Πώς θα παρακολουθήσετε την παρουσίαση της Apple (iPhone / Mac / PC)

Πώς θα παρακολουθήσετε την παρουσίαση της Apple (iPhone / Mac / PC)
ired.gr

Σας παρουσιάζουμε όλους τους τρόπους, προκειμένου να παρακολουθήσετε ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα τεχνολογίας, την παρουσίαση των νέων iPhone!

Διανύουμε την εποχή όπου ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα στον χώρο της τεχνολογίας - η παρουσίαση των νέων iPhones - θα λάβει χώρα σήμερα στις 20.00 ώρα Ελλάδος και θα μας αποκαλύψει τις επόμενες ναυαρχίδες των προϊόντων της εταιρείας.

Τα αποκαλυπτήρια κάθε χρόνο κρύβουν συναρπαστικές εκπλήξεις και πολλοί χρήστες επιθυμούν να παρακολουθήσουν το μεγάλο γεγονός.

Εάν ανήκετε σε εκείνους οι οποίοι αναζητάτε τρόπους προκειμένου να παρακολουθήσετε την εκδήλωση της Apple, εμείς στο ired έχουμε να σας προτείνουμε αρκετούς.

Υπάρχουν ορισμένες απαιτήσεις που πρέπει να πληροί οι συσκευή, με την οποία θα παρακολουθήσετε το video streaming. Οι απαιτήσεις που πρέπει να λάβετε υπόψιν αφορούν iOS συσκευές, υπολογιστές Mac, Apple TV, καθώς και χρήστες Windows υπολογιστών.

Απαιτήσεις

  • Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση με οποιαδήποτε iOS συσκευή, η οποία φέρει λειτουργικό iOS 7 ή νεότερο μέσω της εφαρμογής Safari.
  • Με οποιονδήποτε υπολογιστή Mac με OS X 10.8.5 ή νεότερη έκδοση λογισμικού και με περιηγητή Safari 6.0.5 ή νεότερη έκδοση.
  • Με όλους τους υπολογιστές Windows 10 μέσω του περιηγητή Microsoft Edge.
  • Οποιαδήποτε συσκευή Apple TV η οποία τρέχει λογισμικό 6.2 ή νεότερη έκδοση ή το Apple TV 4 με οποιαδήποτε έκδοση tvOS.

Video streaming από iOS και υπολογιστές Mac

Εάν διαθέτετε μία από τις παραπάνω συσκευές iOS ή υπολογιστές Mac, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την σελίδα της εκδήλωσης και να απολαύσετε την παρουσίαση (https://www.apple.com/apple-events/september-2016/).

Ως συνήθως η παρουσίαση θα αρχίσει στις 20.00 ώρα Ελλάδος. Εάν το video δεν ξεκινήσει άμεσα στις 20.00, μπορείτε να κάνετε ανανέωση της σελίδας, ύστερα από λίγο για να ξεκινήσει η φόρτωση.

Apple TV

watch apple 02

Για όσους από εσάς, επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μέσα από τη συσκευή σας Apple TV, η διαδικασία διαφέρει ανάλογα με το ποιας γενιάς συσκευή, διαθέτετε.

Εάν ανήκετε στους κατόχους τρίτης γενιάς Apple TV ή νεότερης, θα εμφανιστεί το εικονίδιο στην αρχική οθόνη εφαρμογών και μπορείτε να το επιλέξετε κατά την ώρα έναρξης, για να παρακολουθήσετε την παρουσίαση των νέων iPhones / Apple Watches.

Εάν είστε κάτοχος νεότερης συσκευής Apple TV, θα χρειαστεί να κατεβάσετε τη δωρεάν εφαρμογή που αφορά τις εκδηλώσεις της Apple από το App Store και να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μέσα από την εφαρμογή.

Υπολογιστές PC

watch apple 03

Εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το τεχνολογικό γεγονός μέσα από PC με Windows παλαιότερης έκδοσης, υπάρχει λύση και για εσάς:

Θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την δημοφιλή εφαρμογή VLC στον υπολογιστή σας. Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε από το εδώ. ()

Ανοίξτε την εφαρμογή και αναζητήστε στο μενού την επιλογή “Άνοιγμα δικτύου”.

Θα πρέπει να εισάγετε τη διεύθυνση URL της σελίδας για να το παρακολουθήσετε από τον υπολογιστή σας.

https://www.apple.com/apple-events/september-2016/

Φυσικά μέσα από τις σελίδες μας θα υπάρχει διαρκή ενημέρωση με όλες τις σημαντικές ανακοινώσεις των ηγετικών στελεχών της εταιρείας Apple.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία παρακαλούμε ενημερώστε μας στα σχόλια.

από DINFUN