χρόνο όμως επιπλέον περιλαμβάνει συντεταγμένες, ταχύτητα υψόμετρο καθώς και πληροφορίες για τον καιρό, στην ίδια οθόνη. Τα δεδομένα τοποθεσίας είναι δυνατό να αντιγραφούν και να χρησιμοποιηθούν σε άλλες εφαρμογές. η πυξίδα συμπεριλαμβάνει επίσης imperial και metric υποστήριξη, μαγνητικό βορρά, ενσωμάτωση Google Maps και δύο θέματα για να επιλέξετε.

App Link
Watchover

Watchover

Από $0,99 - Δωρεάν

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ WATCHOVER

Ιδανική εφαρμογή για κάθε γονιό

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Watchover παρέχει μία σαφή εικόνα για το τι συμβαίνει στην οθόνη του προσωπικού σας υπολογιστή. Θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε το δωρεάν βοηθητικό λογισμικό για τον υπολογιστή Mac ή το PC σας. Στη συνέχεια ενεργοποιήστε την εφαρμογή watchover και συνδέστε τη με όλους τους υπολογιστές σας. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη οθόνη του υπολογιστή ή των υπολογιστών σας που βρίσκονται σε χρήση, καθώς και τον χρόνο που κάποια εφαρμογή βρίσκεται σε χρήση. Τα δεδομένα αποθηκεύονται αυτόματα για δύο εβδομάδες.

App Link
Smart PDF Scanner

Smart PDF Scanner

Από $4,99 - Δωρεάν

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΤΟΝ ΣΑΡΩΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ SMART PDF SCANNER

Ιδανικό για επαγγελματίες και όποιον χρήστη επιθυμεί να μετατρέπει φυσικά έγγραφα σε ψηφιακά.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Smart PDF Scanner είναι πραγματικά χρήσιμο, για όλες τις ανάγκες σάρωσης. Με ισχυρή σύλληψη και απόδοση σαρώνει πεντακάθαρα κάθε φορά. Είναι σε θέσει να ανιχνεύσει αυτόματα τις άκρες του εγγράφου σας και σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε τις παραμέτρους χειροκίνητα, αν χρειαστεί. Η εφαμρογή Smart pdf scanner χρησιμοποιεί ένα απλό σύστημα σήμανσης, που σας επιτρέπει να χρωματίσετε τις κατηγορίες και να ταξινομήσετε τις σαρώσεις σας. Κάθε ψηφιακό έγγραφο είναι δυνατό να διαμοιραστεί μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, AiDrop καθώς και να την ανεβάσετε σε cloud υπηρεσίες.

App Link