Εκτύπωση αυτής της σελίδας

SOLD OUT - Oι ακριβές εκδόσεις iPhone 7 έχουν εξαφανιστεί εν ριπή οφθαλμού

SOLD OUT - Oι ακριβές εκδόσεις iPhone 7 έχουν εξαφανιστεί εν ριπή οφθαλμού
ired.gr

 «Πετάει» από τη χαρά της η Apple, αφού Jet Black και iPhone 7 Plus ξεπούλησαν πριν καν κυκλοφορήσουν.

Σύμφωνα με επίσημη δήλωση από την Apple, όλα τα μοντέλα iPhone 7 Plus και η έκδοση Jet Black του iPhone 7 ήταν ήδη sold out, πριν από την πρώτη κυκλοφορία στα Apple Stores.

Αυτό σημαίνει ότι τα συγκεκριμένα μοντέλα δεν θα είναι διαθέσιμα και όσοι σκόπευαν να τα αποκτήσουν πηγαίνοντας αυτοπροσώπως σε ένα φυσικό κατάστημα, θα πρέπει ή να το ακυρώσουν ή να επιλέξουν κάποιο άλλο χρώμα ή μοντέλο iPhone 7.

Φυσικά, η Apple δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της, ξεκινώντας τη δήλωση αναφέροντας ότι «δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι με την αρχική ανταπόκριση στο iPhone 7 και το iPhone 7 Plus».

Από σήμερα, Παρασκευή, θα υπάρχουν περιορισμένες ποσότητες iPhone 7 σε χρυσό, silver, rose gold και μαύρο για όσους επιλέξουν να επισκεφθούν κάποιο κατάστημα (στην Αμερική).

Κατά τη διάρκεια της προπαραγγελίας μέσω internet, οι αρχικές ποσότητες σε iPhone 7 Plus σε όλα τα φινιρίσματα αλλά και του iPhone 7 σε jet black είχαν τεράστια ζήτηση και δεν έχει περισσέψει ούτε μία συσκευή για να πωληθεί με φυσικό τρόπο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνεχίσουν τις παραγγελίες online και να κάνουν υπομονή αφού η Apple υποστηρίζει ότι εργάζεται σκληρά για να στείλει το νέο iPhone σε όποιον το περιμένει, το γρηγορότερο δυνατό.

Στην Ελλάδα, το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus θα κυκλοφορήσουν επίσημα στις 23 Σεπτεμβρίου, αλλά σήμερα, Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, ξεκινούν οι προπαραγγελίες από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και καταστήματα με τεχνολογικά είδη. Οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

  • Apple iPhone 7 32 GB 819 ευρώ
  • Apple iPhone 7 128 GB 939 ευρώ
  • Apple iPhone 7 256 GB 1049 ευρώ
  • Apple iPhone 7 Plus 32 GB 969 ευρώ
  • Apple iPhone 7 Plus 128 GB 1079 ευρώ
  • Apple iPhone 7 Plus 256 GB 1189 ευρώ

Ποιο από όλα τα μοντέλα σας «κλείνει» το μάτι;

Διαβάστε επίσης: «iPhone 7 – Ποιο χρώμα είναι το κατάλληλο για εσάς;»

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status