Apple Watch - Το δημοφιλές παιχνίδι Pokemon Go ζητάει μία θέση στην οθόνη της συσκευής σας

Apple Watch - Το δημοφιλές παιχνίδι  Pokemon Go ζητάει μία θέση στην οθόνη της συσκευής σας
ired.gr

Το Pokemon Go ανακοινώθηκε στην εκδήλωση της Apple και για το Apple watch.

Το δημοφιλές Pokemon Go - και η τρέλα που συμπαρασύρει - έρχεται πια και στο Apple watch, σύμφωνα με την παρουσίαση που έγινε στη μεγάλη εκδήλωση της Apple της 7ης Σεπτεμβρίου.

Το παιχνίδι για το Apple watch, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί ο παίκτης να παρακολουθεί τι γίνεται στα πέριξ, αντί απλά να κοιτάει στην οθόνη του iPhone του. Καθώς οι παίκτες θα περιφέρονται, θα μπορούν να δουν και Pokemons και PokeStops και θα ειδοποιούνται με έναν απλό κραδασμό από το ρολόι στον καρπό τους.

Η χρήση της εφαρμογής Pokemon Go στο Apple watch έχει σχεδιαστεί επίσης και σαν εφαρμογή γυμναστικής μαζί (fitness) που θα βοηθάει τον παίκτη-χρήστη να παρακολουθεί, πέρα από το παιχνίδι και το πόσο περπάτησε ή έτρεξε κατά τη διάρκεια που έπαιζε ταυτοχρόνως.

Η εφαρμογή συμπεριλαμβάνει και ένα σετ από οθόνες για το ρολόι (watch face) και δείχνει πόσο μακριά πρέπει να περπατήσει ο παίκτης για να εκκολάψει ένα αυγό. Οι παίκτες μπορούν ακόμη να μαζέψουν διάφορα αντικείμενα από τα PokeStops απευθείας στο Apple watch, χωρίς την ανάγκη της συνδρομής ενός iPhone. Με άλλα λόγια, το παιχνίδι παίζει εντελώς αυτόνομα σαν «native» εφαρμογή.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του παρουσιαστή της εφαρμογής, θα περιμένουμε την εμφάνιση του παιχνιδιού για το ρολόι της Apple πριν από το τέλος της φετινής χρονιάς.

Σημειωτέον επίσης, ότι η Τετάρτη που μας πέρασε ήταν η μέρα του Pokemon Go Plus wearable hardware (https://www.ired.gr/blog/item/4360-pokémon-go-plus.html από την ίδια τη Nintendo. Το συγκεκριμένο αξεσουάρ είναι σαν ρολόι και φοριέται στο χέρι και επιτρέπει στον παίκτη να μην είναι συνεχώς εστιασμένος στην οθόνη του iPhone του, καθώς τον ειδοποιεί με έναν απαλό κραδασμό όποτε βρίσκεται κοντά σε κάποιο Pokemon ή PokeStop.

apple watch pokemon 01

Τώρα όμως, με την έλευση του παιχνιδιού στο Apple watch, όσοι έχουν ήδη το ρολόι ή σκέφτονται να το αγοράσουν και αγαπούν το δημοφιλές παιχνίδι της Nintendo, δεν χρειάζεται πια να έχουν κάποια άλλη βοήθεια, καθώς το παιχνίδι μεταφέρθηκε στο ρολόι της Apple.

Δείτε ακόμη: Pokemon Go - Ο απολυτός οδηγός για να ξεκινήσετε το παιχνίδι

από Elichord