iPhone 7 - Ποια παρελκόμενα θα βρείτε ανοίγοντας τη συσκευασία του

iPhone 7 - Ποια παρελκόμενα θα βρείτε ανοίγοντας τη συσκευασία του
ired.gr

 Δεν θα είναι μόνο το iPhone 7 στη συσκευασία της Apple.

Σκέφτεστε σοβαρά να αποκτήσετε το νέο smartphone της Apple; Γνωρίζετε όμως, τι θα περιέχει το κουτί του iPhone 7 εκτός από το ίδιο το iPhone 7 ; Είμαστε εδώ για να σας τα παρουσιάσουμε αναλυτικά.

Ας ξεκινήσουμε με το ίδιο το κουτί.

Αν μελετήσουμε το υλικό που υπάρχει στο site της Apple, φαίνεται ότι το κουτί του iPhone 7 θα έχει τον ίδιο σχεδιασμό με τους προκατόχους του. Αν και δεν έχουμε λεπτομερή εικόνα της συσκευασίας ακόμη, αυτό που έχουμε δει είναι ένα πλάγιο πλάνο με τη λέξη iPhone.

iphone7 adapter 01

Αν, τώρα, αναρωτιέστε τι περιέχει το ίδιο το κουτί, η Apple έχει αναρτήσει τα πάντα στην ιστοσελίδα της.

iphone7 adapter 02

Θα βρείτε, φυσικά, το iPhone 7 ή το iPhone 7 Plus, ανάλογα με το ποια συσκευή θα επιλέξετε. Επιπλέον, θα αποκτήσετε ένα ζευγάρι ακουστικά EarPods με υποδοχή Lightning, ένα καλώδιο Lightning to USB για να φορτίζετε τη συσκευή και να τη συνδέετε σε υπολογιστή και φυσικά ένα τροφοδοτικό USB 5W.

Όμως, θα υπάρχει και κάτι ακόμη στη συσκευασία: ένας αντάπτορας Lightning με βύσμα ακουστικών 3,5 χιλιοστών. Το συγκεκριμένο εξάρτημα θα φανεί χρήσιμο σε όσους εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τα παλιά ακουστικά τους.
Άμα τη εμφανίσει της στο Apple Event, δεν έλειψαν τα καυστικά σχόλια και οι αστείες παρομοιώσεις.

4

Διαβάστε επίσης: «iPhone 7 – Ανθεκτικό στο νερό, αδιάβροχο, δείκτης IPX, τι είναι όλα αυτά;»

Kι άλλοι αντάπτορες

Σε περίπτωση που χρειαστεί να αγοράσετε έναν αντάπτορα ξεχωριστά, θα χρειαστεί να ξοδέψετε 9$ (περίπου 8 ευρώ).
Το νέο καλώδιο της Apple δεν επιτρέπει την ταυτόχρονη φόρτιση και χρήση ακουστικών και όπως είναι αναμενόμενο, η αγορά, σύντομα, θα γεμίσει τέτοιου είδους προσαρμογείς. Η Belkin έκοψε πρώτη το νήμα με το Lightning Audio + Charge Rock Star, στην τιμή των 40$

iphone7 adapter 03

Υπάρχουν πολλά ακόμη πράγματα προς ανακάλυψη όσον αφορά τις νέες συσκευές της Apple, iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Η συσκευασία τους και το τι περιέχει είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Θα συνεχίσουμε να αναζητάμε ό,τι ενδιαφέρον αφορά τα νέα iPhone ώστε να το μοιραζόμαστε μαζί σας, πριν και αφού αποκτήσετε τη νέα σας συσκευή.

Διαβάστε επίσης: «Airpods – Ανακαλύψτε τα νέα ασύρματα ακουστικά της Apple»

Από mirelen