16 / 9 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

16 / 9 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Kamisado

Kamisado

Από $2,99 - ΔΩΡΕΑΝ

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ

Το παιχνίδι Kamisado είναι για οπαδούς της σκακιέρας.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το αντικείμενο του παιχνιδιού είναι να μετακινήσετε έναν από τους πύργους σας στο μέρος του αντιπάλου. Για να το επιτύχετε αυτό θα πρέπει από την πρώτη κίνηση να επιλέξετε έναν πύργο και να τον μετακινήσετε προς τα εμπρός ή διαγώνια. Στη συνέχεια θα πρέπει να μετακινείτε τους πύργους ίδιου χρώματος. Το παιχνίδι περιλαμβάνει λειτουργία local και multiplayer online σε 5 επίπεδα δυσκολίας.

Game Link
Wo.Audio

Wo.Audio

Από $1,99 - Δωρεάν

ΑΦΗΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ WO.AUDIO

Είναι ιδανική για όσους προτιμούν να ακούν καθημερινούς ήχους κι όχι το θόρυβο του περιβάλλοντος.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Είστε σε θέση να επιλέξετε μεταξύ 35 ήχων της φύσης και περισσότερων από 20, μουσικών οργάνων. Υπάρχουν επίσης 18 διαφορετικοί συνδυασμοί για να ακούσετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ορίσετε τον χρόνο και να πέσετε για ύπνο. Συνδυασμοί και διαφορετικά επίπεδα έντασης είναι δυνατό να να προστεθούν πάνω στις υπόλοιπες επιλογές.

App Link
Four: The Space Fight

Four: The Space Fight

Από $0,99 - Δωρεάν

ΕΝΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ SHOOTER ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ IPAD.

Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να φέρετε κοντά τους φίλους σας.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Μπορείτε να ελέγχετε το διαστημόπλοιό σας μέσω ενός joystick και να πυροβολείτε με δύο διαφορετικά όπλα με ένα ακόμη πλήκτρο δεξιά της οθόνης. Στόχος σας είναι να εξουδετερώσετε τους εχθρούς σας έτσι ώστε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 4 διαφορετικά διαστημόπλοια για να επιλέξετε. Επίσης έχετε υποστήριξη για τα ρεκόρ και φυσικά με την υπηρεσία Game Center.

Game Link
Fotoffiti

Fotoffiti

Από $0,99 - Δωρεάν

ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΚΑΘΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ FOTOFFITI

Μια ιδιαίτερα διασκεδαστική εφαρμογή φωτογραφιών.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Μετατρέψτε κάθε φωτογραφία σας σε γκράφιτι τοίχου με αυτή την εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών. Μπορείτε να επιλέξετε μία φωτογραφίας από τη βιβλιοθήκη σας ή να κάνετε λήψη νέας. Στη συνέχεια απλά επιλέξτε το χρώμα που επιθυμείτε και παρακολουθήστε την φωτογραφία σας να αλλάζει καλλιτεχνικά. Η εφαρμογή δίνει 4 επιλογές τοίχου, μία μεγάλη ποικιλία από σχήματα για να χρησιμοποιήσετε, 10 γραμματοσειρές και πολλές επιλογές χρωμάτων.

App Link
Blicke

Blicke

Από $0,99 - Δωρεάν

ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΑ BLOCKS ΣΕ ΖΩΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ BLICKE

Είναι ένα πολύχρωμο puzzle λογικής.

Γιατι σας το προτείνουμε;

Ενδεχομένως να σας φανεί πολύ εύκολο στην αρχή το παιχνίδι αλλά σας λέμε με ειλικρίνεια πως κάνετε λάθος. Στόχος σας είναι να τοποθετήσετε κάθε χρωματιστό σε ζώνη που να ταιριάζει. Το block θα σταματήσει όταν φθάσει σε άλλο τοίχο ή block. Θα πρέπει να αξιοποιήσετε τους δύο τοίχους προκειμένου να περάσετε σε επόμενο επίπεδο. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 84 χειροποίητα επίπεδα για να ολοκληρωθεί.

Game Link