AirPods - Aνακαλύψτε τα νέα ασύρματα ακουστικά της Apple (Updated)

AirPods - Aνακαλύψτε τα νέα ασύρματα ακουστικά της Apple (Updated)
ired.gr

Update: Ανακοινώθηκε οι τιμή των νέων ασύρματων ακουστικών της Apple, AirPods. Για την Ελλάδα το κόστος θα είναι στα 199€ λιανική τιμή πώλησης. (Σύντομα διαθέσιμα στη χώρα μας με ένδειξη ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΩΜΗ)

Με το W1 wireless chip, 5 ώρες διάρκεια μπαταρίας και σύνδεση σε όλες τις συσκευές Apple, το μέλλον των ακουστικών μας κλείνει πονηρά το μάτι.

Όπως έλεγαν οι φήμες, η Apple παρουσίασε στην εκδήλωσή της στις 7 Σεπτεμβρίου, τα ασύρματα ακουστικά της, με την ονομασία AirPods, που έρχονται γεμάτα τεχνολογικές καινοτομίες.

Παρουσιάζοντάς τα στη σκηνή, ο Phil Schiller, SVP of Worldwide Marketing της Apple, μας έδειξε ένα ζευγάρι ακουστικών που μοιάζουν πολύ με τα γνωστά μας EarPods της Apple, αλλά χωρίς το καλώδιο.

Μέσα τους, έχουν το W1 wireless chip που παρέχει μια ταχύτατη και δυναμική σύνδεση με οποιαδήποτε συσκευή, ενώ ταυτόχρονα αντέχουν για συνεχή χρήση διάρκειας 5 ωρών. Προκειμένου να κάνουν εξοικονόμηση ενέργειας, τα AirPods αναγνωρίζουν πότε εισέρχονται στο αυτί του χρήστη μέσω αισθητήρων υπέρυθρων και τότε μόνο ενεργοποιούνται.

Η ηχητική τους απόδοση είναι εξαιρετικής ποιότητας με μικροσκοπικά ηχεία που δημιουργούν ηχητική δέσμη για στοχευμένο ήχο ώστε να μην υπάρχουν απώλειες και με επιταχυνσιόμετρα αναγνώρισης φωνής ενσωματωμένα, που αναγνωρίζουν τους κραδασμούς στο κεφάλι του χρήστη προκειμένου να ελαχιστοποιήσουν τον θόρυβο υποβάθρου (noise cancelling).

Οπτικοί αισθητήρες και επιταχυνσιόμετρα συνεργάζονται προκειμένου να ελέγξουν την ένταση του ήχου αυτόματα, να ενεργοποιήσουν το μικρόφωνο και αναλαμβάνουν επίσης και την ενεργοποίηση της Siri με διπλό χτύπημα επάνω στα AirPods.

Όπως και άλλα ασύρματα ακουστικά, τα AirPods έρχονται μαζί με μια θήκη που λειτουργεί και ως φορτιστής με μια μπαταρία που διαρκεί για 24 ώρες ακρόασης. Η σύνδεση των AirPods για μια γρήγορη φόρτιση του ενός τετάρτου, παρέχει - σύμφωνα με την Apple - τρεις ώρες ακρόασης.

Για να ελέγξουμε τη μπαταρία, απλά πλησιάζουμε τα AirPods κοντά στο iPhone μας ή ρωτάμε τη Siri σε ποιο επίπεδο είναι η φόρτισή τους («How’s the battery on my Airpods?»).

Το άνοιγμα του καπακιού της θήκης, ενεργοποιεί μια διαδικασία ζευγοποίησης προκειμένου να γίνει η σύνδεσή τους με iPhone, Apple watch και - χάρις στο iCloud - οποιαδήποτε άλλη συσκευή έχει ο χρήστης στο λογαριασμό του.

air pods 01

Τα AirPods προσφέρουν πλούσιο, υψηλής πιστότητας ήχο και τα διπλά μικρόφωνα αναπαράγουν δυνατά και αξιόπιστα τη φωνή μας ακυρώνοντας αποτελεσματικότατα το θόρυβο υποβάθρου.

Όταν είναι συνδεδεμένα ταυτόχρονα με περισσότερες από μία συσκευές, ο ήχος μπορεί να εναλλαχθεί από τη μία στην άλλη. Απλά επιλέγουμε τα AirPods σε όποια από τις συσκευές μας θέλουμε να ακούσουμε εκείνη τη στιγμή.

Τα AirPods αναμένονται προς τα τέλη του Οκτωβρίου και με τιμή τα 159$ (συν φόροι) στην Αμερική.

Δείτε ακόμη: iPhone 7 και iPhone 7 Plus - Επιστροφή στο μέλλον

από Elichord