iPhone 7 - Το καλύτερο, αδιάβροχο iPhone που δημιουργήθηκε ποτέ!

iPhone 7  - Το καλύτερο, αδιάβροχο iPhone που δημιουργήθηκε ποτέ!
ired.gr

Η επίσημη εκδήλωσε ολοκληρώθηκε. Δείτε αναλυτικά τις νέες συσκευές iPhone 7 και iPhone 7 Plus και πείτε μας εάν επιθυμείτε να τις αποκτήσετε.

Η αποψινή παρουσίαση της Apple στο Bill Graham Civic Auditorium, στο Σαν Φρανσίσκο, δεν θα μπορούσε να έχει άλλους πρωταγωνιστές από τις συσκευές iPhone 7 και iPhone 7 Plus, οι οποίες αποκαλύφθηκαν επίσημα, από τα ηγετικά στελέχη της Apple. Οι συσκευές αυτές ακολουθούμενες από μήνες διαρροών και φημών έχουν πλέον “σάρκα και οστά”.

Ας γνωρίσουμε τις πολυαναμενόμενες συσκευές καλύτερα, αρχικά επαληθεύοντας τους αναλυτές πως οι αλλαγές είναι μεν σημαντικές αλλά όχι αυτές που θα έπρεπε να συνοδεύσουν τον κύκλο του συγκεκριμένου προϊόντος.

Ας δούμε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά που τις συνοδεύουν:

Εξωτερική Σχεδίαση

Ήρεμη σχεδίαση με τις συσκευές iPhone 7 και iPhone 7 Plus να είναι σχεδόν παρόμοιες με τους προκατόχους τους iPhone 6s και iPhone 6s Plus, καθώς διαθέτουν ίδια υλικά ανθεκτικό αλουμίνιο - 7000 series aluminum - και γυαλί και όμοιες διαστάσεις οθόνης 4,7 και 5,5 ιντσών.

Μικρές οπτικές αλλαγές θα συναντήσετε στην εμφάνιση, μεταξύ αυτών τη μείωση των γραμμών κεραίας στο κέλυφος της συσκευής και μία μεγαλύτερη μεγέθους κάμερα, και στις δύο συσκευές.

Η μικρότερη εκ των δύο συσκευών iPhone 7 διαθέτει κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και μεγαλύτερο αισθητήρα για καλύτερες λήψεις, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

iphone 7 3

Η μεγαλύτερη συσκευή iPhone 7 Plus, περιλαμβάνει φωτογραφική μηχανή με διπλούς φακούς, προσθήκη που επιφέρει σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση χρωμάτων, λιγότερο θόρυβο, λεπτομερείς φωτογραφίες με μεγαλύτερη ευκρίνεια και φωτεινότητα.

Η Apple εμπλούτισε τη συσκευή της αναβαθμίζοντας και την FaceTime camera. Στη θέση της παλιάς έθεσε μια 7MP selfie FaceTime camera DH με wide color capture και με auto image stabilization.

Επιπλέον Quad-LED True Tone flash που επιτρέπει σε 50% περισσότερο φως να περνάει με νέο αισθητήρα Flicker που μπορεί να χειριστεί καλύτερα το τεχνητό φως. Ολοκαίνουργιο επεξεργαστή εικόνας σχεδιασμένο από την Apple.

Αλλαγή επίσης μπορεί να θεωρηθεί και η αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών των 3,5 mm από τις νέες συσκευές της Apple. Πλέον τα ακουστικά της συσκευής συνδέονται με τη θύρα φόρτισης Lightning ή ασύρματα με χρήση της τεχνολογίας Bluetooth, για ακουστικά τρίτων κατασκευαστών.

Η θύρα φόρτισης Lightning προσφέρει ποιοτικό ήχο συγκριτικά με την αναλογική σύνδεση των 3,5 mm κι αν κρίνουμε από το χρόνο επιλογής της Apple ίσως είναι κι ένας από τους λόγους. Άλλος ένας σημαντικός παράγοντας που δικαιολογεί την αφαίρεση της υποδοχής είναι η πρόθεση της Apple να προσφέρει μια συσκευή ανθεκτική στο νερό και στη σκόνη, όπως και είχε αναφερθεί τους προηγούμενους μήνες.

Oι νέες αναβαθμίσεις τις συσκευής iPhone έχουν αντοχή στο νερό αλλά και στη σκόνη, σύμφωνα με το πρότυπο IP67 - σημειώστε πως πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο σε συσκευή iPhone - και φυσικά τα στερεοφωνικά ηχεία στο πάνω και στο κάτω μέρος της συσκευής.

iphone 7 1

Επίσης προκειμένου να έχουμε μια ανθεκτική στο νερό συσκευή η Apple αντικατέστησε το πλήκτρο αφετηρίας με ένα επίπεδο πλήκτρο ευαίσθητο στην αφή και με ιδιότητες απτικής ανάδρασης. Αντί λοιπόν για την φυσική αίσθηση της πίεσης το δάχτυλό σας θα λαμβάνει μία ανεπαίσθητη δόνηση, μιμούμενη την αντίδραση στην πίεση.

Εσωτερικό της συσκευής

Στο εσωτερικό της συσκευής iPhone 7 στεγάζεται ένα βελτιωμένος επεξεργαστής A 10, ταχύτερο LTE και Wi-Fi chip και ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία. ( 1,960 mAh) και (2,910) αντίστοιχα στην έκδοση Plus. Επιπλέον βελτίωση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα επέλθει - όπως μας διαβεβαίωσαν τα ηγετικά στελέχη - και από την καλύτερη διαχείριση μέσω του λογισμικού. η οθόνη της συσκευής φέρει ευρεία γκάμα χρωμάτων DCI-P3 και προσαρμογή φωτισμού True Tone χαρακτηριστικά που όπως φαίνεται υιοθετήθηκαν από τις συσκευές iPad Pro.

iphone 7 2

Παρότι η Apple δεν συνηθίζει να αναφέρει την ποσότητα μνήμης RAM με την οποία εξοπλίζει κάθε συσκευή της, η μικρότερη έκδοση φημολογείται πας θα φέρει 2 GB ποσότητα μνήμης RAM ενώ η μεγαλύτερη έκδοση iPhone 7 Plus στα 3 GB, η οποία δικαιολογείται καθώς πρέπει να υποστήριξη τη νέα κάμερα διπλών φακών της συσκευής.

H έκδοση αποθηκευτικού χώρου των 16 GB είναι παρελθόν καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε εκδόσεις αποθηκευτικού χώρου ξεκινώντας από τα 32GB, 64GB, 128GB και μία νέα έκδοση των 256 GB. χώρου αποθήκευσης. Η κίνη αυτή δικαιολογεί και την προσθήκη αναβάθμισης των 2 TB στην υπηρεσία iCloud.

Τέλος μπορείτε να αποκτήσετε την πολυπόθητη συσκευή στις γνωστές αποχρώσεις των Rose Gold, Gold, Silver, Space Grey, και στη νεόφερτη Jet Black (για τις εκδόσεις 128 GB - 256 GB).

Να σημειώσουμε τέλος ότι στις 23 Σεπτεμβρίου τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus έρχονται σε Ελλάδα και Κύπρο!

από DINFUN